Sapnų karalystės paslaptys

dreamsSpecialistai, tradiciškai aiškinantys sapnus: psichoanalitikai, magai, kabalos žinovai sako, jog ne tiek svarbu, ką jūs sapnavote, svarbiau, ką mums apie tą sapną papasakojo.

 

Kabala

 

Sapnas – tai tam tikra energijos forma. Ji ateina iš nematerialaus pasaulio į materialųjį ir padeda mums keistis.

 

Sapnų išsipildymas priklauso nuo to, kuris iš trijų miego tipų jus aplankė. Pirmasis – dienos prisiminimai, iš serijos “ką matau – tą ir sapnuoju”. Kabalos aiškintojams tokie sapnai ne itin įdomūs. Antrasis tipas – tai sapnai, kuriuos žmogus sapnuoja tuomet, kai siela pakyla į dvasiškai aukštesnius pasaulius. Trečiojo tipo sapnai – pranašiški. Jie aplanko labai retai ir tik vieną kitą iš mūsų, atnešdami itin tikslią žinią. Suprasti, kokį sapną verta prašyti paaiškinti specialistų, kokį – ne, nelengva, tam reikalingi gana sudėtingi skaičiavimai.

 

Į aukštąją matematiką nelinkusiems žmonėms patartina visus sapnus, susapnuotus šeštadienį, laikyti tikroviškais. Ir niekada nereikia girtis, kad sapnuojate vieną ir tą patį sapną. Besikartojantys sapnai – ženklas, kad jūs ilgai ir atkakliai kažką darote ne taip.

 

Ir jeigu neįsiklausysite į savo sapnus ir netapsite pakantesni, sulauksite smulkių nemalonumų, o paskui – ir rimtesnių.

 

Magija

 

Miegas – tai kelionė į kitą dimensiją, per kurią galima pabendrauti su aukštesnėmis jėgomis, gauti patarimą, kaip išspręsti problemą.

 

Priklausomai nuo Mėnulio fazės Žemės energija padeda arba trukdo “transliuoti” sapną. Esama net specialių lentelių, kur nurodyta, kurią mėnulio kalendoriaus dieną koks sapnas atitinka.

 

Universalių sapnininkų praktiškai nėra, nes sapnas priklauso nuo žmogaus pasaulėjautos ir kalba būtent sapnuojančiajam suprantama kalba. Bet vis dėlto verta atkreipti dėmesį į nuobodžius slegiančius sapnus: lauk skandalų ir gyvenimiškų sunkumų. Negalima praleisti sapnų, kuriuose figūruoja laikrodžiai: tokiu atveju būtina skubiai nusipirkti vakar nusižiūrėtą rankinę ar pasirašyti sutartį, jau savaitę gulinčią stalčiuje, – tai užuomina, jog laikas tirpsta. O jei dažnai sapnuojate tą patį sapną, vadinasi, turite problemą, kurią galima ir reikia spręsti.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Psichoanalizė (K.G.Jungas)

 

Sapnas – tai pagrindinis pasąmonės produktas. Jis nieko neslepia, tiesiog kalba vaizdinių ir simbolių kalba.

 

Sapnai būna dviejų rūšių – sapnai nuojautos, nurodantys, kaip gali rutuliotis įvykiai, ir sapnai prognozės, kuriuose gali slypėti tiesioginė nuoroda apie pavojų gyvybei. Atskirti šias rūšis sugeba tik prityręs analitikas, kuris remiasi intuicija. Nes tai, ką sapnuojate, nenurodo miego tipo. Kaip ir nenurodo, su kokiu laiku sietinas sapnas – ateitimi, praeitimi ar dabartimi.

 

Nors dažniausiai norint kažką suprasti apie dabartį, reikia pasidomėti tolima praeitimi ir tuomet galbūt sugebėsite išspręsti ateityje iškilsiančią problemą. Šia prasme didelė paspirtis – besikartojantys sapnai. Jie liudija, kad žmogus turi labai svarbias vidines nuostatas, kurios jam nuolatos trukdo gyvenime. Norint atsikratyti besikartojančių sapnų pirmiausia būtina suprasti, ką būtent jis nori pranešti. Antra, išties pakeisti savo požiūrį į gyvenimą.

 

Kad sapnas išsipildytų, psichoanalitikui reikia papasakoti jį su visomis detalėmis. Ir nesijaudinkite, kad užmiršote kažką labai svarbaus, nes patys ryškiausi, įsimintini vaizdiniai ir bus patys svarbiausi. Nespalvoti sapnai paprastai byloja, kad į problemą tėra du požiūriai. Spalvoti sapnai leidžia manyti, kad iš kiekvienos padėties yra begalė išeičių, tik reikia gerai apsižvalgyti.

 

Ką daryti, kad blogi sapnai neišsipildytų

 

Sapnas – tai visada įspėjimas. Ir jei norite, kad jis ir liktų tik sapnas, turite sugriauti sapno burtus; atlikti tą patį veiksmą, kaip ir sapne, arba jam priešingą. Pavyzdžiui, jei sapne ilgai leidotės laiptais (karjeros nemalonumai), lipkite aukštyn. Jei išvydote save nešvariais drabužiais (paskalos), sutvarkykite spintą ir išmeskite lauk senus skarmalus.

 

Varva čiaupas (silpsta jūsų jausmai ar jausmai jums) – pakeiskite jį. Sapne pajutote dilgčiojant širdį (tai gali signalizuoti apie ligos pradžią) – nusipirkite gražią gėlę, kad širdis džiaugtųsi. Susapnavote įžymybę (pakliūsite į blogą draugiją) – paskambinkite tėvams.

 

Kaip tinkamai miegoti

 

Kad miegas būtų kokybiškas, kabalos specialistai pataria nakčiai nevalgyti mėsos (nes valgyti mėsą, vadinasi, imti tik sau, o tai – blogai); miegoti tik ant švarių paklodžių ir tik medinėje lovoje (nes geležis, kaip ir mėsa, turi stiprią energiją “gauti tik sau”. Bet turite gultis tik taip, kad galva būtų kuo toliau durų. Svarbiausia – prieš einant gulti reikia visų atsiprašyti.

 

Kaip išmokti regėti sapnus

 

Yra žmonių, įsitikinusių, kad jie nesapnuoja. Bet taip nebūna: sapnuoja visi, tik žmonės, abejingi savo sielai, juos užmiršta. Bet galima išmokti įsiminti sapnus: atsigulę šalia pasidėkite pieštuką, popieriaus lapą ir liepkite sau įsiminti viską, ką pamatysite.

 

Ryte pabudę nešokite iškart iš lovos. Kelias minutes gulėkite toje pačioje padėtyje, neatmerkdami akių, ir stenkitės atmintyje atgaivinti matytą sapną. O atsiminę iškart užsirašykite. Jei šįkart nepavyko, nenusiminkite. Pasitreniruosite – ir išeis.

 

Parengta pagal dienraštį “Respublika” – respublika.lt

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite