Placentų valgymas – naujas vėjas garsenybių pasaulyje

tbr-placentaDaugeliui iš mūsų idėja vartoti kaip maistą kruviną žmogaus kūną sukels šleikštulį, tačiau štai, pavyzdžiui, jaunas tėvas pasakoja, kaip suvalgė savo žmonos placentą. Nikas Beinsas, rašantis apie maistą ir keliones, pasakoja, kad nutarė padaryti tai iš smalsumo. Jis paprasčiausiai norėjo sužinoti, koks jos skonis.

 

“Kai pasidėjau ant pjaustymo lentos ryškų, kone švytintį raudoną placentos gabalą, supratau, kad jis traukia mane kur kas smarkiau, nei daugybė subproduktų, su kuriais teko susidurti. Mėsa buvo sultinga, priminė gerą jautieną, ji buvo švelni tarsi kepta krūtinėlė ir niekuo nesiskyrė nuo Teksaso barbekiu” – dalinosi įspūdžiais straipsnyje, parašytame laikraščiui The Guardian.

 

Aktorė Dženifer Eniston nusprendė maitintis placenta, kad pagerintų savo odos būklę. Kalbama, kad placentą valgė amerikiečių aktorė bei modelis Dženiueri Džons bei Hju Hefnerio draugužė Holi Medison.

 

Beinsas teigia, kad užsimanė paragauti placentos tuo momentu, kai abu su žmona pirmą kartą ėmė aptarinėti klausimus apie vaiko gimimą. Jis laiko save labai smalsiu mėsėdžiu ir nenorėjo praleisti tokios retos progos. Ir vis dėlto vyriškis pripažįsta, kad idėja pasidarė nebe tokia patraukli po to, kai gavo iš akušerės šviežią placentą. Galiausiai, vietoje to, kad paimtų visą placentą, jis išėjo iš ligoninės tik su keliais gabalėliais. Sekančią dieną jis susmulkino juos ir pasigamino patiekalą. Aromatas buvo toks pats, kaip ir kvapas gimdykloje. – pasakoja Beinsas.

 

Holivudo aktorius Tomas Kruzas suvalgė placentą, kai gimė jo dukra Sury. Liudininkai prisimena, kaip laimingas tėtis savais dantimis perkando bambagyslę ir čepsėdamas kruvina burna pareiškė: “Tai atneš jai sėkmę!” Iš anksto įspėtas apie jo keistenybes, medicinos personalas stengėsi reaguoti į ekstravagantišką tėtušį santūriai. O tas aiškino toliau: “Nesugalvokite išmesti placentos – aš suvalgysiu ją vėliau, pietums”.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Beinsas gi patyrė, kaip teigia, didžiulį pasitenkinimą, valgydamas placentą, kurią pagardino česnaku ir paprika.

 

Nežiūrint į istorijas moterų, kurios tvirtina, kad patyrė stiprias emocijas po to, kai suvalgė savo pačių placentas, Nikas atrado, kad jo nuotaika visiškai nepasikeitė.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Paaiškinimas: placentofagija, arba kitaip – placentos valgymas, pastaraisiais metais vis labiau populiarėja. Kai kurios motinos valgo savo placentas manydamos, kad tai sustiprins sveikatą, o taip pat apsaugos nuo pogimdyminės depresijos ir pagausins pieno kiekį.

 

Toms, kurioms tai pernelyg bjauru, yra dar vienas variantas. Jos gali užmokėti, kad jų placentą perdirbtų į nedideles tabletes, kurias galima bus gerti kelis metus po vaiko gimimo.

 

Išvertė: versijos.com

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Laura

Blet blet… Daugiau neturiu ka pasakyt :D paskaiciau pirmus sakinius ir bloga pasidare

Ateivis

Didžioji dalis garsenybių tokiomis tapo pardavusios savo sielas demonų pasauliui,todėl fizinėje plotmėje kurioje demonai turi persvarą prieš idealūjį pasaulį,jie gyvena visko pertekę ir pilnai aprūpinti,tačiau ši egzistencija yra trumpa ir trapi kaip ir susitarimai su demonais kurie niekuomet beveik nesilaiko savo duotų pažadų arba žodžio iki galo. Todėl valgydami placentą jie parodo tik savo bejėgišką kabinimasi už šio fizinio pasaulio ir žino kad tai greitai baigsis,o taip norėtūsi tą malonumą pratęsti kuo ilgiau. Amžinajame informaciniame lauke išlieka visi iškrypimai ir nusižengimai padaryti fizinės egzistencijos metu ir jie lemia sekančio asmenybės gyvenimo būtį,labai dažnai tai būna toks baisus prakeikimas kad geriau… Skaityti daugiau »

illuminati

placenta svelniai tariant yra zmogiena… zmogienos valgymas – kanibalizmas… taigi negana homoseksualu, incesto, dabar jau kanibalizmas taps norma… na ka laukiam nekrofilijos ispopuliarejimo :D

Taip pat skaitykite