Slendermenas: siaubiūnas, pastūmėjęs vaikus žudyti

slenderPraėjusią savaitę dvi dvylikametės mergaitės subadė savo bendraamžę, kad įsiteiktų mistiniam Slendermenui. Juo susižavėjusi kita 13-metė užpuolė savo motiną.

 

Kas šis išgalvotas personažas, kuris skatina vaikus griebti peilio?

 

Pirmasis milžiniško žiniasklaidos dėmesio susilaukęs nusikaltimas įvykdytas Viskonsine. Dvi 12-metės mergaitės Anissa Weir ir Morgan Geyser įtariamos užpuolusios savo draugę vakarėlio metu. Įtariama, kad jos 19 kartų jai dūrė peiliu ir paliko miške.

 

Aukai pavyko nušliaužti iki netoliese buvusio kelio, kuriame ją rado dviratininkas. Įtariamosios aiškino, kad jos šiuo nusikaltimu mėgino įrodyti, kad mistinė būtybė Slendermenas egzistuoja. Jos aiškino tikėjusios tapti Slendermeno įgaliotinėmis, ir jis galų gale jas pasiimtų į savo prabangius namus miške.

 

Moterį iš Hamiltono jos 13-metė dukra peiliu subadė į veidą, kaklą ir nugarą. Sužalojimai pavojaus gyvybei nesukėlė. „Raw Story“ rašo, kad moteris namo grįžo vėlai vakare po darbo. „Ji laukė manęs virtuvėje ir buvo užsidėjusi baltą kaukę, – pasakojo moteris. – Buvo užsidėjusi gobtuvą, o rankas slėpė rankovėse. Ji buvo tarsi kažkas kitas, kai mane užpuolė.“

 

Anot motinos, paauglė kentėjo nuo psichologinių problemų, jos kūryba buvo vis tamsesnė ir tamsesnė – savo tekstuose ji rašydavo apie demonus, žudynes ir Slendermeną.

 

Tačiau kas yra tas paslaptingasis Slendermenas, ir kodėl šis personažas įkvepia vaikus užpuolimams?

 

obama-vs-slender-man-05

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

„Know Your Meme“ rašo, kad Slendermenas pirmą kartą paminėtas 2009 metais. Jo piešinį Ericas Knudsenas sukūrė dalyvaudamas vieno forumo paskelbtame paranormalių piešinių konkurse.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Personažas nedelsiant susilaukė milžiniško dėmesio – jo gerbėjų interneto svetainės buvo kasdien pildomos fantastinėmis istorijomis, piešiniais ir „nuotraukomis“, o Slendermenas atsidūrė ir vaizdo žaidimuose.
E.Knudseno piešinyje pirmą kartą pavaizduotas personažas – ypatingai aukšta, liekna būtybė, vilkinti kostiumu, turinti ilgas galūnes – nuo keturių iki aštuonių ilgų čiuptuvų. Paprastai Slendermeno veidas vaizduojamas visiškai baltu – be akių, nosies ar burnos. Kiti pasakoja, kad kiekvienas žmogus vis kitaip mato jo veido bruožus.

 

Skleidžiamose istorijose teigiama, kad Slendermenas persekioja savo aukas, jas gali nužudyti arba traumuoti psichologiškai. Jis gali sukelti atminties praradimą, nemigą, paranoją, kosulį, o dažniausia jo taikiniai – vaikai.

 

slender-man-real-photo

 

„Creepypasta Wiki“ rašo, kad Slendermenas gali persekioti, nužudyti arba pasiimti savo aukas į nežinomą vietovę ar net kitą dimensiją, nes jo aukų kūnų esą niekada nerandama.

 

Po 12-mečių mergaičių bandymo nužudyti savo draugę „Creepypasta Wiki“ išplatino pareiškimą, kuriame atsiriboja nuo incidento teigdami, kad jis nereprezentuoja šios bendruomenės. Viena iš kaltinamųjų sakė, kad apie Slendermeną sužinojo būtent šioje svetainėje.

 

„Mes esame literatūros svetainė, o ne satanistinis kultas“, – rašė „Creepypasta Wiki“, pabrėždami, kad kiekvienas pats atsakingas suvokti, kur yra riba tarp realybės ir fantazijos.

 

Rekomenduojami video:


2500
10 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Zinoma

,,dure i veida, kakla ir nugara,bet sveikatai nepakenke”:D normaliai

Smilga mano katytė

Ai čia paprastas žaidimas paremtas fantazija. Beje, jis išplatėjo ir per kitus žaidimus, kaip minecraftas ir dar kažkur. Bet nesąmonė ir eikit jus sau.

Cipsas

Mmmm

Striker

Manau jog visi zaidimai, bei dokumentikos vaizdo irasai turetu buti naikinami, net sita tema.

cloudia

Žmogus, tikėdamas atgamtiško subjekto egzistavimu,priverčia jį egzistuoti ne tik jo pasąmonėje,bet ir realybėje.Šis subjektas gali būti apibūdinamas įvairiomis formomis- pvz :slendermenas,jeffas (jeff the killer),besišypsantis šuo(smile dog,creepypasta),kruvinoji merė(bloody mary) ir tt.Tačiau žmogus nustojęs tikėti atgamtiška forma,sunaikina jos egzistavimą savo sąmonėje irgyvenime.

DrunkCat

Manau tas žaidimas tiesiog paveikia vaikus psychologiškai,tikrai ir pats bandžiau pažaisti tą žaidimą,man jis nėra labai baisus,bet turi kažką išskiritnio,sukėlia tam tikrą baimę gal būtent dėl to ką girdėjau apie tą personažą…

fraps

Nors skambės juokingai ir debiliškai, bet praeitais metais pradejau domėtis ir gan baisokai atrodė visos dokumentikos ir t.t taipat tas žaidimas, o esmė viso to kodėl žaidimas vaidinamas vienas iš baisiausių tai ne todėl kad žaidžiant jį gali nukrist nuo kedės ar kažkas panašaus o tai kad tu gali turėt psichinių problemų , man taip buvo atsitike, bet po kelių mėnesių nedarant nieko kažkaip sugryžau i savo vėžias ,noriu pasakyt tai, kad daugumai žmonių po tokių dokumentikų ir žaidimų reikia pirkti vaistus kad užmigtum, nekalbu apie tai kad kaikurie kreipiasi pas psichiatrus, požymiai būna tokie kaip prabundi naktį ir atrodo… Skaityti daugiau »

Vaidas

Tai yra baime nebutiems dalykams. Idomiausia tai kad zmogaus protas jai jis tuo tikrai patikes, jam gali sutrikti mastymas, zmogus prades elgtis keistai tarp aplinkiniu, gali net pradeti matyti haliocinacijas. O tai ji visiskai isvarytu is proto. Tad patarimas visiems siaubo zandro zaidimu fanatikams. Pakartokite kaskar pries ir po zaidimo savo mintyse kad tai tik zaidimas. Svarbiausia yra ne pasakyti o tiketi savo zodziais. Tik tada iveiksite baime neegzistuojamciai butybei.

niekas

Slendermeno paskutine nuotrauka, nes tas ciuvas prie kamino ji nusove.

la.benas

Creepypasta klasika…

Vaidas

Beda tame kad vaikai daro tai kas jiems neskirta, ne ju apmziui o po to stebesi kodel 12-kameciai kesinasi nuzudyti savo draugus.
Vaiko protelis ir psichologija ira labai lengvai pazeidziama, neskaitant ju paciu fantazijos.

Is dalies patys tevai yra kalti kad leidzia vaikams zaisti smurtinius zaidimus, skaityti istorijas kurios sujauks jauna vaiko prota.

As pats pradejau zaisti smurtinius zaidimus nuo 14-kos bet neisaugau i psichini ligoni, vaiku proteliai dar nesugeba atskirti gera nuo blogo, realuma nuo fantazijos.

atlantas

nezinau ar tiket slendermanu ar ne.o gal vis delto egzistuoja jisai?paziurekim i mitologijas jose rasoma irgi apie visokias pabaisas kurios daro ivairius blogus dalykus buna ir geru bet buna ir tu bloguju

Ishiki

Yra trys variantai:
*Zmogaus protas tiesiog nepajegus sugalvoti kazko naujo ko nera tokioje platybeje kaip visata ir apskritai visa egzistencija
*Zmogaus protas ant tiek galingas, kad sugeba sukurti multi dimensines butybes vien minciu pagalba (Nekalbant apie tai kad slendermena zino puse pasaulio, jei nedaugiau, tai jau prilygsta masinei samonei)
*Pazaidusiems zaidima nuvaziuoja stogas ir juos reikia uzdaryti i psychuske, nes jokio energetinio lygmens cia nera :) (Cia skeptiku sprendimas)

aftermidnight

man patinka variantas *Zmogaus protas ant tiek galingas, kad sugeba sukurti multi dimensines butybes vien minciu pagalba (Nekalbant apie tai kad slendermena zino puse pasaulio, jei nedaugiau, tai jau prilygsta masinei samonei) juk pries tai jokio slenderio nebuvo jis pradejo savo darbus tik tada kai visuomene apie tai suzinojo… ir vis daugojo ivikiu ko priestai nebuvo plius zmogus isnaudoja tik labai maza dali savo smegenu…

Taip pat skaitykite