Vardo skaičiaus paslaptis

numbersAsmeninis žmogaus skaičius gali atskleisti charakterį ir nutiesti gaires, kaip turėtumėte kurti savo santykius su aplinkiniais. Vos žmonės pasaulyje išmoko skaičiuoti – buvo atrasta ir tiesa, jog kiekvienas skaitmuo turi savo charakterį.

 

Juos pradėta sieti su figūromis, žmogaus charakteriais ir netgi aukštesnėmis jėgomis. Senovės Babilone numerologija plačiai taikyta statyboje ir architektūroje, kiekviename statinyje slypėjo tam tikra skaičių magija. Išskiriama Pitagoro ir Kabalos numerologija. Abiejų šių mokymų šaknys slypi Viduramžiuose.

 

Numerologijos sistemos nagrinėja paralelines žodžių reikšmes, atsiveriančias per jų skaitmeninius ekvivalentus. Taip pat analizuoja ir vardų, gimimo datos, svarbių istorinių įvykių prasmes.

 

Lengva aritmetika

 

Kiekvieną vardą galima išreikšti skaičiais. Jį galima suprastinti iki vieno skaitmens, nuo 1 iki 9 (vadovaujantis numerologija pagal Pitagorą) arba užrašyti 4 skaitmenimis (vadovaujantis Kabalos numerologija).

 

Vardo kodas nustatomas tokia tvarka: surašykite į eilę skaičius nuo 1 iki 9, o po jais keliomis eilėmis – abėcėlės raides.

 

lentele

 

Pavyzdžiui, imkime vardą Marija. Štai jo skaitmeninė išraiška: 7+1+2+2+4+1=17=1+7=8.

 

Vardo skaičių žmogus gauna visam gyvenimui, kaip kraujo grupę. Net jei vėliau vardą pasikeičia, didžiausią įtaką jo asmenybei ir likimui vis dėlto daro pirmojo vardo, duoto po gimimo, skaičius.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ir vis dėlto kyla klausimas: kodėl žmonės, pavadinti tokiu pačiu vardu, gali būti labai skirtingi? Ogi todėl, kad pagrindinis vardo kodas numerologijoje dar derinamas su aibe kitų: tėvavardžio, pavardės, gimimo datos kodu ir netgi mažybinių vardų ar pravardžių, kuriomis šaukiamas žmogus atsiliepdavo, skaitmeniniais kodais. Skirtingai vadinamas žmogus ir elgiasi skirtingai – pavyzdžiui, vienaip elgiasi su žmonėmis, kurie į jį kreipiasi pilnu vardu, kitaip – su tais, kurie kreipiasi vardo trumpiniu ar mažybine jo forma.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

O kas iš to?

 

Kaip skaitmeninė vardo išraiška daro įtaką žmonių tarpusavio santykiams? Štai mes jau žinome, kad vardo Marija skaičius – 8. Norint prognozuoti moters, pavadintos šiuo vardu, santykius su kitu žmogumi, reikia sužinoti ir to žmogaus vardo skaitmenį. Vardo skaičiai turi savo charakterį, savitas tarpusavio santykių tendencijas, esama palankių ir nepalankių derinių.

 

Žvilgtelėkite į skaičiaus charakteristiką – ir sužinosite, kokios tendencijos vyraus konkrečių žmonių tarpusavio santykiuose.

 

Simbolių galerija

 

1 – Individualistas, charizmatiškas, impulsyvus, ryžtingas, valios nestokojantis žmogus. Ryški, kiek egoistiška asmenybė. Dviejų vienetų tarpusavio santykiai gimdo dvilypumą. Jie primena virvės tempimą – kiekvienas tai daro į savo pusę, abi pusės veržiasi vadovauti, tai daro pakaitomis. Šiose porose nuolat vyksta kova dėl lyderio pozicijos.

 

2 – Abejojantis, jautrus, prisitaikantis prie kitų žmogus. Dvejetukai išsiskiria išmintimi, nuovokumu. Santykiuose su „vienetukais“ gimsta skaičius 3, simbolizuojantis harmoningą naujovių siekimą. Šie žmonės sukuria dinamišką, kūrybingą sąjungą. Dvejetukas ir dvejetukas sudaro 4 – porą, darniai ieškančią abiem taip svarbaus tvirto pagrindo po kojomis.

 

3 – Nepataisomas optimistas, kūrybinga asmenybė. Nuolat ieško kažko naujo, išbarsto savo idėjas ir energiją, retai kada baigia pradėtus darbus. Du trejetukai sudaro šešetą – deivės Veneros skaičių. Ši sąjunga bus harmoninga, abiem pusėm patogi, darni.

 

4 – Tipiškas konservatorius. Kiekvienas jo krustelėjimas pagrįstas svariais argumentais. Tikslus, apskaičiuojantis, numatantis kelis žingsnius į priekį žmogus – jis geba atkakliai siekti savo tikslo. Jei į porą suėjo du ketvertukai – jų santykiai bus labai nuoseklūs. Jų suma sudaro 8 – begalybės, pasikartojimo, žmogaus sielos persikūnijimo simbolį. Dviejų ketvertukų santykiai dažnai būna lemtingi.

 

5 – Svajotojų ir nuotykių ieškotojų skaičius. Šie žmonės tvirtai stovi ant kojų, geba blaiviai vertinti situaciją. Nors dažnai jiems koją pakiša apgaulingos iliuzijos. Du penketukai šalia – tai amžina priešybių kova, juk jų suma sudaro vienetą. Šioje kovoje grūdinama dvasios stiprybė ir valia.

 

6 – Šis žmogus neįsivaizduoja savęs be kolektyvo. Jis greitai perpranta žmones, supranta jų jausmus, nuotaikas, lengvai „pagauna“ jų silpnybes. Tai idealus draugas. Su juo kiekvienas jausis jaukiai ir patogiai.

 

7 – Jis išmintingas ir apdairus, bet jo viduje nuolat vyksta kova su pačiu savimi. Jis jautrus, pažeidžiamas, linkęs į savigraužą. Galbūt todėl į porą suėję du septynetukai sudaro gana konfliktišką sąjungą. Jei poros vardų skaitmenų suma lygi penkiems – santykiai rutuliojasi žaibiškai, tačiau partneriai vienas kitam nuolat primena, kad jie turi ne tik gerųjų savybių, bet ir ydų.

 

8 – Ryškiausios šio žmogaus savybės – energingumas, veržlumas, garbės troškimas. Jis valingas ir atkaklus, profesionaliai siekia savo tikslų, tad geba įgyvendinti netgi tai, kas kitiems atrodo tik tuščia svajonė. Tačiau du aštuonetukai – sudėtinga pora. Kartu jie sudaro skaičių 7, tarpinis skaičius – 16. Tai ardantis, griaunantis skaičius. Bet jei jo poveikį partneriai įveiks – pora bus itin tvirta.

 

9 – Tai padorūs, sąžiningi, garbingi žmonės. Perpranta kitų silpnąsias vietas, bet retai kada tuo naudojasi, santykiuose su aplinkiniais išlaiko pagarbų atstumą. Du devintukai – tobula pora, net ir jų suma lygi devynetui. Šie žmonės mylės vienas kitą ilgai, jų sąjunga bus harmoninga ir įdomi aplinkiniams.

 

Autorius: Palmiros Žvaigždės, šaltinis: horo.lt

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

kiek apskaičiaviau pvz kito žmogaus varda ir tarkim yra 10 bet nuli pašalinam tada gaunasi 1 manau viskas čia aišku

nesvarbu

Tikra tiesa esu jautri ir visa kita ka rašo

Anon

Hmm… Sitas yra tiesa, pats kai mokinausi mokykloje dariau tokia apklausa tikybos pamokoje ir tai is ties buvo tiesa.

aa

1 + 0 = 1

jo

o jei gaunasi 11?

Anonimas

Tada bl.et gaunasi 2, nes 1+1=2

eh

11 ir 22 numeralogijoje yra master numbers ir jie neskaidomi(jei reikia juos toliau naudoti, jie sudedami kaip skaicius 11, 22 ne 2 ir 4) :), bet kadangi jie čia nenurodyti reikia tiesiog sudėt :)

nesvarbu

Geras klausimas bet neturėtu pamegink iš naujo

nesvarbu

Parašyk savo varda ir aš išnagrinesu ir parašysiu koks tavo skaičius?/

justis461

Taip

Anonimas

o jeigu skaičius gaunasi 10? (28, 2+8 lygu 10) tai skaičiuojamas kaip 1 ?

Turinti Savo Nuomonę

Man taip irgi buvo, bet man visai netinka 1 apibūdinimas.

Taip pat skaitykite