Nužiūrėjimo nuėmimas – energetinis valymas

cleaningŠis energetinis valymas, padės “nuimti” nužiūrėjimą, pavydo atakas, ir kitą neigiamą energetiką, kurios mes per kasdienį susidūrimą su nemaloniais ir ne vien gero linkinčiais žmonėmis prikaupiame apsčiai.

 

Taigi, artėjant mėnulio delčiai (valymo ritualai atliekami tik delčios metu) galite pasiruošti šiam nesudėtingam ritualui, kuris padės atsikratyti smulkių nužiūrėjimų ar energetinių pakenkimų – stipraus “pagadinimo” jis neįveiks. Stojus mėnulio delčiai skirkite vieną ramų vakarą (po saulės laidos) savo energetinio lauko valymui.

 

Jums reikės:

 

– Šventintos bažnyčios ar cerkvės žvakės (blogiausiu atveju keiskite paprasta balta ar juoda žvake);
– Dubenėlio aukštais kraštai, kurį vėliau nebūtų gaila išmesti;
– Šaltinio vandens;
– Degtukų;
– Kastuvėlio.

 

Patartina kelias dienas prieš atliekant šį energetinį valymą laikytis pasninko. Nuo mėsos produktų susilaikykite bent jau valymo dieną. Prieš ritualą susikaupkite ir nurimkite, įsitikinkite, jog niekas Jums netrukdys.

 

Uždekite žvakę degtuku, įlašinkite kelis lašus vaško į dubenėlio centrą ir įklijuokite/įstatykite ten žvakę. Žvakė turi laikytis tvirtai. Pripilkite dubenėlį vandens, tačiau nepersistenkite, nepilkite sklidino. Taigi, žvakė jau stovi dubenėlyje, dubenėlis pripiltas vandens, o žvakės liepsna dega virš vandens paviršiaus.

 

Susikaupkite, ištieskite delnus link žvakės liepsnos lyg norėdami žvakės liepsnelę paimti į rėškučias, įsivaizduokite kaip visa juoda ir negatyvi energija nuo Jūsų teka per rankas į žvakės liepsną ir sudega. Tuo metu pradekite kartoti tekstą:

 

Žvakelę šventa, vandenėli tyras!
Paimkite visą bjaurastį nuo manęs Dievo tarnaitės/o (vardas, jei esate krikštyta/s ir krikšto vardas)
Viską, kas nužiūrėta ar apkalbėta,
Viską, kas pavydėta ar palinkėta,
Bloga akimi, piktu žodžių primesta,
Su daiktu gauta ar ant kelio rasta,
Ar merginos ar moters,
Ar vaikino ar senio,
Vaiko mažo ar numirėlio šalto,
Motinos ar tėvo, sesers ar brolio,
Vyro ar žmonos siųsta.
Surinkite visa bjaurastį ir užgesinkite kaip vanduo užgesina žvakę,
Tegul vandenėly ji lieka ir į žemę užkasta negrįžta.
Žodis mano tvirtas, valia geležinė,
Kaip pasakiau, taip ir bus!
Tegu bus taip!

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vis įsivaizduokite kaip juodos spalvos energetiniai srautai palieka Jūsų kūną per rankas, sudega žvakės liepsnoje ir nugrimzta į vandenį. Tekstą kartokite tol, kol žvakė degdama pasieks vandens paviršių ir vanduo ją savaime užgesins/užlies. Tekstą reikėtų pasakyti mažiausiai 9 kartus ir užbaigti būtent su žvakės užgesimu. Gesimo momentu turite ištarti: Tegu bus taip!

 

Paimkite dubenėlį su vandeniu ir neškite kaip įmanoma toliau nuo namų (jokiu būdu ne savo namo, kiemo teritorijoje) ir iškaskite nedidelę duobelę. Tokią, kad tilptų dubenėlis ir žvakės likutis. Supilkite į duobutę vandenį (Būkite atidūs, kad nešant viską iš namų ir iki pat grįžtant namo nė šlakelis vandens neišsilietų ant žemės ar ant rankų, kitu atveju viskas nueis niekais), įdėkite dubenėlį su žvake ir viską užkaskite. Eikite tiesiai namo neatsigręždami ir su niekuo nekalbėdami. Laikykitės šios sąlygos, kad ir kas benutiktų.

 

Grįžę išsimaudykitę druskų vonioje.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
mecislov

ką galima nuimti kai nužiūrėjimas yra tik žvilgsnio spinduliu padaryta skylė auroje (per kelis ar vieną sluoksnius).? ne nuimti,o užlopyti auros skyles reikia ir viskas,,

JJ

Juodas zvakes tik satanistai naudoja

Reda

Gal aš prakeikta,kad man taip nesiseka.

Taip pat skaitykite