Per futbolo rungtynes užfiksuotas bėgantis vaiduokliškas šešėlis

Bolivijoje per vykstančias futbolo rungtynes žiūrovai tapo neįprasto reiškinio liūdytojais reiškinio. Futbolo megėjai, o taip pat ir aistruoliai kurie tą dieną stebėjo rungtynes per televizorių, pastebėjo nežmonišku greičiu bėganti vaiduoklišką šešėlį.

 

Įrašas tapo internetine sensacija, o paranormalių reiškinių tyrėjai kelia įvairias versijas kas tai galėjo būti. Aistras kursto ir faktas, kad tai ne pirmas nepaaiškinamas reiškinys kuris buvo pastebėtas šiame Pietų Amerikos stadione.

 


 


 

Kaip manote, ką pavyko užfiksuoti televizijos kameroms?

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
beprotis

video tik kurva kurva girdis :DD

sfs

Geras pastebejimas del raiskos,kitas variantas gali buti tiesiog vazinejancios kameros,arba jos seselis

atlantas

nemanau kad seselis nes:1. kamera negaletu lekt tokiu dideliu greiciu 2.kamera jokiu budu negali taip ryskiai atsispindeti stadione 3.net jei ir tai tikrai butu kamera ar jos seselis tai zmones tikrai ne tokie durni kad neatskirtu vazinejancios kameros nuo anomalaus ivykio

Tomas

Futbolo rungtynes filmuojamos ypac aukstos kokybes kameromis, kurios labai ryskiai apima visos aikstes perimetra net ir ziurovus, bet kaip tik kazkas neapaiskinamo, taip kameros filmuoja kaip 1.3mgp. geriau toki fenomena man paaiskinkit :) viskas kas nepaaiskinama tai kaip trumparegio zvilgsnis :)

:D

Bėgo žmogus sau ir prabėgo… O čia erzelį kokį sukėlė… :D

atlantas

slenderman,the rake?gal visgi egzistuoja?

LMT

Kai skaiciau kazkieno paaiskinima ar net pasiaiskinima apie keistuoli pasilydusi laike, tai tas kazkas paaiskinio, kad gi ju stotis bazuojasi.po P.Amerika.tai ,matyt, cia ju kibernetiniu kameru seseliai smezuoja, visai imanoma, jie gi visus stebi

Taip pat skaitykite