Lochneso pabaisa vis tik egzistuoja? Pateikta nauja nuotrauka

lochness24-erių londonietė fotografė Elle Williams viešėdama Škotijoje kamera užfiksavo netikėtą reginį. Visai dienai prie lango pritvirtinusi fotoaparatą mergina nustatė automatinį rėžimą, kad įrenginys nuolat fiksuotų vaizdus. Taip Ellie tikėjosi išgauti kuo dalesnius kraštovaizdžio atspalvius, rašoma mirror.co.uk.

 

Kitą rytą nuskubėjusi peržvelgti nuotraukų, vienoje iš jų fotografė pastebėjo tai, apie ką iki šiol visame pasaulyje sklando legendos – garsiąją Lochneso pabaisą. „Kol mačiau vaizdą mažame fotoaparato ekrane, maniau jog tai žąsis ar gulbė.

 

lochness2

 

Tačiau įkėlusi nuotraukas į kompiuterį ir jas padidinusi supratau, jog tai kur kas didesnė būtybė“, – pasakoja Elle. Nors išsiaiškinti, ar nuotraukoje išties užfiksuota Lochneso pabaisa, sunku, tačiau tai jau ne pirmas kartas, kai Windermere ežere užfiksuojamos panašios būtybės.

 

Pirmas panašus atvejis pastebėtas 2006 m. Tačiau tuomet ekspertai reginį pavadino „keistos formos gyvate“.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
As

Man tai cia labiau panasu i piramidgalvi zmogu su iskelta ranka.

valdis

Nereikia pamiršti, kad turistai vietiniams gyventojams atneša nemažai pajamų, todėl pastariesiems labai naudinga, kad laikas nuo laiko koks atvykėlis “tą pabaisą” nufotografuotų ar nufilmuotų. Galbūt sužinoję, kad moteriškė iš Londono fotografuoja ežerą, ryte pasistengė jai iškrėsti pokštą – nuo kranto paleido plaukioti Nesės muliažą :)

@mantai

Jei nepastebejai tai ta nuotrauka priartinta žiauriai juk netgi yra prie pat normali nuotrauka

Mantas

Kodėl visos tokios nuotraukos kur kažkas užfiksuota nežemiško padaromos su blogos kokybės kameromis, o visos facebook’o nuotraukos – aukščiausios kokybės :D

valdis

Na, kaip fotografė, ši londonietė manau naudojo gerą fotoaparatą. Pirma, rūkas virš ežero leidžia spėti, kad tai ankstyvas rytas, ir šviesos trūkumas tokiu metu dažnai nuotraukas padaro “blausias”. Antra, matyt fotografuota pro lango stiklą – gal jis nebuvo idealiai švarus. Kadangi padaryta serija, tai šis gyvūnas turėtų matytis ir kituose kadruose (įdomu būtų palyginti; nors tai priklauso nuo to, kokiais laiko intervalais buvo fotografuojama). O jeigu jis išniro netikėtai trumpam laikui, aplink susidarytų vandens ratilai. Net jei ramiai plaukė – nuo kupros vandenyje liktų žymė.
Dar daug galima būtų pasakyti, pamačius nuotraukos originalą.

Taip pat skaitykite