Išbandykime: gėrimas, kurį vartojant nebereikia valgyti

2-1-soylent5-bjPrieš du metus programų inžinierius sukūrė gėrimą, kuris gali pakeisti kiekvieną valgį, suteikdamas organizmui viską, ko reikia sveikam gyvenimui.

 

„Soylent“ kūrėjas tvirtina, kad tai „maisto ateitis“, ir atrodo, šis produktas sulaukia vis daugiau dėmesio – jį spėjo užsisakyti jau tūkstančiai žmonių, o kai kas jau ir išbandė.

 

Robert Rhinehart šį mišinį sukūrė 2012 metai. Su mintimi, kad maisto pirkimo bei paruošimo procesai kainuoja daug laiko sąnaudų bei pinigų, o kūnui reikia ne pačio patiekalo, tačiau jame esančių cheminių medžiagų bei elementų.

 

Rhinehart padarė pertrauką eksperimentavime su programine įranga, ir pradėjo bandymus su maisto pakaitalais. Išstudijavęs daug sveikos mitybos knygų, taip pat JAV maisto ir vaistų administracijos rekomendacijų, jis sudarė 35 maistinių medžiagų sąrašą, kurios yra reikalingos žmogaus gyvybinių funkcijų palaikymui. Joms išgauti, Rhinehart internetu užsisakė reikiamus komponentus ir pradėjo gyventi maitinantis tik jais.

 

Po 30 dienų „Soylent“ vartojimo pasireiškė stulbinantys pokyčiai. Kaip teigia gėrimo autorius: „jis jautėsi taip gerai, kaip niekada per visą savo gyvenimą“. Jo mitybos išlaidos taip pat sumažėjo: nuo daugiau nei 500 dolerių per mėnesį, iki 154,82 dolerių. Produktui iš esmės pasiteisinus, netrukus buvo pradėta ieškoti finansavimo jo komercinei gamybai pradėti. Rhinehart su draugu surinko daugiau nei pusantro milijono dolerių.

 

„Alkio pojūtį sukelia natūralūs chemikalai, kurie suaktyvėja dėl maistinių medžiagų trūkumo organizme, taip pat dėl mechaninių skrandžio impulsų, – aiškina Rhinehart – Jaučiuosi visiškai sotus išgėręs vos vieną stiklinę „Soylent“, ir iš proto anksčiau varydavęs meksikietiško maisto kvapas gatvėje, dabar manęs visai nebeveikia“. Rhinehart priduria, kad vartojant „Soylent“ jo kūno fizinė forma pagerėjo, jo oda tapo skaistesnė, plaukai storesni, o dantys baltesni.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Šį gėrimą išbandė ir „DailyMail“ žurnalistai, kurie apie „Soylent“ atsiliepė taip: „Įsigytoje pakuotėje esančius maistinguosius miltelius sunku sumaišyti į vientisą masę, be to, jiems labai trūksta skonio. Vis dėlto, išgėrus vos 80% normos, alkis tikrai dingsta. Nors ir pasilieka keistas noras kažką kramtyti.“

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 



 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Jonatas

O dantys ar neiškris nenaudojami?

;>>>

Aš tokį evry day geriu.

vaida

Na jei fermerius jega vercia pirkti seklas su GMO, tai kodel nevartoti Mendelejevo chemines lenteles miltuku pavidalu

Ufo

Del kuno mases palaikymo daug valgyti nereikia: prie tokio gerimo,kaip sukure amerikietis, tereikia per diena suvalgyti kokiu nors salotu,vaisiu,grudu seklu ir pam.

Ernestas

O kai negaunama masės, kaip su kūno svoriu? Ar visgi tai išlaiko normalų kūno svorį?

Taip pat skaitykite