Anglijos danguje pasirodė nepaaiškinamas juodas žiedas

juodas-ziedasŠešiolikmetė Vorvikšyro grafystės (Anglija) gyventoja danguje netikėtai pamatė keistą juodą žiedą. Tris minutes pakybojęs tarp debesų, mįslingasis žiedas staiga pradingo. Merginai visa tai pavyko nufilmuoti. Suglumę meteorologai kategoriškai neigia, kad tai galėtų būti koks nors meteorologinis reiškinys.

 

Juodasis žiedas pakibo virš Leamington Spa miestelio (Anglija). Meteorologai aiškina, kad su orais tai negali būti susiję. Vietos gaisrininkų teigimu, apylinkėse tuo metu nebuvo ir jokių gaisrų. Tad kol kas paaiškinimo, kas gi tas juodasis žiedas, niekas negali.

 

“Kažkaip netyčia pakėliau akis į dangų ir pagalvojau: “O kas gi čia, po perkūnais?” – prisimena neatpažintą skraidantį objektą pamačiusi ir nufilmavusi 16-metė Georgina Heap. Penktadienio popietę ji su mama žaidė tenisą. – Tas žiedas virš Vorviko rūmų kybojo it debesis, o paskui staiga pradingo. Tai nebuvo paukščių būrys. Tą žiedą kartu stebėjo gal dešimt netoliese buvusių žmonių.”

 



 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
xpbooooo

ruko kempiniuas suktines dumas čia

Anonimas

kempiniukas užtrauke žolytes tai ir pucia dumu burbulus

aa

zmonemis persirenge ateivei tai padare savo kosminiais ginklais , placiau http://www.liveleak.com/view?i=591_1397512919

Rimvydas

Jau yra išsiaiškinta,kad čia dūmai. :P Nebeįsisvajokit apie ateivius, dvasias ir kitas nesąmones. :D

ttt

Su photoshop neimanoma sita padaryti. Nes si programa skirta pakoreguoti foto. Tik man gaila kad filmuota tiek trumpai ir aplinka galejo pafilmuoti nes daug ka pasako aplinkiniu reakcija jei sis gamtos fenomenas tikras tai ir zmones turejo atkreipti demesi. Na ne man spersti apie si keista dalyka. :)

ardua

gamta leido ir britam pasidziaugti menulio uztemimu,:)

ss

Menulio uztemimu? gal turejai omeny saules uztemima? beto tokie dalykai kaip saules ir menulio uztemimai yra apskaicuoti kada ir kur ivyks tiksli valanda ir laikas…

Justinas

Armijos nepavykęs eksperimentas

Synkas

kai pamaciau foto, maniau ji ir tik bus, ir norejau sakyt sufotoshopinta, bet jei nerodo kaip dingsta, reikia su pc padaryta. paziurekit aplink ta rata, lyg kad issilieje butu ta juoda spalva..

idk

padaryta su pc ar ne, bet tai kad nenufilmavo jo isnykimo dar nera kriterijus sakyti kad padare su pc… is kur tai sesiolikmetej kiltu galvon kad tas daiktas va tuoj isnyks… Na nezinau spreskit jus :)

Taip pat skaitykite