Anomalija.lt nuo šiandien superka žmonių sielas

sielos-pardavimasNuo šiandien didžiausias Lietuvoje portalas nagrinėjantis paranormalius ir anomališkus reiškinius Anomalija.lt, siūlo Jums unikalią galimybę lengvai užsidirbti mažiausiai 499,99 Lt* beveik nieko nedarant – reikės tik parduoti savo sielą. Žemiau pateiksime net kelias priežastis, kodėl vertėtų Jums tai padaryti.

 

Visų pirma iki šiol nėra žinoma, ar siela yra materialus dalykas ir ar apskritai ji egzistuoja, todėl galite būti beveik tikri, kad nieko vertingo ir materialaus neprarandate. Jeigu vis dėlto siela ir egzistuoja, tai pasak kai kurių mokslininkų ji sveria tik apie 11 gramų, tad vos už kelis gramus sveriančios substancijos gausite mažiausiai pusę tūkstančių litų*. Liaudies patarlė sako: „Pinigų per daug nebūna” – mes tai suprantame ir todėl norime Jums padėti lengvai praturtėti.

 

Pasaulyje sielas jau pardavė tokie žinomi žmonės kaip: Vladimiras Putinas, Osama Bin Ladenas, George W. Bushas, bei dar daugybę kitų – prisijunkite ir Jūs!

 

Kodėl vertėtų parduoti savo sielą mums?

 

– Parduosite greičiausiai neegzistuojantį dalyką.
– Jus ir toliau gyvensite savo įprastą gyvenimą.
– Pinigus gausite iš karto – nereikės laukti mirties.

 

Ir svarbiausia, Jums niekur nereikės vykti – kontraktą krauju galėsite pasirašyti ir savo namuose, mūsų atstovas pats pas Jus atvažiuos.

 

Nuo ko priklauso supirkimo kaina?

 

Sielos supirkimo kaina priklauso nuo žmogaus gyvenimo būdo. T.y. jeigu žmogusyra dosnus, ištiesia pagalbos ranką likimo nuskriaustiesiems, yra sąžiningas ir pan. Tokiu atveju sielos kaina gali siekti net iki 14,999 Lt. Proporcingai supirkimo kaina mažėja jeigu asmuo mėgsta sukčiauti, daug meluoja, yra užgaidus, egocentriškas ir t.t. Tuomet už sielą mokame daugiausiai 499,99 Lt.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Neliūdėkite jeigu priklausote pastarajam variantui. Sielų supirkimą vykdysime iki 2666 metų, todėl dar tikrai turite laiko pakelti savo sielos vertę.

 

Norite užpildyti paraišką? Tuomet nieko nelaukite ir parašykite mūsų pagrindiniam rėmėjui adresu: liuciferis@anomalija.lt – su Jumis bus susisiekta per artimiausias 13 valandų.

Rekomenduojami video:


2500
26 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
alutis

kodel man neina susisiekti ??????

Pofka

Balandžio pirmosios pokštas. Pažvelkite į straipsnio datą ir suprasite

asda

Parduodu savo siela,statymai prasideda nuo milijono.Neuztersta,gerai islaikyta, Nr 869071452

Anonimas

nu jus cia pjaunat siela neikainuojama

velnias

867125138 parduodu 50 buvo uz paskolas surinktos turiu lapelius zmoniu pasirasitus deja parasu ne krauju keik duosite uz 50 vnt

vasiokas

as manau kad tai nesamone

shaltis

Vilius, 12k

Vilius

shaltis, uz kiek pardavei ir kaip jautiesi ?:D

a_jus_girdit

ozkapisis

martyr

balandžio 1nepagaunat?

Taip pat skaitykite