Kazachstaną užpuolė keista liga – žmonės užmiega eidami gatve

villageKazachstano Akmolinsko srityje esančio Klačių kaimo gyventojus užpuolė keista epidemija, kurios metu žmonės užmiega eidami, o pabudę nieko nepamena.

 

Mokslininkai negali pasakyti, kokia tai liga.

 

Viskas prasidėjo praėjusiųjų metų kovą, kai į ligoninę pateko šeši netikėtai užmigę kaimo gyventojai. Nuo to laiko susirgimas užpuolė apie pusę šimto žmonių. Kai kurie netikėtai užmigdavo ne po vieną kartą.

 

Mokslininkai kol kas negali pasakyti, kas darosi su žmonėmis.

 

Iš pradžių gydytojai nekėlė panikos, nes manė, kad žmonės apsinuodijo padirbta degtine, tačiau po to, kai pernai kovą į ligoninę pateko iškart šeši žmonės, jie sunerimo. Juolab kad susirgusiųjų giminaičiai vieningai tvirtino, kad jokios degtinės susirgusieji negėrė.

 

Antroji ligos banga iki kaimo atsirito pernai balandį, vėliau – per Naujuosius metus ir dabar – gegužę.

 

Pavyzdžiui, Klačių kaimo gyventoja Liubovė Belkova, kurią liga kaime užpuolė pirmąją, ligoninėje pabuvojo jau septynis kartus, jos duktė – du kartus, anūkė – vieną.

 

Susirgusieji skundėsi karščiavimu, mieguistumu, atminties paradimu ir silpnumu. Mokslininkai atliko daugybę tyrimų: ėmė grunto mėginius, tyrė orą, vandenį, susirgusiųjų kraują, plaukų mėginius, tačiau nieko nepavyko nustatyti.

 

Nuo šių metų sausio liga ėmė pulti ir vaikus, dviem mažamečiams pasireiškė haliucinacijos, jie matė skraidančias lemputes, arklius su sparnais. Vienam vaikui atrodė, kad mama turi aštuonias akis, lovoje raitėsi gyvatės, o rankas graužė vabalai.

 

Nors medikai sako, kad miego ligą pasigavusių žmonių tyrimai – geri, vietos gyventojai nelinkę tuo tikėti.
Somnologas Michailas Polujektovas sakė, kad Kazachstano kaime vykstantys dalykai nepanašūs nei į vieną medicinai žinomą miego sutrikimą. Jo teigimu, nepanašu, kad žmonės kažkuo apsinuodijo.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Medikas įsitikinęs, kad miego epidemiją lėmė psichogeninės priežastys: „Greičiausiai stebime panašų atvejį, koks nutiko JAV, kur žmonės susirgo „bin Ladeno niežuliu“ – jie taip bijojo bakteriologinės atakos, kad jiems pasireiškė odos bėrimai. Tokie susirgimai būdingi uždaroms bendruomenėms“.

 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
bandymai

– buvo viešai skelbti, deja senokai, dar CCCP požeminiai atominio ginklo bandymai Kazakstane, po bandymo netoli epicentrao buvo randami “užmigę” gyvuliai ir žmonės, kurie po tam tikro laiko atsigaudavo ir nueidavo lyg niekur nieko.

to "as"

Manai pats sveplai rasydamas, gali kritikuoti kitus del rasybos? Beje netgi pats vietoj zodzio “sugebi” parasei “sugebe”. Na ir lituanistas :D

as

Sarunai, o kiek klasiu baigei, jei vienam sakinyje darai tris klaidas, o vienam zodyje sugebe ivelt net dvi

sarunas.kvietka

yra vienas filmas kureme rodoma ta baznyce kur paveiksliuke is tos varpines geri zmones pakyla i roju o blogu neima jie lieka ten mirti neatsimenu kaip vadinasi rusu filmas

viktorija

eksperimentai visad vyko ir vyks su zmonem, pradedama nuo kaimu, nieko ypatingo

Synkas

prasidejo invazija xD

Taip pat skaitykite