Pasaulio mokslininkai prabilo apie Kūrėjo egzistavimą

god-dnaParadoksalu, tačiau praktiškai visi pasaulio mokslininkai ateistai ėmė vienas per kitą įrodinėti Kūrėjo egzistavimą. Šiuolaikinis pasaulis, anot jų, visgi negalėjo susiformuoti pats savaime.

 

Šiuolaikiniai duomenys apie DNR molekulės sandarą nenuginčijamai liudija, kad ji negalėjo atsirasti pati savaime, tačiau yra kažkieno sukurta. Genetinis kodas ir tiesiog enciklopedinė informacijos apimtis, kurią turi molekulė, paneigia aklo sutapimo galimybę.

 

Šių metų Templetono premijos laureatas, britų fizikas Martin John Rees, kuris parašė per 500 mokslinių darbų, gavo pusantro milijono dolerių už tai, jog įrodė Kūrėjo egzistavimą.

 

Tarptautinio teorinės ir taikomosios fizikos instituto direktorius, RAEN narys Anatolijus Akimovas pareiškė, jog Dievo egzistavimas yra įrodytas moksliniais metodais.

 

„Dievas yra, ir mes galime stebėti Jo valios pasireiškimus. Tokia yra daugelio mokslininkų nuomonė, ir jie ne paprasčiausiai tiki Kūrėju, bet remiasi tam tikromis žiniomis. Praėjusiais amžiais labai daug mokslininkų fizikų tikėjo Dievu. Dar daugiau, iki Izaoko Niutono nebuvo skirstymo tarp mokslo ir religijos. Mokslu užsiiminėjo dvasininkai, nes jie buvo labiausiai išsilavinę žmonės. Pats Niutonas turėjo teologinį išsilavinimą ir dažnai kartojo: „Mechanikos dėsnius aš išvedu iš Dievo dėsnių“.

 

Kai mokslininkai išrado mikroskopą ir ėmė studijuoti, kas vyksta ląstelės viduje, chromosomų dvigubinimosi ir dalijimosi procesai sukėlė stulbinančią jų reakciją: kaip tai galėtų vykti, jeigu nebūtų Visagalio numatyta?!

 

Iš tikrųjų, jei tartume, jog žmogus atsirado Žemėje dėl evoliucijos, tai, turint galvoje dažnas mutacijas ir biochemijos procesų greitį, tam, kad iš pirminių ląstelių būtų sukurtas žmogus, reikėtų žymiai daugiau laiko, negu Visatos amžius.

 

Parengta pagal www.mignews.co.il inf. išvertė: jezus.lt

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Taip

Kūrėjas yra, bet nereiškia kad mes irgi nesame kūrėjai …mes galime viską sunaikinti, bei viską padaryti irgi. Kūrėjas tik žiūrės bei auklės mus tada …bet mes vistiek darysime kaip mums reikia.Galiausiai kankinsimės bandydami suprasti kas čia darosi aplink , bet kūrėjas jau bus priėmęs sprendimą.

runcia

Taip! Sventai tuo tikiu,nes tai ka isvydau guledama ant operacinio stalo,ilgai negalejau suvokti protu…Pats Kristus stovejo pries mane…praejo beveik 26 metai,sis reginys,labai aiskus ir didingas!!!Garbe ir slove Tau Viespatie!!! Tikiu ir tikesiu iki paskutinio atodusio,mald
oje kasdien su
Tavimi.Tu esi,padedi,globoji ir myli…AciuTau!

Taip

Daug ką jis iš mirties ištraukė. Garbė kaip vienas asmuo gali taip mylėti ir rūpintis likusiais 7 milijardais.Tikras draugas tik per daug kančios patyręs ( dėl to ir moka mylėti taip , kaip mes nemokam)

kesa

nera jokio dievo ir nereikia ne isniekur laukt palaimos ar grazaus gyvenimo ir ramybes nes mes patis ji kuriam bet deja jai ir toliau taip bus ypac lietuvoj tai dievas jau senai mus pamirso

jot

jei pamiršo-tai jis yra…

jot

o gal mes pamiršom?…

Nina

Nenoriu zmogaus izeisti,,,,,,, bet kas parasyta, liudija ,tik dvasios ELGETA!!!!

nana

dievas tevas ir visagalis kurejas yra musu viespacio kristaus tevas

aris

Pamisrkit jus ta sprogoma, visiska nesamone!! Gal devai tai molekukes, kurios isreiskia savo egzistencija ivairiomis formomis ir tiek, todel tiek visko siame musu akvariume

susisiekus dvasiškai su Dievu

tą pajunti.Būna labai geras jausmas,būni pakylėtas,kai meldiesi ir galvoji apie jį.Reikia labai nuoširdžiai to siekti,iš visos širdies atgailauti,būti paprastu ,nuoširdžiu žmogumi.Sekmės

vadinasi

Dievas yra trijuose asmenyse, Dievas Tevas,Dievas Sunus,Dievas SV.Dvasia.Tai reiskia kad energija gali virsti materija ir materija gali virsti energija. Manau kai zmoniuja pasieks si lygi, ji taps tolygi Dievui. Vadinasi aiski musu misija, atnaujinti zemes veida.

Janinaseduikiene

Kaip gaila, kad mes esame tokie mazi zmoguciai. Visada tokiais ir liksime. Kurejas ar Dievas-tas pats. As katalike, tai mano Dievas Jezus Kristus. O Dieva suprantu taip: visa, kas mus supa-dangus, oras, ka jauciame, matome, uzuodziame ir t.t. Mes tik zaisliukai Jo rankose, bet Jis mus myli ir nori mus-savo kurini isgelbeti nuo musu paciu sukurto pasaulio…

Anonimas

Jėzau pasitikiu tavimi

LMT

Kurejas yra, buvo ir bus nepriklausomai nuo musu tikejimo ar netikejimo. Taciau egzistuoja laboratorijos, kurios nesekmingai pamegdzioja Kureja, ir delt to kyla viso pasaulio nelaimes. Laboratoriju darbuotojai nori buti dievais, bet , deja, jie negali susilyginti su Amzinuoju ir Nemirstanciu Kureju

Viktorija

JUS VISISKAI TEISUS….

viltis21

Tai mes nespesime suzinoti. manau tiesiog kai pas mus yra laboratorines ziurkes tai pas kazka mes esam labaratorines zmones. gal todel ir ateiviai uzsuka abziureti patyrineti, nustatyta kad jie daug daugiau issiviste uz mus. o jei biblija taidievas istreme adama ir ieva is dangaus I zeme. kas tas dangus, gal Tolima visata? o zeme cia. ti aisku kad mes tikrai ne vieni. gal tas dievas sukure ir ateivius ir mus ir dar kitus.. o gal dievas tai ateiviu vadas? mes dar labia toil nuo tiesos, ir mes nespesim suzinoti kaip viskas istiesu yra. nes jei nekaras tai saule nuzudys. o… Skaityti daugiau »

Taip pat skaitykite