Ukrainietė teigia, kad du kartus mylėjosi su vaiduokliu

ghost-sexUkrainiečių kilmės aktorė pašiurpino daugybę žmonių, kai viešai pareiškė, jog du kartus mylėjosi su vaiduokliu. „British TV“ ryto laidoje Natasha Blasick atskleidė: „Tai buvo išties labai labai malonu.“
Pirmą kartą moteris tai patyrė, kai buvo viena kambaryje.

 

Ji gulėjo ant lovos, kai išgirdo kažką įeinant į kambarį. Apsidairiusi kambaryje nieko nepamatė. Staiga pajautė ant savęs svorį, ji buvo prispausta ir negalėjo pajudėti. Moteris nieko nematė, tik jautė spaudimą, energiją ir šilumą savyje. Jai tai labai patiko. Po mėnesio įvykis pasikartojo.

 

Nors moteris yra ištekėjusi, seksas su vaiduokliu jai paliko didelį įspūdį. Jos teigimu, tai – niekada nepatirta būsena. Gyvas žmogus nieko panašaus negalėtų suteikti.

 

Blasick – ne pirmoji teigianti, kad mylėjosi su vaiduokliu. Rugsėjį garsi dainininkė Kesha pareiškė, kad „paišdykavimas“ su vyriškos kilmės vaiduokliu jai padėjo sukurti dainą „Supernatural“.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Kaunas922

idomu ar oralini dare ar analini?

Paradigm Shift

Žmoniems neužtenka žmonių. Iš pradžių buvo zoofilai ,net tokie porno komiksai yra sukurti. O dabar net su vaiduoklis pistis nori! Bet bendrai pravartų prieš išsikviečiant gali pasirinkti ką tik nori.

ropke

yra tas inkubas, ar kaip jis ten vadinas. bet cia buna miego metu, isibrauna i aura mirusio zmogaus vele, pvz. kokio nusizudziusio hipersex zmogaus . po savizudybiu juk tos sielos lieka zemeje su mumis kazkiektai laiko. bet ir turi but pas ta vadinamą auką silpna aura, kad prasibrautu koks velniukstis, nes siaip pas normalius zmones yra auros apsauga ir mus saugo, nu nebent pradedam daryt negerus labai dalykus, tada tas laukas silpsta, visokiem astraliniams parazitams, ar kitoms blogoms strukturoms lengviau tada prasibraut

do

vienžo…….košmar total

nu

greiciausiai vaiduoklio buvo ilgesnis nei vyro

Jaunėlis

Jau ir gyvūjų neužtenka…!

Nigga

Jo.. Einu i kapines.

2K12

Nice

Taip pat skaitykite