Palydovinėse nuotraukose užfiksuota Lochneso pabaisa

Lochneso pabaisos gerbėjų klubas gali džiūgauti. Prieš šešis mėnesius „Apple maps“ padarytoje nuotraukoje galima matyti, kaip manoma, būtent šį priešistorinį gyvūną.

 

Du „Apple maps“ vartotojai, naršydami po internetinį žemėlapį, pastebėjo keistą objektą Škotijos ežero vandenyse. Žemėlapiuose matyti, kad po vandeniu yra apie 30 metrų ilgio objektas, kuris primena šį mistišką gyvūną.

 

loch-neso

 

Skeptikai mano, kad tai gali būti seno laivo nuolaužos, dar kiti, kad tai – tik valties atspindys, tačiau tikro paaiškinimo ir pagrįsto įrodymais paaiškinimo kol kas nėra.

 

Lochneso pabaisa (kartais trumpiau – Nesė) yra mistinis didžiulis gyvūnas ar gyvūnų grupė, tariamai gyvenanti Lochneso ežere Škotijoje. Kartu su ječiu Nesė yra labiausiai žinomas gyvūnas kriptozoologijoje.

 

Viena populiariausių versijų apie Nesės prigimtį yra tai, kad šis gyvis yra iki šių dienų išlikęs pleziozauras – ilgą kaklą turėjęs vandens roplys, išnykęs kreidos-terciaro masinio rūšių išnykimo metu. Šios idėjos šalininkai remiasi tuo, kad žuvis latimerija, kuri, kaip manyta, išnyko tuo pačiu metu, 1938 m. buvo atrasta prie Madagaskaro krantų.

 

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
REDdog

Panašiau į laivo atspindį nei į kokią nors vandens pabaisą ar monstrą…

zibos

taip iseina kad tas baubas yra zoleedis nes lengvu uzkanziu zmogumi nesimegauja.

Meh

Kad tai tik laivas, buvo vienoj svetaineje parasyta ir parodyta ta pati vieta ir laikas, tiktai su google maps ir tuoj vietoj tokios pacios formos laivas plauke ir ryskiais matesi.

Alfa

Link

Meh

Moketumet internetu naudotis, butumet greit susirade patys.

http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2456887,00.asp

Meh

Net 9gag idetas, http://9gag.com/gag/arp9O1p

Taip pat skaitykite