NSO atakavo Talibano stovyklą Afganistane (vaizdo įrašas)

nso-afganistanasGegužės 5 dieną internete pasirodė vaizdo įrašas kuriame užfiksuota neatpažinto skraidančio objekto ataka. Iš pirmo žvilgsnio obejektas nėra panašus į sraigtasparnį ar karinį lėktuvą. JAV gynybos ministerija taip pat neigia dalyvavusi šioje atakoje.

 

Įrašo autorius teigia, kad veiksmas vyko kovo menėsį, Afganistane prie provincijos Ašabarad. Galingi sprogimai nužudė Afganistano armijos karius. Objektas judėjo lėtai, kartais tiesiog sustingdavo vienoje vietoje.

 

Nors internete komentatoriai teigia, kad tai gali būti naujausias JAV oro ginklas, pastaroji šalis tokias kalbas atkakliai neigia.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
18 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
ram

JAV iszudys visus,o pasakys cia ne mes cia ateiviai.jus ka galvojat zmogus negsli sukurti tokio erdvelaivio.o apkaltint ateivius lengviausia.

Saesdada

cia tas pats sprogimas is kitos vietos https://www.youtube.com/watch?v=rNVd4mLQJt0

Saesdada

Beje cia yra JDAM (joint direct attack munition) tai aviacines bombos mestos is F-15 eagle arba is F-18 super hornet.

Anonimas

Čia naujas JAV karinis lėktuvas, nes jei butų NSO tai ir JAV kariam būtų kilusi grėsmė ir jie būtų rėkę

idk

gal tas sprogimas tikras ir viskas tikra apart erdvelaivo? nes ji dauguma video maketuotoju toki galetu padaryti

Shaman

Bullshit

do

uooo, amerikiečiai atakuoja,ateiviams bėdos

LMT

Panasu I viena is naujausiu modeliu, ne UFO, ne ta trajektorija ir per daug atvirai puola, UFO puola tik jei juos kas vejasi

Nijole

Kazkaip nelabai tikiu….Panasu,kad cia zmogaus is musu zemes darbelis !

mantas

Tiesiog užtenka pasižiūrėti į uploaderio kanalą..

Astravas

Visu pirma manau, kad čia fake, nes kaip visados kaip tik pasirodo NSO paima blogiausia kamera kokia turi ir filmuoja…Antra kas dirba prie video montažo nesunkiai supras, kad turint 3d modelį galima padaryt ta NSO laivą ir pritaikyt prie prastos kokybės ir nesuprasi fake čia ar ne,trečia čia galėjo būti kokios bombos tikrinimas tuo ir pasinaudojo šio video kurėjai ir pritaikė NSO laivą.. :)

Taip pat skaitykite