Kas pasaulyje grobia lėktuvus? Dingo dar vienas keleivinis lėktuvas

plane-ufoAfrikoje dingo Alžyro keleivinis lėktuvas su 116 žmonių. Oro bendrovė „Air Algerie“ ketvirtadienį pranešė praradusi ryšį su vienu iš savo lėktuvų.

 

Ryšys paslaptingai nutrūko praėjus beveik valandai po orlaivio pakilimo iš Burkina Faso skrydžiui į Alžyrą.

 

Šaltinis oro bendrovėje naujienų agentūrai AFP sakė, kad dingo orlaivis „McDonnell Douglas DC- 9“ su 110 keleivių iš įvairių šalių ir šešiais įgulos nariais.

 

Priminsime, kad dar vienas laineris, kuriame buvo 239 keleiviai ir įgulos nariai, dingo kovo 8 dieną. Jis skrido iš Kvala Lampūro į Pekiną. Nebuvo rasta jokių šio lėktuvo pėdsakų, nors atokiame Indijos vandenyno rajone, kuriame, Malaizijos nuomone, galėjo nukristi laineris, vyko intensyvios paieškos, vadovaujamos Australijos.

 

Neradus jokių nuolaužų arba kokių nors kitų įrodymų, MH370 dingimas išlieka viena iš didžiausių civilinės aviacijos mįslių. Teorijų kas galėjo atsitikti yra įvairių: nuo lėktuvo sudužimo iki įskridimo į laiko kilpą ar net ateivių darbo.

 

“Bloomberg” skelbia, kad mįslingai dingę lėktuvai nėra vieninteliai. Nuo 1948 m. nepaaiškinamomis aplinkybėmis dingo net 83 lėktuvai, kiekviename iš kurių skrido ne mažiau kaip 14 keleivių.

 

2-1-dinge

Dingę: visi nuo 1948 m. mįslingai pražuvę lėktuvai

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

2009 m. birželio 1 d. dingo 228 keleivius ir įgulą reisu AF477 per Atlantą skraidinęs laineris.

 

Daugiausiai žmonių skrendant iš JAV mįslingomis aplinkybėmis dingo 1957 m. kovo 22 d. JAV karinių oro pajėgų lėktuvu “Boeing C-97C-35-BO iš Kalifornijos į Tokiją skrido 57 keleiviai ir 10 įgulos narių. Lėktuvas pradingo iki Tokijo likus 200 mylių. Jokių dingusio lėktuvo pėdsakų nerasta iki šiol.

 

Specialistai mįslingai užduoda klausimus: kur dingsta arba kas pasaulyje grobia lėktuvus nepaliekant jokių pėdsakų?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Atnaujinta

 

Užsienio žiniasklaida skelbia, kad lėktuvas sudužo. Pirminiais duomenimis, aviakatastrofos priežastis – audra, rašoma tinklalapyje „Twitter“, praneša kp.ru. Iki šiol pavyko rasti tik 4 (įskaitant šį Alžyro keleivinį lėktuvą) dingusių lėktuvų nuolaužas ar avarijos vietas. Likę 80 lėktuvų ir toliau laikomi paslaptingai dingusiais be žinios.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
DrunkCat

Čia dėl to jie dingsta,nes ateiviai iš kosmoso sužvejoja juos

Armis

Jis nukrito Malyje

xx

nieks cia nieko negrobia , baikit stumt ant ateiviu

idk

nu visi tik ant ateiviu ir varo… JIE IRGI TURI JAUSMUS

asas

Nuo 9/11 ivykiu jav,statai turi technologijas ir teise(kaip pasaulio policija) perimt lektuvu kontrole.

Istillrighthere

Šiurpu ir kartu liūdna….
Kam ateiviam grobti lėktuvus, jeigu pagalvojus apie tokią versiją….? Ta prasme, “gelbėja”, gal žmones? Gal artėja kokia pasaulio pabaiga apie kurią nežino NIEKAS net viršiausi “gov’ai” ?

Digitalas

Turi savo nuomonę? Įdomią informaciją šią temą? Pakomentuok!

Taip pat skaitykite