Meilės magija: trys užkalbėjimai

meiles-magijaMeilės magija- viena iš niekaip neprarandančių aktualumo magijos sričių. Ji tokia plati ir neaprėpiama, jog visa ją aptarti neužtektų ir pusės gyvenimo.

 

Ją galima butų skirstyti į dešimtis tipų (juodąją, kurioje veikiama dvasių pagalbą, vudu, mazgų magiją, bažnytinę ir t.t.) bei potipių, kurie nurodytų, kaip vienas ar kitas ritualas turi suveikti.

 

Tai ir lytinio potraukio sukėlimas ir žmogaus valios, laisvės suvaržymas, aistros įžiebimas ir t.t. Šiame straipsnyje pateiksime tris senovinius nesudėtingus užkalbėjimus, kurie turi pritraukti ir išlaikyti mylimą žmogų šalia Jūsų.

 

Meilės dūmų užkalbėjimas

 

Savo ranka užrašykite baltame popieriaus lape raudonu tušinuku šiuos užkalbėjimo žodžius:

 

“Atsikelsiu aš ankstų rytelį, nusiprausiu aš baltą veidelį.
Išeisiu iš kaimelio į lygų laukelį, atsigręšiu į rytus.
Kaip tos krosnys užsidega ir karščiu alsuoja nuo žemės iki dangaus,
Taip tegu širdis, kūnas ir siela Dievo taro (vardas) aistra man (vardas) liepsnoja.
Žodžiai mano tvirtesni už plieną, kietesni už medį ir sunkesni už plytą”

 

Po to susukite lapa popieriaus į vamzdelį, į vamzdelio vidurį įkiškite topolio šakelę. Uždekite degtuku vieną šakelės ir vamzdelio galą ir sušnibždėkite dar kartą užkalbėjimo žodžius į beišsiskiriančius dūmus…

 

Meilės pelenų užkalbėjimas

 

Savo ranka užrašykite baltame popieriaus lape raudonu tušinuku šiuos užkalbėjimo žodžius:

 

“Kelsiu aš pries aušra ir nueisiu į tamsų mišką, užkirmijusias pelkes. Tose pelkėse stove juoda pirtis, o joje sene piršlienė gyvena. Jos pirty yra krosnis akmeninė, o puode ant tos krosnies viskas kepa – prisvyla, verda – suverda. Tegu taip ir Dievo tarno (vardas) širdis, kūnas ir siela prie manes Dievo tarnaitės (vardas) tegu linksta, karščiu verda, aistra alsuoja prilimpa ir prikepa. Žodžaiai mano tvirti ir kieti, ju nesulaužyt ir nesunaikint. Amen.”

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Uždekite cerkvės žvakę, o nuo jos ir lapą su užrašytu užkalbėjimu. Meskite deganti popierių į nedegantį indą ir palaukite, kol jis visiškai sudegs.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Gautus pelenus smulkiai sutrinkite, dar karta užkalbėkite minėtu tekstu ir mažomis porcijomis dėkite mylimajam įruošiamą maistą.

 

Meilės adatos užkalbėjimas

 

Užkalbėkite naują, ką tik nusipirktą adatą (prisiminkite, jog perkant bet kokius ingridientus magijai mokama kaire ranka, prekės imamos dešine, pirkti reikia turint lygią sumą pinigų, arba neimti gražos):

 

“Kelsiuos aš ankstų rytą, išeisių į tyrą lauką ir į dangų žydrąjį atsigręšiu, o tame danguje strėlė astir lekia. Tai ir lėks, strele aštrioji, į širdį karštą, į kraują meile alsuojantį, akis šviesias Dievo tarno (vardas). Kad jis/ji be manes džiūtų ir tik manes ilgėtūs visur ir visada matyt norėtų. Valia mano tvirta, o žodžiai į kūną pavirs”

 

Šia užkalbėtą adata reikėtu paslėpti, įsegti į mylimojo/sios rūbus.

 

Šie tris užkalbėjimai taptų dar veiksmingesni, jei visą pasakojamą istoriją vaizdžiai nupieštumėte savo mintyse. Užkalbėjimai pateikti aiškiu naratyvu, sukuriantys priežastys – pasekmes bei sąlygas, kaip ir kas turi įvykti. Tai vizualizavę sustiprinsite jų poveikį trigubai.

 

Atminkite, jog bet kokie veiksmai, energija, kuriuos magijos pagalba paleidžiate į pasaulį sugrįžta Jums trigubai didesne jėga. Todėl gerai pagalvokite, ar sąžininga veikti prieš kito žmogaus valią pririšant jį prie saves. Atminkite, šią atsakomybe nešite ant savų pečių.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
li

Topolių medžiai paplitę ir Lietuvoje

cha cha

Kodėl neparašėte, per kokį Mėnulį daryti, kelintą valandą ir pan.? Beje, mažiausiai vieną atpažinau kaip vertimą iš senosios rusų kalbos, o taisyklė yra tokia: svarbi ir žodžių vibracija, tad žodžius sakyti reikėtų originalo kalba. Ar niekas Jums to nesakė? Be to, kur pelenus dėti, jei mylimasis toli? O žvakės likutį kur dėti? Ar laukti kol visa sudegs?
Vienžo, nesuveiks tai, kas čia parašyta, deja…

lapinas

otas su topolio sakelia veike.ar gerai butu jai prie topolio ideciau plauka

Paslaptis

O kur galima topolio gauti?
Ir kaip jis tiksliai atrodo? :/

G7

Taip pat skaitykite