Ar išdrįstum paragauti: žmogienos skonio mėsainiai

Human-Meat2Jeigu esate linkęs į kulinarinius nuotykius, šis patiekalas kaip tik jums! Užkandinė Londone siūlys savo klientams išbandyti „žmogienos“ skonio mėsainius.

 

Tačiau neskubėkite panikuoti – šiame patiekale tikro žmogaus audinių nerasite, juos pakeičia kiaulienos, veršienos, kaulų čiulpų ir vištienos kepenėlių mišinys, kuris labai primena žmogienos skonį bei tekstūrą.

 

Šią atrakciją londoniečiams sugalvojo linksmas duetas – James Tomlinson iš „London mess“ kūrybinių maisto ruošimo dirbtuvių ir Miss Cakehead pasivadinusi laisvai samdoma kulinarė. Šią makabrišką maisto akciją sumanę virėjai, atidarys penktą „Vaikščiojančių negyvėlių“ (ang. „The walking dead“. Autorius – Frank Darabont) serialo sezoną.

 

Pagalvosite, o iš kur kulinarai žino tikro žmogaus mėsos skonį? Čia kūrėjai į pagalbą pasitelkė liūdnai pagarsėjusio žudiko Issei Sagawa pasakojimus bei žurnalisto William Seabrook užrašus. Šis drąsuolis „tiriamaisiais tikslais“ pasigamino ir suvalgė patiekalą iš Sorbonos ligoninėje ką tik mirusio paciento.

 

sagawa

Issei Sagawa

 

Pasak žurnalisto: „Žmogienos skonis primena jau gerai paaugusio veršelio, tačiau vis dar ne jaučio mėsą“. Kita vertus, Sagawa teigė, kad „mėsa tiesiog tirpsta burnoje, lyg žalias tunas suši restorane“.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šių žmogienos skonio mėsainių bus galima paragauti šiandien (antradienį), rugsėjo 30 dieną kulinarų pasirodymo metu Rytų Londono rajone. Tiksli vieta dar nėra žinoma, tačiau bus atskleista artimiausiu metu. Tad, jeigu esate kulinarinių iššūkių mėgėjas ir apie 21 valandą (22 val. Lietuvos laiku) būsite kur nors netoli, turite puikią galimybę pasinerti į dar vieną „skanų“ nuotykį.

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
laura

kuo toliau , tuo pasaulis labiau durneja. Ribu nera

aa

Vienas restoranelis nusprende pasidaryt reklama is to , o cia kvailia panika kelia.

si

nesuprantate kad ne traipsnio beda o iliustracijos.
is to ir atsiranda diskusijos komentarai (tiksliau smegenu plovimas)

si

pakeiskit sita ir kitas kloauniskas [nuotraukas] nes jau ir anomalija.lt juogdariskai reklamuojates

asas

Tegul visi tolerastai ruosiasi naujiems tolerancijos issukiams.

Inga

Pratina prie kanibalizmo uztenka kazkieno idejos ,tuoj bus ir sriuba is embrionu kaip kinijoj prieinama…..Vyksta kazkoks debilinimas zmoniu…..

Monika

Prades nuo mesos misiniu, o ziurek atsiras ir naturaliu, juk pasaulyje yra ivairiu nuproteliu.

Taip pat skaitykite