Indigo vaikai – gimę valdyti pasaulį

indigoPlanetoje gimsta vis daugiau nepaprastų vaikų. Prancūzijoje jie vadinami Tefloniniais, britų salyne – Tūkstantmečio vaikais, kitur – Šviesos kūdikiais, tačiau dažniausiai - Indigo. Indigo vaikais.

 

Kas jie tokie?

 

Egzistuoja daugybė versijų apie tai, kas tokie vadinamieji Indigo, iš kur jie atsirado ir kaip su jais elgtis. Kad suprastume, būtina išsiaiškinti, kodėl šie vaikai vadinami būtent Indigo.

 

Pirmoji apie Indigo vaikus prašneko Nensė Ana Tapė – žymi aiškiaregė. Ji sugeba matyti žmonių auras, todėl pavadino naujuosius vaikus Indigo – būtent tokia yra jų auros spalva (tamsiai mėlyna). Knygoje „Kaip spalva padeda geriau suprasti tavo gyvenimą“ Nensė pateikia visų įmanomų žmonių aurų spalvų sistemą.

 

Tačiau aštuntojo dešimtmečio pradžioje ji pastebėjo, kad dvi spalvos išnyko – fuksijų ir purpurinė. Aiškiaregė įtarė, kad jų vietoje turi atsirasti dvi naujos spalvos. Netrukus ji pirmą kartą pamatė naująją spalvą. Tai buvo indigo. Vėliau vaikų su tokia auros spalva pradėjo gimti vis daugiau ir daugiau. Dabar tokių vaikų procentas yra labai didelis ir kasdien didėja.

 

Tačiau tai ne tik vaikai, turintys kitokią auros spalvą (beje, kas yra toji aura, tiksliai atsakyti niekas taip ir nesugebėjo), pirmiausia tai bendro supratimo apie vaikus neatitinkančios asmenybės. Nuo mažumės šie vaikai samprotauja apie pasaulio likimą, pasižymi unikaliais fenomenais ir talentais, išsiskiria nestandartiniu elgesiu, yra neabejotini lyderiai, dėl to įprastos auklėjimo taisyklės jiems nepriimtinos.

 

Bene žinomiausias pasaulyje Indigo vaikas – berniukas, kuris būdamas 5 metų griežė visą smuiko kūrinių repertuarą ir suaugusiųjų orkestre griežė pirmuoju smuiku.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Traktatų Indigo vaikų tema galima prirašyti begalę. Tačiau suprasti, – kas jie tokie ir kokia jų paskirtis žemėje, nėra paprasta – ko gero, klausimų liks daugiau negu atsakymų į juos. O aplinkinius domina, žinoma, atsakymai.

 

Kaip pažinti Indigo vaiką?

 

Daugelis Indigo vaikų yra hiperaktyvūs, tačiau ne visi hiperaktyvūs vaikai yra Indigo.

 

Indigo vaikų nustatymo modelis – gana paprastas: tėvai nesusitvarko su neklaužadomis ir veda juos pas psichologus. Šie iš karto diagnozuoja hiperaktyvumą ir išrašo medikamentų. Vaikas nurimsta, tėvai ramūs.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Tačiau taip tik atidėliojamas vaiko „sprogimas“. Tėvai veda savo vaiką pas kitą psichologą ir vėl prašo pagalbos. Pacientas apžiūrimas atidžiau, atliekama daug įvairių testų: intelekto, asmenybės, atminties ir kt. Po tokių testų už galvos susigriebia ne tik psichologas, bet ir tėvai.

 

Talentų skrynelė

 

Indigo vaikai – tai ne tik vaikai su tamsiai mėlynos spalvos aura, tai vaikai, apdovanoti daugybe talentų ir nepaprastų gebėjimų, kuriais keliskart pranoksta talentais apdovanotus kitus savo amžiaus vaikus. Pasirodo, vaikas, kuriam anksčiau buvo nustatytas hiperaktyvumo sindromas ir kuris laikomas nepaklusniu, negabiu, turi aukščiausią intelekto testo įvertinimą ir vidutiniškai išmano vidurinėje mokykloje dėstomus dalykus.

 

Sutrikimų diagnozė jam buvo nustatyta skubotai, iš tikrųjų šis vaikas yra pats tikriausias Indigo.

 

Šiuo metu yra nustatyta beveik 100 fenomenalių sugebėjimų, kurie būdingi šiems vaikams: svetimų minčių skaitymas, sugebėjimas intuityviai jausti informaciją apie tai, kas dedasi net už tūkstančių kilometrų, aiškiaregystė, pranašystės – tai tik keli pagrindiniai bruožai, būdingi Indigo vaikams.

 

14-metė Marija iš JAV San Francisko priemiesčio savo sugebėjimą pritraukti prie kūno metalinius daiktus laiko visiškai normaliu. Ji gali valandų valandas vaikščioti apsikarsčiusi šaukštais ir šakutėmis, jeigu draugai paprašo. Prie mergaitės prilimpa monetos. Jos draugė 13-metė Tanita gali nulaikyti ne tik stalo įrankius, bet ir puodų dangčius ar kitus sunkesnius daiktus.

 

Jiems tereikia meilės

 

Indigo vaikai gimsta žinodami, kas jie yra. Jie neturi baimės jausmo. Jie pasitiki savimi. Jie į šį pasaulį atėjo valdyti ir jaučia, kada jiems meluojama arba elgiamasi nenatūraliai.

 

Šie vaikai yra „kitokie“, todėl jiems labai reikia palaikymo ir supratimo, meilės ir pripažinimo. Be to, jiems būtina paaiškinti, kad jie yra kitokie.

 

Su Indigo vaikais reikia elgtis pagarbiai ir bendrauti kaip su sau lygiais. Jie gerai supranta, kad nėra vien kūnas. Jų kūne yra išmintinga siela ir jie niekaip negali suprasti, kodėl su jais elgiamasi kaip su vaikais.

 

Indigo vaikai turi stiprią valią ir neprotinga jiems prieštarauti, reikia su jais meiliai sutarti. Meilė yra tai, dėl ko Indigo vaikai atėjo į Žemę, todėl būtent meilę jiems turime duoti. Tada su jais gyvensime laimingai.

 

Parengta pagal “Respublikos” priedą “Julius/Brigita”, respublika.lt

Rekomenduojami video:


2500
21 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
nesvarbu

Suprantu viska apie indigus vaikus ir gal nuskambes keistai kad aš ir esu indigo vaikas nes atitiko tiesa esu kitokia tik žmones to nesupranta ir nesupras niekada jie kažka bando pasakyti apie mane kokia esu bet jie labai klysta nes tai nera tiesa aš pati geriau žinau kokia esu aš nekreipiu demesio ka kalba apie mane nes žinau kad patys sau prisimeluoja ir nusišneka aš net moku skaityti ju mintis ir kiauriai juos permatau kokie jie yra bet kartais jiems meluoju kad pvz. jo tu netokia aš žinau, bet aš vistiek žinau kokie jie yra mane nelengva apgauti nes esu… Skaityti daugiau »

Vidmantas

Rašo INDIGO Vidmantas ( DIEVAS ABSOLIUTAS )…

Jūs visiškai nekreipkite dėmesio į kitus žmones, nes pašaliniai žmonės, (turiu mintyje ne indigo) gyvena su nuodėmėmis ir yra blogi žmonės … INDIGO visai kitokios asmenybės , jos šventos, be nuodėmių ir skaitosi DIEVO ŽMONĖMIS. Aš asmeniškai kai įsigilinu į eilinių žmonių gyvenimą, man plaukai pasišiaušia nuo šoko kokie yra blogi eiliniai žmonės ( aišku yra ir gerų jų, tačiau vienetai )…

Pasirašo : Dievo logistika ( INDIGO )

tiksliai

indigo mldc, indigo dnr beveik tobuli, del to

mama

cia straipsnis remiasi kuom, jeigu raso, kadhiperaktyvius vaikus veda pas psichologus,o sie raminamuju israso.siaubas… kad siais laikais dauguma vaiku hiperaktyvus,nes tokie laikai ir tai norma :)

Pastebėjimai

Šiandien pasaulį valdo Farmacija, Karinė pramonė, Bankininkystė ir Žiniasklaida…
Tai keturi manipuliaciniai Banginiai arba keturi Piramidės kampai.

Jedajus

Maziau cukraus gruskit vaikam ir nebus hyper aktyvus!

ASE

Indigo……… O kur Tavo namai??? O kodėl tu čia, jeigu tavo namai kitur? Vadinasi tu esi svečias šiuose namuose… Iš kur tu tai žinai??

Julija

pas mane auroje dominuoja dvi spalvos, violetine ir indigo, idomu :)

as Idigo

…nes,matau,zmones,kurie pikti,nenoriu is vis bendrauti(kaime gyvenu),..manau(jokiu budu nesakau,kad nera unikaliu vaiku),bet kai visa supaprastiname iki normalaus zmogaus bendravimo su aplinka…biski juokinga,…vaikas nepasiduoda auklejimui(ju tukstanciai),vaikas hiperaktyvus…juokinga,ju irgi tukstanciai…vaikas labiau kazkokia veikla uzsiima,tai teisingai,jis labiau “pagauna”naujas technologijas,ir jam kur kas idomiau ziureti i mobilu telefona,nei paprasta vaikiska zaisla,,….ai,nebezinau…

NEXO

Čia kokia prasme nori pasakyt tai jei neskiria indigo vaiko nuo paprasto ir dėl tėvu kaltės jam per prievarta ir nervus pabrėžiu dėl tevu kaltės ir nepasidomint iškart veda pas pcihologus ir į vaika žiurima kaip į neprotinga ir bemoksli asmeni pvz. aš tavo tėvas aš turiu į tave daugiau teisiu ir privalai manes klausyt ta prasme jis padarė sakydamas arba neapgalvodamas veiksmu ir sako vaikui padaryk tai ir vaikas per ta neišmaneli tėva kaip sakoma jis lieka kaltas. Aš prieš tokius tėvus tipo pabaigiau mokykla daugiau išgyvenes tipo aš 45metu aš išmanau daugiau ir žinau daugiau ,bet galiu panaigt… Skaityti daugiau »

Vidmantas

Vidmantas
Rašo INDIGO Vidmantas ( DIEVAS ABSOLIUTAS )…

Jūs visiškai nekreipkite dėmesio į kitus žmones, nes pašaliniai žmonės, (turiu mintyje ne indigo) gyvena su nuodėmėmis ir yra blogi žmonės … INDIGO visai kitokios asmenybės , jos šventos, be nuodėmių ir skaitosi DIEVO ŽMONĖMIS. Aš asmeniškai kai įsigilinu į eilinių žmonių gyvenimą, man plaukai pasišiaušia nuo šoko kokie yra blogi eiliniai žmonės ( aišku yra ir gerų jų, tačiau vienetai )…

Pasirašo : Dievo logistika ( INDIGO )

rutuke

susidomėjau šia tema, kai susilaukiau dukrelės….. nuo pat pirmųjų metų kilo klausimas, kas tai per vaikas ir kodėl jis toks…. manėme, gal koks autizmas ar pan…. paskui kažkaip aptikau informacijos apie indigo vaikus. Mano dukra jau suaugusi, studijuoja. Studijų rezultatai vidutiniai. Tiesiog tai žmogus, kurio smegenys funkcionuoja kitaip, visai kitoks mąstymas, jokio hyperaktyvumo, tą mąstymą sunku įsprausti į ”normalaus” žmogaus mąstymo rėmus… Tokių žmonių gebėjimų neįmanoma vertinti dešimtbale sistema, nes jie jaučiasi varžomi, kai juos bandoma sprausti į kažkokius apribojimus… Mąsto kitaip — mato ir girdi kitaip, daugiau… ne tai ką mes įpratę matyti ir girdėti… Vienos mokslų daktarės komentaras… Skaityti daugiau »

As

Tikrai nemoku įsprausti save i kokius nors rėmus…..jaučių viska kitaip ilgiuosi kitokios būties turiu globėja ir palaikau ryšį su juo ypatingai,kai man liūdna……Dabar džiaugiuosi gyvenimu,nes daug ko negaliu pakeisti ne nuo manęs vienos priklauso……

Taip pat skaitykite