Kiekvieno žmogaus smegenyse slypi atskira visata?

Europoje bei JAV atliekant intensyvius žmogaus smegenų tyrimus nustatyta, kad žmogaus galvos smegenų neuronų organizacija primena Visatos galaktikų organizaciją.

 

Pastebėta, kad materijos tarpusavio sąveika įvairiose galaktikose yra panaši į žmogaus smegenų neuronų tinklo sąveikas. Šis atradimas parodo, kad egzistuoja fundamentalus šį reiškinį nagrinėjantis dėsnis.

 

smegenys-visata

Iš kairės smegenų ląstelės, iš dešinės mūsų visata.

 

Visatos ir galvos smegenų panašumo tyrimai taip pat buvo aprašyti žurnale Physical Sciences: mokslininkai tvirtina, kad juodoji skylė primena ląstelės branduolį. Įvykiai, vykstantys aplink juodąsias skyles, – negrįžtamumo taškas, kuriame gravitacinė traukos jėga įsiurbia objektus į juodąją skylę, – primena branduolio membraną.

 

Įvykių horizontas yra dviejų sluoksnių, kaip ir branduolio membrana. Taip pat, kaip ir įvykių horizontas, kuris neleidžia niekam, kas pateko į skylės vidų, išeiti iš jos, branduolio membrana saugo ląstelę ir reguliuoja medžiagų apykaitą tarp jos branduolio ir jo aplinkos. Dar viena bendra savybė yra ta, kad juodosios skylės ir organizmo ląstelės sukuria elektromagnetinę spinduliuotę.

 

Vis daugiau mokslo atradimų rodo, kad viskas, kas egzistuoja makropasaulyje, atsispindi ir biologinėje ląstelėje – mikropasaulyje. Stebėdami ląstelę mes tarytum stebime Visatos modelį.

 

Mokslo pasaulyje vis aiškiau stebimas visumos ir atskirų jos dalelių panašumo dėsnis. Belieka laukti vienos visų reiškinių ir jų sąlygojamos materijos formulės, kuri ne tik paaiškintų visų egzistuojančių objektų, nuo mažiausio iki didžiausio, įvykių bendrą kilmę bei struktūrinį pamatą, bet ir padėtų suprasti „tinklą Žmogus“ bei jo paskirtį.

 

Autorius: Vincas Andriušis, andriusis.wordpress.com

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Nerijus Palikauskas

Na tai tik sutapimai ir atitikmenys , zvaigzdes nesaveikauja viena su kita , nebent egzistuoja nematomosios bangos galincios perduoti informacija , ir jeigu tai butu tiesa , tai visata butu mastanti butybe , “protas” kuris lemia visatos desnius ir apibreztumus.

Indenas

Visata ir yra mastanti butybe.

oho

Pratęsiu savo mintį… o jei gyvename Dievo galvoje? Jis mus sukūrė mintyse… ir mintimis valdo…

Anonimas

nesamone kaip tai gali buti

vw

zmogus yra juk mikrokosmosas, su visata palyginus, daug yra sutapimu ta patvirtinanciu. energetiny lauka turime pvz. kaip ir zeme, kuris mus saugo. pagal ezoterinius mokymus, zeme taip pat turi 7 energetinius kunus. toliau, zmogus laikui begant gales bendrauti telepatiskai, net ir per labai didelius atstumus, tas pats vyksta ir su planetom, net galaktikom, yra apsikeiciama informacija. pvz. musu saule bendrauja su kokia kita saule ten pvz. esancia uz kokia 50 sviesmeciu i t.t..

Hm

Tiesą pasakius, man čia jokia naujiena :)

oho

gyvename kažkieno smegenyse….

ash

Pagaliau…Atsižvelgiama ir ieškoma savyje.. Tereikia tik apsidairyti…atsakymai čia pat

set

Visata formavosi chaotiskai per tam tikra laiko tarpa, tam tikroje erdveje, visi rysiai ir galaktikos formavosistichiskai. Kaukoleje vyksta tokie pat procesai, is pradines medziagos tarplasteliniai rysiai formuojasi stichiskai, tai priklauso nuo patirties, pazeidus vienus rysius formuojasi kiti. Na smegenu veiklos neaprasinesiu,yra vikipedia

Ishiki

Man patinka, kai atsiranda visaziniu, kurie zino kaip viskas formavosi. :). Taip taip zinau yra mokslas ir visa kita… :D

Taip pat skaitykite