1973 metais astronautai pranešė, kad Saulėje matė pragarą

hell1973 metais į NASA laboratoriją iš kosminio laivo “Skylab” gautas pranešimas visus tiesiog šokiravo. Siaubo apimti astronautai pranešė, kad matė “pragarą, esantį Saulės gelmėse”. Vėliau NASA pradėjo neigti pranešimus apie netikėtą incidentą, bet mokslo žurnalui “World Science” vis dėl to pavyko išsiaiškinti, ką kruopščiai slėpė Amerikos vyriausybė.

 

Pasirodo, astronautai, tyrę helio išsiveržimus, buvo galingo žybsnio liudytojai, kai iš šviesulio gelmių staiga išsiveržė įspūdingo dydžio helio stulpas. Visa tai, kaip įprasta, buvo įrašinėjama į spektroheliografo juostelę.

 

Staiga astronautai pamatė tai, ko nepamirš visą gyvenimą: tam tikrą laiką, truputį ilgiau kaip minutę, helio stulpo paviršiuje išryškėjo milijonai žmonių veidų, kuriuose buvo matyti baisi kančia, tarsi nuo kankinimų ugnimi. Astronautai nepatikėjo savo akimis, tačiau tie veidai buvo tokie ryškūs, taip aiškiai matomi, kad mačiusieji nesuabejojo – tai buvo pragaras.

 

Žinomas ir kitas įdomus faktas: daugelis nepriklausomų nuo NASA eskspertų tvirtina, kad yra žmogus, pabuvęs rojuje. Jis yra vardu Čarlzas Ginsonas (Charles Ginson). 1991 m. į Atlanto vandenyną nukrito amerikiečių kosminio laivo kapsulė “Gemini” su astronautu Č.Ginsonu, kuris buvo paleistas į kosmosą 1963 m. ir dingo be žinios. 28 metus apie jį niekas nieko negirdėjo.

 

Kaip jis grįžo, taip pat neaišku, NASA nepateikė jokios oficialios versijos. Pats Ginsonas fiziškai yra visiškai sveikas, tačiau psichiškai ne visai normalus ir nesiorentuoja laike. Ekspertų manymu, sėkmingas Č.Ginsono grįžimas į Žemę reiškia tik viena: jis buvo patekęs būtent į rojų, o ne į pragarą ar kitų planetų gyventojų rankas.

 

Parengta pagal “Vakaro žinios” inf., parengė: domisrim

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Vaidas

Apie haliucinacijas ir as girdejau, bet vis dar manau kad pragaras yra zemeje, kazkur giliai giliai kur mes negalime prasikasti. Esu skaites kad paciame giliausiame krateryje pasaulyje, paciame dugne girdisi zmoniu ryksmai. Net garso yrasas yra. Sakoma kad pats zmogus taip giliai nusileisti negali nes per karsta. Stai vaizdo irasas. Man net klausant siurpas per nugara nubega https://www.youtube.com/watch?v=U-iqDeIgGKM

Ne velnio

Yrasas kuri idejai yra FAKE!!! https://www.youtube.com/watch?v=VWo6kTsoiv4

Vaidas

As ir nesakau kad irasas nera padirbtas. Tik mano isitikinimu vistiek nepakeisi. As zinau kas esu ir kodel cia esu, o ar tu zinai?

pinguin

Ten ta tavo nuoroda irgi isaikinta senu seniausiai kad yra Fake, baikit tiket visokiais sh…
cia kaip ir su 2012 buvo paranojikai bl.. :D

ttt

Tu kalbi apie rusu projecta. Kurio esme buvo pasiekti zemes branduoli bet kazkokie tai is aukciau (Valdzia) suprate kad tai yra pavojinga uzdare si projecta.O pasak vieno is ten dirbusio pajeme ir irase keistus garsus mat ten tas tavo aprasytas ‘pragaras’.

pinguin

Kliedesiai

Gi

Teko daug kur skaityti, kad daznai astronautams reiskiasi haliucinacijos

do

nesamonė

Taip pat skaitykite