Vyrų privalumai ir trūkumai pagal horoskopą

astrology600x300Ne paslaptis, vyrai – amžini vaikai. Motiniškos globos jiems reikia iki pat žilos senatvės.

 

Moterys, jais besirūpindamos, stengiasi perauklėti savo mylimuosius, jų kompleksus ir žalingus įpročius nugena giliai į pasąmonę. Jie prisitaiko prie mūsų troškimų, prisidengia maloniomis kaukėmis, bet, deja, nuo prigimties nepabėgsi.

 

Avinas

 

Jo kaukės: Sukuria įspūdingą tikro vyro įvaizdį. Atvirai demonstruoja draugiškumą, tvirtai spaudžia ranką, beatodairiškai drąsus ir netikėtai dosnus.

 

Jo silpnybės: Nemoka pasakyti „ne“ draugams. Jam stinga kantrybės išklausyti ilgas kalbas, daryti neįdomius darbus. Pernelyg rūpinasi savo sveikata ir režimu. Nemoka paklusti. Jis gali staiga pradingti ir vėl pasirodyti nė neketindamas paaiškinti to priežasties.

 

Trūkumai lovoje: Nekantrus.

 

Rekomendacijos: Pamėgink už jo energijos pertekliaus ir egocentrizmo įžvelgti mažą baugštų berniuką, kuriam reikia globos.

 

Jautis

 

Jo kaukės: Parodomoji prabanga ir komfortas. Darbštuolis šeimos žmogus. Ūkiškas vyras su pretenzijomis į gerą skonį. Atkaklus.

 

Jo silpnybės: Užsispyrimas ir negebėjimas atsispirti malonumams. Baimė atsidurti po moters padu. Jį nuolat traukia padrybsojimas ant sofos. Ką nors pataisyti žadės ir ruošis visą šimtmetį. Pasuoja prieš intelektualesnius pašnekovus. Dievina skaniai pavalgyti, bet nuolatiniai desertai jam – ne į sveikatą.

 

Trūkumai lovoje: Linkęs į primityvų seksą.

 

Rekomendacijos: Šiam vyrui nuolat trūksta švelnumo, glamonių.

 

Dvyniai

 

Jo kaukės: Žavesys ir išmintis. Jis išradingas ir originalus. Laukiamas svečias bet kokioje kompanijoje. Savas bičas.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jo silpnybės: Pažada daugiau nei gali ištesėti. Nenustygstantis vietoje, vienu metu vaikosi du zuikius. Nežino ko nori. Jame nuolat gyva prieštaravimo dvasia, priešinasi autoritetams.

 

Trūkumai lovoje: Nenurimstantis.

 

Rekomendacijos: Jam vertėtų pagelbėti nustatant savo gyvenimo tikslus, o paskui nuolat kontroliuoti kad siektų ko užsimojęs. Dvyniams reikia dvejopos meilės, bet nebūtinai dviejų moterų. Pamėgink išspręsti šį galvosūkį.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Vėžys

 

Jo kaukės: Perdėm jausmingas santykiuose su moterimis. Gali švelniai rūpintis, tapti gera aukle. Tai vyras, kuriam patinka ilgi ir nuoširdūs pokalbiai.

 

Jo silpnybės: Ilgai laižosi žaizdas, nuolat grįžta į praeitį. Bijo tapti atsiskyrėliu. Prisiriša prie senų rūbų ir dėvi juos metų metus. Labai pažeidžiamas. Nedaugiažodžiauja, prisimena visas nuoskaudas, niurzga, kaprizingas.

 

Trūkumai lovoje: Sutiks mylėtis tik estetiškoje aplinkoje, geriausia – jo mamos sutvarkytame kambaryje.

 

Rekomendacijos: Palik jį ramybėje kai jis pyksta ir užsisklendžia savyje. Nepavyksta jo ištraukti iš kiauto? Apsimesk kad negaluoji.

 

Liūtas

 

Jo kaukės: Daili, ryški išorė ir rūbai. Jam svarbu išlaikyti širdžių ėdiko reputaciją. Jis mėgsta demonstruoti savo romantinius polinkius, karališką dosnumą ir aristokratiškas manieras.

 

Jo silpnybės: Bijo nepagarbos ir dėmesio stokos jo personai. Turi mėgstamą krėslą, laikraštį ir konjaką, kuriuos atėmus išmušamas iš vėžių. Jeigu jam nepasiseka pritapti visuomenėje – tampa apgailėtinu.

 

Trūkumai lovoje: Net lovoje dairosi prabangos ir spindesio.

 

Rekomendacijos: Leisk jam suprasti, kad jis – tavo karalius. Ir nepamiršk, kad pati esi karalienė. Svarbiausia – nuolat juo žavėkis ir girk.

 

Mergelė

 

Jo kaukės: Aiškus loginis mąstymas ir sistema visame kame. Paslaugus ir punktualus. Puikiai susitvardo.

 

Jo silpnybės: Visų pirma jis turėtų aiškiau suvokti savo gyvenimo principus, ir tik paskui siekti tikslų jais besivadovaudamas. Savo loginio mąstymo vergas. Bijo atsakomybės, nes iš prigimties linkęs atsakyti už visus ir už viską.

 

Trūkumai lovoje: Seksas jam – ne tiek malonumas ir pasimėgavimas, kiek būdas „nuleisti garą“.

 

Rekomendacijos: Jei sugebėjai bent kurioje nors vienoje srityje pakeisti jo nuomonę – vadinasi, paskui tave jis seks ir į pasaulio kraštą.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Ryba

Taip ryba pilnai atitinka, as paliudyju

LT

Žuvis 100 proc atitinka.

LT

Žuvis 100 proc atitinka :)

Taip pat skaitykite