Ką apie mus išduoda apgamai?

apgamaiKinijos astrologai įsitikinę, kad tai, kaip ant mūsų kūno išsidėstę apgamai, gali lemti žmogaus likimą. Turite apgamą ant skruosto, kaip Merlina Monro? Ar virš lūpos, kaip viena garsi supermanekenė? Ant kaklo? Rankos? Kinai astrologai tvirtina, jog apgamų vieta ant kūno ir veido gali labai daug papasakoti apie mus pačius: kaip mąstome, koks mūsų būdas, sveikata.

 

Jei tikite tokiais dalykais, galite iš apgamų sužinoti net savo ateitį. Apgamų žemėlapio analizė nėra nauja mada – ji nuo seno naudojama tradicinėje kinų medicinoje. Šios srities specialistai sako, jog apgamų vieta jiems padeda nustatyti kai kurias diagnozes, pakoreguoti gydymo eigą.

 

Mat pagal tai, kur yra apgamas, galima išsiaiškinti ir kur išsidėstę žmogaus energiniai kanalai. Či – gyvybinė žmogaus energija – skirtingu gyvenimo laikotarpiu būna aktyvesnė kai kuriose veido bei kūno vietose.

 

Ir ten, kur energijos srautai didžiausi, gali atsirasti apgamas. Štai paaugliams apgamai dažnai atsiranda tarsi iš niekur, jų daugėja. Moterims nėštumo metu apgamai patamsėja. O po 40-ies apgamai gali pradėti išvis nykti. Pažvelkite į veidrodį – o kur apgamą turite jūs?

 

Kakta

 

Apgamas ant kaktos byloja apie tai, kad jums sunku bendrauti su valdingais žmonėmis, taip pat su bet kokia vadovybe ir, deja, savo tėvais. Apgamas ant smilkinio apibūdina jus kaip žmogų, turintį tikslą, norą jo siekti ir užtektinai energijos.

 

Antakiai

 

Apgamai antakių srityje – tai pinigai. Jeigu apgamas po antakiu, būsite turtingi. Jeigu apgamo per antakį išvis nematyti, dar geriau: anot tradicinės kinų medicinos žinovų, jis kalba apie „slaptą lobį“. Na, o apgamas virš antakio neva reiškia, kad visą gyvenimą būsite aprūpinti stabiliomis pajamomis.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Akies vokai

 

Apgamas ant viršutinio voko reiškia problemas šeimoje. Taip pat polinkį nuolat likti be pinigų. Apgamai „ašarėlės“ ant apatinių vokų, iškart po akimi laikomi perdėto emocingumo ženklu.

 

Skruostai

 

Anot kinų, apgamas ant skruosto pranašauja vienatvę ir negalėjimą sukurti šeimos. Jeigu jums šypsantis apgamas pasislepia mimikos raukšlelėse (kaip, pavyzdžiui, pas Merliną Monro ar „Formulės-1“ legendą Michaelį Šumacherį), astrologai neatmeta nelaimingo įvykio tikimybės jūsų gyvenime.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ausys

 

Pagal kinišką astrologiją, apgamai ant ausų labai daug pasako apie mūsų būdo bruožus. Pavyzdžiui, taškelis ant ausies spenelio išduoda gerą nepriekaištingos reputacijos žmogų. Apgamas ant ausies kaušelio – ilgo gyvenimo ženklas. Viršutinėje ausies dalyje – intelekto požymis. Jeigu apgamų yra ir ant kairiosios, ir ant dešiniosios ausies, esate jautrūs įspūdžiams, įtakai iš šalies ir mėgstate patogų gyvenimą.

 

Nosis

 

Jeigu ant nosies galiuko turite apgamą, būkite atsargūs: toks ženklas įspėja apie nestabilius ir probleminius santykius. Apgamas viršunosėje šiek tiek trikdo energijos srautą, taigi irgi žada potencialias problemas. Tokių apgamų dažnai turi darboholikai – šie žmonės tiek daug dirba tam, kad stabilizuotų energijos srautus. Apgamai ant šnervių – išorėje arba viduje, – esą žada, kad niekada neturėsite problemų dėl pinigų. Vertinkite juos kaip savo banko sąskaitos sergėtojus.

 

Smakras

 

Apgamas šioje veido vietoje laikomas užsispyrimo ir ryžtingumo požymiu. Jis užtikrins jums sėkmę – arba nesėkmę: viskas priklausys nuo to, kaip patys tvarkysite savo gyvenimą. Tokia žymė taip pat byloja apie tai, jog jums būtinos permainos ir kelionės (juk smakras – nuolat judanti veido vieta).

 

Lūpos

 

Turite apgamą viršutinės lūpos kamputyje? Vadinasi, jus ir maistą sieja puikūs harmoningi santykiai: jūs mėgstate gardžiai pavalgyti, nespjaunate ir į kitus gyvenimo malonumus. Apgamas ant apatinės lūpos pranašauja sėkmę jūsų vaikams.

 

Kaklas

 

Kadangi kaklas – galvą su visu likusiu kūnu jungianti grandis, jis laikomas ir dvasios bei kūno „ryšininku“. Apgamas ant kaklo trukdo tekėti energijai ir lemia nusivylimus. Apgamas kaklo viduryje byloja apie sudėtingą charakterį, dėl kurio šeimoje gali kilti nesutarimų.

 

Ranka

 

Apgamai žemiau alkūnės apibūdina jus kaip atjautų žmogų, apgamas ant žasto sako, kad jus myli pinigai. Turite apgamų ant plaštakų? Vadinasi, esate mitrus žmogus, sugebėsite užsidirbti daug pinigų.

 

Krūtinė

 

Apgamas šioje kūno vietoje liudija jūsų jėgą, aukštą padėtį visuomenėje, autoritetingumą profesijoje. Moterims apgamas ant krūties žada, kaip motinai, pagarbą visuomenėje. Didelė tikimybė, kad jūsų vaikai daug pasieks gyvenime, ir tai suteiks energijos bei jėgų ir jums.

 

Pilvas

 

Bamba kinų astrologijoje – svarbiausias mūsų kūno lobynas. Tad kuo apgamas arčiau bambos, tuo laimingesnis bus jūsų gyvenimas. Nugara Apgamai ant nugaros pasakoja apie jūsų nešamą naštą: gyvenime jums teks daug dirbti, kad sulauktumėte sėkmės.

 

Kojos

 

Apgamas ant klubo – seksualumo ženklas. Taip pat jis sako, kad esate drąsūs, ekstravertai. Apgamas ant blauzdos – problemos dėl fizinės formos (greičiausia dėl to, kad pernelyg daug laiko praleidžiate darbe), ant kelio – turtas: jums vieni niekai susikrauti kapitalą.

 

Pėdos Kojos – bent jau astrologų aiškinimu, – simbolizuoja keliones. Tačiau jeigu turite apgamą ant pėdos, turite ir galimybę tapti lyderiu: žmonės mielai seks paskui jus. Be to, jeigu darote gerus darbus, jie niekada neliks nepastebėti.

 

Parengė: Sandra Miškinienė

 

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
inkognito

bet gali reikšti ir odos vėžį melonomą,o tai tikrau jau nieko gero nepranašauja…

Zapaske

O jei ant užpakalio apgamas? :)

koda

o ka reiaskia turet apgamus ant pirstu is vidines puses?

Anonimas

Pagal aprasymus,as laiminga it tobula

Aha

Cia kiekvienas zmogus perskaites sita straipsni gali rasti save, kaip ir horoskopuose, nereiketu tiketi

Saule

Hm, idomu… Mano visas kunas nusetas apgamais, o is kai kuriu net susidaro trikampiai, ka tai galetu reiksti?

ghj

Illuminati

Mingaudas

Tai jeigu pas mane ant visur yra po apgama tai ka tada as kaip jezus vandeniu vaikscioti galiu? :D

Anonimas

Taip :D

Erikas

Cia kazkaip netiesa man atrodo raso :) Yra dvi kojos jos reiskia daug ka kita jei ant abieju koju yra apgamai…

Paradigm Shift

Čia keistenybių tinklalapis ar supermama.lt forumas? :D

:D

Turint daug apgamu tai čia nesamone gaunas

Taip pat skaitykite