Keletas paprastų būrimų žaidimo kortomis

magic-cardKasdien mus kamuoja ne vien sudėtingi, likiminiai ar egziztenciniai klausimai. Dažnai nerimaujame: “Ar mano noras išsipildys? Ar gausiu tai, ko noriu? Ar šis ypatingas žmogus bendraus su manimi? Ar mano mylimasis man ištikimas?”

 

Nesudėtingiems klausimams atsakyti mums puikiai pasitarnaus gilias tradicijas turinti prancūziškos kartomantijos mokykla, kuriai atstovauja būrimas paprastomis žaidimo kortomis. Jos pateiks tikslius, aiškius ir konkretčius atsakymus, kurie, žinoma, neprilygs detaliam profesionaliam būrimui, tačiau padės bent “užmesti akį” į taip rūpimą ateitį.

 

Jums reikės naujos žaidimo kortų kaladės (52 kortos), kuria nebuvo žaista, žvakės, kuri padės susikoncentruoti ir nurimti prieš užduodant klausimą, bei laiko pamedituoti ir susikaupti ties rūpimu klausimu.

 

Ar mano noras išsipildys?

 

Uždekite žvakę degtuku, nurimkite ir paėmę naują kortų kaladę gerai ją išmaišykite. Maišydami susikaupkite ties savo klausimu, aiškiai ir tiksliai ji suformuluokite. Kuo tiksliau suformuluosite savo norą ir kuo tiksliau užduosite klausimą, tuo bus tikslesnis būrimas.

 

Kai pajusite, jog kaladė gerai išmaišyta kaire ranka nukelkite ją padalindami į tris krūveles ir vel surinkite į vieną kaladę. Imkite nuo viršaus po vieną korta ir atverskite. Širdžių devynakė būrime laikoma noru išsipildymo korta, o vynų dešimtukas – nevilties ir nusivylimo, problemų ženklu.

 

Jei bedeliojant po vieną kortą nuo Jūsų kaladės viršaus pirmoji pasirodys širdžių devynakė vadinasi norui lemta išsipildyti, jei pirmasis iškris vynų dešimtukas – nieko nesitikėkite.

 

Ar mano noras išsipildys? (2 variantas)

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Viską atlikite taip kaip pirmajame būrime, tačiau nukėle kortas paimkite tik pirmąją viršutinę kortą, o vėliau traukite kas septintąją (septyni – sėkmės skaičius), taip susidarys nauja nedidelė kortų krūvelė. Kai tokiu būdu skaičiuodami ir ištraukdami kas septintą kortą perrinksite visą kaladę atverskite atrinktas kortas.

 

Jei tarp jų bus širdžių devynakė,vadinasi norui lemta išsipildyti, jei pasirodys vynu dešimtukas – tikslo nepasieksite. Jei ir širdžių devynakė ir vynų dešimtukas papuolė tarp atrinktų kortų, vadinasi prireiks nemažai valios ir pastangų, įveikti begalę kliučių, kad Jūsų noras taptų realybe.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ar šis ypatingas žmogus bendraus su manimi?

 

Gerai išmaišykite kortas galvodami apie savo išrinktąjį su kuriuo norėtumėte užmegzti artimesnius ryšius. Nukelkite kortas tris kartus kaire ranka, paskleiskite visa kortų kaladę vieduokle prieš save ir ištraukite (taip pat kaire ranka) septynias.

 

Jei keturios ir daugiau kortų bus raudonos, vadinasi Jums lemta patirti artimesnį kontakta, tačiau jei pasirodys daugiau juodų kortų… Atsakymas – neigiamas.

 

Ar mano gyvenimo draugas man ištikimas?

 

Išrinkite vieną iš dvaro kortų, atitinkančią Jūsų mylymąjį. Pagal tradiciją širdžių rūšis atitinka šviesaus gymio žmones, šviesių plaukų bei mėlinų akių. Būgnų kortos apibūdina rudų plaukų ir žalių akių atstovus, o kryžių kortos visada pasakos apie šviesaus gymio brunetus mėlynomis akimis. Vynai atitiks tamsesnio gymio žmones tamsiais plaukais ir rudomis ar juodomis akimis.

 

Akyvaizdu, jog norint apibūdinti moterį reikėtų pasirinkti damos kortą, o vyrą – karaliaus. Valetus labiausiai tinktų pasirinkti tada, kai norima sužinoti ateitį susijusią su jaunu vaikinu arba jaunatviškai, paaugliškai mąstančiu vyru.

 

Išrinkę vieną kortą, kuri geriausiai apibūdina Jūsų išrinktąjį padėkite ją prieš save ant stalo ir mašykite likusias kortas koncentruodamiesi į išrinktą kortą ir galvodami apie savo mylymąjį. Kortai net galite duoti vardą. Kai pajusite, jog užmezgėte ryšį su korta, įdėkite ja į bet kurią kaladės vietą ir maišykite toliau, kol pajusite, jog jau laikas sustoti. Nukelkite kortas, padalindami kaladę į tris krūveles.

 

– Jei Jūsų mylimąjį reprezentuojanti korta yra pirmoje kruvelėje – galite būti ramūs. Jūsų mylimasis Jums ištikimas ir Jus jungia labai artimas, glaudus ryšys.

 

– Jeigu mylimojo kortą rasite antroje krūvelėje – tai ženklas, jog jis flirtuoja su kitomis moterimis, tačiau, greičiausiai bus ištikimas Jums.

 

– Jei „brangiausiojo“ kortą rasite tik trečioje kaladės dalyje, vadinasi jis rimtai suka „į kairę“.

 

Šiame būrime taip pat reikėtų atkreipti dėmesi į dvi kortas, esančias prieš mylimojo kortą kruvelėjė, ir dvi už išrinktojo kortos. Jei šialia „brangiausiojo“ pamatysite moters/damos kortą, kuri neatitinka Jūsų išvaizdos turėkite omenyje, jog verta būti akylesnei ir atidesnei, nes Jūsų partnerio akiratyje gali atsirasti rimta konkurentė į Jūsų vietai užimti.

 

Būrimo metu Jūsų neturi niekas trukdyti. Tai ritualas, kuris reiklauja susikaupimo ir koncentracijos. Burti kortomis neverta norint vien patenkinti smalsumą, nes būrimo rezultatai visiškai priklausys nuo Jūsų susikaupimo ir rimtų ketinimų. To paties klausimo klausti du kartus iš eilės taip pat neverta, nes pirmasis atsakymas visada teisingiausias ir tiksliausias.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite