Trys būdai, kaip diagnozuoti prakeikimą ar nužiūrėjimą

prakeikimas“Galbūt aš nužiūrėtas ar prakeiktas?” – pirmosios mintys, kai visos bėdos užpuola vienu metu, jos nuolat kartojasi, visi darbai krenta iš rankų, o apie laimę ir sėkmę lieka tik pasvajoti.

 

Nesiklostantys asmeniniai santykiai, nuolatinės problemos darbe, gydytojų neišgydomos ir nediagnozuojamos ligos – tik trumpas sąrašas pasekmių, kurių priežastis gali būti maginis pakenkimas. Nebūtina iš karto skuosti pas būrėją ar raganą, verčiau apsilankymui detaliai pasiruošti: nuodugniai apmąstykite, kada prasidėjo negandos, galbūt po stipraus konflikto ar barnio, kokie simptomai pasireiškia stipriausiai.

 

Tik nuoseklus bendradarbiavimas su būrėjų, tarologu duos teisingus, naudingus rezultatus. Galima pabandyti net savarankiškai diagnozuoti maginio pakenkimo lygį…

 

Diagnostika kiaušiniu

 

Paimkite permatomą stiklinę ir pripildykite ją šalto vandens (geriausiai tinka šaltinio vanduo). Paimkite šviežią naminį kiaušinį ir pramušę kevalą „išleiskite“ kiaušinį į stiklinę su vandeniu. Būkite atidūs ir nepažeiskite kiaušinio trynio, jis turi išlikti sveikas. Gerai apžiūrėkite kiaušinį ir įsiminkite, kaip jis atrodo. Atsisėskite, nurimkite ir prilaikydami stiklinę ranka pastatykite ją sau ant galvos ir pasėdėkite ramiai bent penkias minutes.

 

Dar veiksmingesnis būdas – tai atlikti prieš miegą ir stiklinę pastatyti po lova tiesiai po vieta, kur dedate galvą, tačiau tokiu atveju turite miegoti vienas/a, kad kiaušinį veiktų tik Jūsų energetika. Praėjus penkioms minutėms arba ryte vos nubudus dėmesingai apžiūrėkite kiaušinį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jei vanduo skaidrus ir permatomas, trinys nepakitęs ir guli baltyme, o baltymas neišsidraikęs ir laikosi vienoje vietoje vadinasi energetinio pakenkimo nėra.

 

Jei trinys sveikas, tačiau iš baltymo viršun kyla stulpai, siūlai (jų gali būti vienas ar keli) vadinasi Jūs esate pakenkti. Tai nestiprus nužiūrėjimas ar „porčia“, pagadinimas norint pakenkti asmeniniam gyvenimui, pritraukti nesėkmes. Toks energetinis pakenkimas dažniausiai veikia neilgiau trijų metų ir savaime sunyksta.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Jei tie stulpai labiau panašėja į voratinklį nei stulpus, tai pakenkimas labai silpnas, nežymus.

 

Jei ant baltymo stulpų matosi oro burbuliukai, tai pakenkimas rimtas ir atliktas profesionalaus mago ar raganos. Toks pakenkimas pasireiškia stipriomis nesekmėmis ar ligomis, kurios sunkiai gydomos ar kurių gydytojai negali nustatyti.

 

kiausinis

Jeigu pamatysite panašų vaizdą, yra didelė tikimybė, kad esate nužiūrėtas ar prakeiktas.

 

Jeigu ant stulpų matosi burbuliukai ir juodi taškeliai arba burbuliukai ant baltymo stulpų, o taškeliai pasirodo ant trynio, tai prakeikimas labai stiprus, greičiausiai siekiantis pritraukti mirtį arba pakenkimo rituale naudota kapinių žemė. Toks pakenkimas paprastai pradeda veikti praėjus 21 dienai po ritualo atlikimo ir metų eigoje visiškai sunaikina zmogų.

 

Jeigu ant baltymo stulpų ar trynio matosi raudona spalva, vadinasi pakenkimas atliktas kraujo pagalba.

 

Jei ant „stulpų“ matosi burbuliukai, o trynio kraštai kaip virto kiaušinio, tai toks pakenkimas Jus kankis, tačiau leis gyventi. Panašiai šitokio lygio pakenkimas gali pasirodyti žalių, pilkų atspalvių dėmėmis ant trynio, tačiau tada neturėtų būti baltymo stulpų.

 

Jei nematyti baltymo stulpų, tačiau kiaušinio trinys kaip išvirtas, tai – pakenkimas neleidžiantis Jums jaustis laisviems. Rankos lyg surištos, negalite laisvai priimti sprendimų, kontroliuoti savo veiksmų, valios.

 

Jei matote visus šiuos požymius vertėtų rimtai susirūpinti ir pasikonsultuoti su specialistu. Tai ypatingai stiprus prakeiksmas, pagadinismas, ritualinės juodosios magijos padarinys.

 

Gerai apžiūrėję kiaušinį vandenį su juo išpilkite į kanalizaciją ir ypač švariai išplaukite stiklinę su druska. Jei „radote“ pagadinimą ar net mažą pakenkimą stiklinę geriau išnešti iš namų su visu turiniu ir išmesti.

 

Nesiimkite patys daryti galutinių ir skubotų išvadų. Tai tik maža dalis galimų simptomų, todėl jei turite rimtą įtarimą visada geriau pasikonsultuoti su specialistu. Jis patars ir padės. Nesiimkite patys valyti ar „nuėminėti“ prakeiksmą prieš tai nepasitarę su specialistu, nepulkite atlikinėti nepatikrintų ritualų, atrastų internete. Dažnai jie būna nepilni, detaliai neaprašyti, pateikiamas ne visas užkalbėjimo tekstas ar pan. Taip galite tik sau pakenkti.

 

Diagnostika paprastomis žaidimo kortomis

 

Jums reikės naujos ir nenaudotos žaidimui paprastų žaidimo kortų kaladės. Kaladė turi būti 52 kortų, iš jos išimkite Jokerius. Būrimui skirkite laiko, neatlikite jo skubėdami, geriau vienumoje, nusiraminkite ir atsikratykite vidinės baimės, nesiburkite vien iš smalsumo arba apimti stiprių emocijų. Susikaupimas yra būtina sąlyga, tiksliam atsakymui. Nusiraminti padėtų uždegta žvakė, geriau baltos spalvos.

 

Ramiai, neskubėdami ir susikaupę maišykite kortas. Susikoncentruokite ties savo klausimu: “Ar aš ir mano gyvenimas yra veikiamas energetinio pakenkimo, nužiūrėjimo, prakeikimo?” Prisiminkite įvykius, priežastis, kodėl manote, jog galite būti prakeikti ar nužiūrėti. Mintimis pakalbėję su kortomis ir uždavę klausimą pajusite, kada turite nustoti maišyti. Kaire ranka nukelkite kaladę du kartus, kad gautumėte tris krūveles kortų. Vėl jas surinkite į vieną kaladę.

 

Dėliokite kortas po vieną jas atversdami į krūvelę vieną ant kitos, dėkite tol, kol “rasite” Tūzą arba kol į krūvelėje bus dešimt kortų. Kartokite tai tris kartus, kol gausite tris kortų krūveles. Kiekvienoje krūvelėje bus arba dešimt kortų arba viršuje Tūzas.

 

Jei krūvelių viršuje nėra nė vieno Tūzo – jokio prakeikimo ar energetinio pakenkimo nera.

 

Jei “radote” vieną Tūzą yra maža tikimybė, jog esate prakeikti. Tai ženklas, jog yra nedidelis energetinis pakenkimas, išsibalansavimas, galbūt lengvas nužiūrėjimas, saves nužiūrėjimas. Tokio lygio pakenkimą beveik kiekvienas iš mūsų nešiojamės ant savo kailio. Jį nesunkiai susitvarkysite patys. Paklauskite profesionalo, jis tikrai neturėtų atsisakyti suteikti trumpą konsultaciją.

 

Jei “radote” du Tūzus yra vidutinė tikimybė jog esate prakeikti. Tai ženklas, jog turite vidutinio sunkumo energetinį pažeidimą, gana stiprų nužiūrėjimą, galbūt stiprų saviprakeikimą ar lengvą, nemokšiškai atliktą pagadinimo “porčios” variant. Po keleto dienų pakartokite būrimą, jei rezultatai bus tie patys, vertėtų pasikonsultuoti su specialistu, galbūt Jums patars kaip apsivalyti patiems arba pasiūlys savo pagalbą.

 

Prieš atliekant valymą būtina detalizuoti energetinio pakenkimo priežastis, kodėl, kaip ir iš kur jis atsirado, kokiomis priemonėmis geriausiai atlikti valymą. Juk trijų skirtingų ligų negydome tais pačiais vaistais. Detaliai diagnostikai reikalingas išsamus būrimas Taro, Lenormand ar žaidimo kortomis, galbūt vaško atliejimas, diagnostika kiaušiniu, aiškiaregystės dovana ar kitos priemonės.

 

Jei “radote” tris Tūzus tikimybė jog esate prakeikti labai didele. Jei pakartojus būrimą po keliu dienų rezultatai nepasikeitė (reikėtų burti ne daugiau kaip du kartus ir daryti bent trijų dienų pertrauką bei priimti tokį atsakymą, kokį pateikia kortos), vadinasi situacija labia rimta. Galite nešiotis rimtą prakeikimą, galbūt net paveldimą, profesionalo pasiūsta “porčią”, pagadinima, Jus veikia labia stiprus nužiūrėjimas, galbūt “pririšimas prie kito žmogaus” ar pan.

 

Tokiu atveju būtinas specialisto patarimas ir pagalba. Geriau nebandykite atlikti valymo vos perskaitę receptą internete, galite tik sau pakenkti. Prieš valant rimtą energetinį pakenkimą reikalinga detali ir kruopšti diagnostika, ritualo parinkimas, kuris tiks būtent Jūsų atveju. Kaip yra šimtai energetinio pakenkimo rūšių ir būdų, taip yra ir begalė receptų kovai su jais.

 

Reikia rasti tą tinkamiausią. Sąžiningas meistras visada pasakys jei negali pašalinti pakenkimo, taip kartais nutinka. Tačiau ir tada neverta nuleisti rankų, bet kokį prakeikimą ar energetinį pakenkimą galima sušvelninti savu darbu ir valia. Nors jis visiskai ir neišnyks, tačiau veikimas nebebus toks stiprus. Specialistas tikrai visada patars pagal Jūsų situaciją kaip tai padaryti.

 

Diagnostika degtukais

 

Paimkite paprastą pematomą stiklinę, pripildykite ją švaraus (geriausia šaltinio) šalto vandens. Uždekite degtuku žvakę (geriau šventintą, labai tam tinka iš cerkvės parnešta žvakelė) ir pastatykite šalia stiklinės. Rankomis apglėbkite stiklinę ir pasilenkę virš vandens stiklinėje tris kartus sukalbėkite “Tėve mūsų”.

 

Imkite naują degtuką uždekite jį žvakės liepsnoje ir laikykite kol pradės kaisti pirštai. Tada kita ranka perimkite degtuką į kitą ranką už jau nudegusio galo, kad visas degtukas pavirstu į angliuką ir pats užgestų. Gesimo momentu meskite nuodegulį į stiklinę su vandeniu.

 

Tai pakartokite dar du kartus, su dar dviem degtukais. Stiklinėje turi atsirasti trys degtukai. Jei visi trys degtukai ramiai plūduriuoja paviršiuje, baimintis nėra pagrindo, jei vienas, du ar net visi trys degtukai nuskendo vadinasi būrimo rezultatai tokie patys kaip ir radus vieną, du ar tris Tūzus kortų būrime, kuris aprašytas aukščiau.

 

Inf. šaltinis: www.kartomantija.lt

Rekomenduojami video:


2500
9 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
as

o pas mane tai baisu ziuret i kiausini.o ir blogai jautciuos

"nuziureta"

Is po nakties radau kiausini toki pat kaip nuotraukoj, pabandziau dar karta, tik padejau ant lentynos ir po kiek laiko jis buvo panasus i ana, nieko cia nera apart chemijos, dedant kiausini i vandeni oras patenka po baltymu ir po kiek laiko kyla i virsu burbuliukai iskeldami baltymo stulpus, grazu ir tiek :)

iodio

proto pisimas.

nu jo

su kiausiniais esu darius pries daug metu, buvau pas tokia moteri, ji man nueme prakeikimus….

moteris

gal galetumet pasidalinti su manimi kas man galetu padti nuimti,kas ta moteris?

Kestaspiksrys1970

O pas koke būrėją jūs nuėmėt prakeiksma gal galėtumėt jos kordinates atsiusti

Taro kortos

galima tai vertinti sarlatanizmu, galima i tai ziureti rimtai. Faktas vienas – tai laiko ir amziu patvirtinti metodai, perduodami is kartos i karta. Kiausinis sioje diagnostikoje vartojamas “gyvas”, naminis, t.y. apvaisintas, todel jis reaguoja i energetinius pakitimus, jis gali sugerti neigiama energija ir ja atspindeti, jame todel ir matosi pakitimai. Kortos – viena is seniausiu mantiniu sistemu, kuri taip pat puikiai kalbasi su musu pasamone. Todel neverta visko nurasyti sarlatanizmui, ko nesuprantat.

taja

Pati pirma korta iškrito piku tuzas, iskrito ir dar vienas..

Anti Monitor

Normalus kiausiniai, pas mane irgi tokiu kaip nuotraukose nebuvo,bet tas baltas skirtingas pas visus buvo ,vienam buvo kazkokox vienas stulpas ,bet gal del to ,kad smarkiau pajudinau nei kitas stiklines

Netiketumas

Pas mane vienas stulpas su vienu burbuliuku tai nzn :D

Ash

Aš manau, kad čia šarlatanizmas skirtas žmonėmis manipuliuoti/įbaugintipasipelnyti ir pan.

Anti Monitor

dariau experimentus su kiausiniais tai jie visi buna kitokie ir nepriklauso laikai virs galvos ar ne ,cia priklauso nuo sviezumo ,degtukai irgi neskesta ,apie kortas isvis cia jau fortunos reikalas kas iskris

Anonimas

Gal tavo kiausiainiai supuve? Nes as dariausi panasu patikrinima pries metus, tai is kiausinio jokiu stulpu ar dar ko nors kaip pavaizduota nuotraukoje matyti nebuvo.

Taip pat skaitykite