Idealus partneris pagal Rytų horoskopą

astronomical-clock-old-town-square-prague-600x400Norite tikėkite, norite ne, tačiau astrologai sako, kad poros laimė gali priklausyti ir nuo žvaigždžių. Pasmalsaukime, ką apie tai pasakoja Rytų horoskopas. Ar jūs neišskiriami įsimylėjėliai, o gal pjaunatės kaip šuo su kate?

 

► KIAULĖ (1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995)

 

Kiaulė ir Triušis

 

Taigi, Kiaulės metais gimusieji meilėje būna gana agresyvūs, užsispyrę ir mėgstantys pakelti balsą nenuoramos, o štai Triušiai anaiptol – yra švelnūs, ramūs ir visas iškilusias problemas sprendžia diplomatiškai. Vienas jų demonstruoja jėgą ir sugebėjimą įveikti visas kliūtis, o kitas devynis kartus pamatuoja, o tik paskui kerpa. Kas gali jungti tokius skirtingus žmones?

 

Ogi tai, kad jie laikosi tokių pačių vertybių ir dažnai jų mintys sutampa, taip pat šie žmonės puikiai papildo vienas kitą ir džiaugiasi nesuvaidinta meile. Ir nors Kiaulė mėgaujasi lyderio savybėmis, iš tikrųjų jos veiksmus kontroliuoja pavėsyje įsitaisęs Triušis. Žodžiu, tai puiki pora, gebanti vienas kitą palaikyti sunkią minutę.

 

Kiaulė ir Ožka

 

Kiaulė ir Ožka vienas su kitu elgiasi labai švelniai, jautriai ir net energetine prasme jie yra labai artimi. Kiaulės metais gimęs partneris visuomet pasiruošęs išklausyti, dovanoti meilės žodžius ir nuraminti, jeigu kas pasisuka netikėta linkme. Kiaulė itin vertina Ožkos atsidavimą, jos miklumą, o pati pora išsiskira plačiu požiūriu į gyvenimą, puikiu apetitu ir dosnumu.

 

Ožka santykiuose užima pagrindinį vaidmenį, ir nors Kiaulė yra gana užsispyrusi ir agresyvi, dažniausiai nusileidžia savo mylimam gyvenimo žmogui. Pati Ožka – pilna gyvenimiškos išminties, todėl tokia pora gyvena patikimai, laimingai ir ramiai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

► ŠUO (1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994)

 

Šuo ir Tigras

 

Šiais metais gimę žmonės yra labai temperamentingi, o kadangi jų emocijos labai dažnai sutampa, mėgsta pasiginčyti, išsiaiškinti santykius, apsikabinti ir toliau kartu gražiai gyventi. Net aplinkiniai pastebi, kad su Tigru Šuns metais gimusieji sutaria išties labai gerai.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

astarieji vertina plėšrūno jėgą, aistrą, o patys geba ištverti ir kantriai reaguoti į bet kokius konfliktus ar nesusipratimus. Už tai Tigras itin vertina Šuns atsidavimą, altruizmą, todėl nieko keisto, kad santykiuose virsta pūkuotu kačiuku… Ir nors plėšrūnas sąjungoje nori lyderiauti, Šuo tam neprieštarauja ir paklūsta.

 

Šuo ir Arklys

 

Šių žmonių temperamentai puikiai sutampa, todėl dažniausiai juos sieja ramūs santykiai be konfliktų ir kitų nesusipratimų. Verta paminėti ir tai, kad ši pora savo meilei puoselėti skiria tikrai nemažai laiko ir yra pasiruošusi bet kurią akimirką padėti, jeigu kuriam nors jų kažko prireikia.

 

Kartais Arklys gali užsispirti ir pademonstruoti pykčio protrūkius, tačiau Šuo, žvelgdamas išmintingai, labai greitai užgesina įsiplieskusią ugnį. Tai vienas kitą gerbiantys, dvasinės bendrystės kupini, visiškai lygūs, vienas kitą gerbiantys ir palaikantys partnerai.

 

► GAIDYS (1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981)

 

Gaidys ir Gyvatė

 

Ak, kokia tobula sąjunga! Ar galite patikėti, kad jie – tarsi dvyniai, išsiskiriantys ne tik tokiu pačiu skoniu, bet ir tokiais pačiais įpročiais, be to, negalintys atplėšti meilės kupinų akių vienas kito. Pagrindinis santykių strategas, planų vykdytojas, kūrybingos intuicijos ir išminties kupinas – tai Gyvatės metais gimęs žmogus.

 

O štai užsispyręs, žinantis, ko nori Gaidys sprendžia, kaip įgyvendinti Gyvatei kilusias idėjas. Kartu jie – itin aistringa ir vienas kitam atsidavusi pora. Ir nors Gyvatė dažniau rodo savo valią, Gaidys tam visiškai neprieštarauja.

 

Gaidys ir Jautis

 

Ši pora išsiskiria savo praktiškumu, sveiku požiūriu į gyvenimą ir yra pasiruošusi bet kurią minutę vienas kitą palaikyti. Jie gali daug ką paaukoti vardan savo siekiamų tikslų ir idealios šeimos gerovės ir buities. Nieko keisto, kad poros namuose vyrauja tobula tvarka: Jautis – rafinuoto skonio puoselėtojas, o štai Gaidys turi tiesiog auksines rankas.

 

Šitoje sąjungoje dominuoti trokšta Gaidys, tačiau Jaučiui tai ne problema, kadangi jis pasiryžęs susitaikyti su mylimo žmogaus poreikiais ir norais. Dažniausiai tai ilgai trunkanti santuoka, tik svarbiausia vienas kito nespausti, palaikyti ir išlaikyti visuotinę harmoniją.

 

► BEŽDŽIONĖ (1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992)

 

Beždžionė ir Žiurkė

 

Linksma, dievinanti pokštus Beždžionė puikiai sutaria su Žiurkės metais gimusiu partneriu. Kartu jos mėgaujasi gyvenimo teikiamais malonumais ir kuria bendro gyvenimo tikslus bei planus. Tai kūrybinga, idėjų nestokojanti, vienas kitu besižavinti pora, pasiruošusi bet kokiems iššūkiams.

 

Norėdami ir toliau džiaugtis tobulais santykiais, turite įsileisti į savo gyvenimą žaismingumo ir linksmybių, kurios tikrai pasaldins jūsų sąjungą. Niekada nestovėkite vietoje: Beždžionė pasiryžusi bet kokioms aukoms, kad tik Žiurkė jaustųsi jaukiai ir patikimai jos glėbyje. O Žiurkė jai dėkinga už jėgų šaltinį.

 

Beždžionė ir Drakonas

 

Šie du žmonės – tiesiog nesunaikinama pora! Kad ir kur eitų, kad ir ką bedarytų, jie – lyg vienas kumštis, kupini energijos ir manantys, kad jiems neįveikiamų kliūčių paprasčiausiai nėra. Beždžionė visuomet pasiryžusi palaikyti grandiozines ir ambicingas Drakono idėjas, todėl jeigu kas pasisuktų ne taip, ji jau žino, kuriuo keliu sukti, kad išgelbėtų visus reikalus.

 

Pats Drakonas apdovanotas jėga, tvirtumu, tačiau itin žavisi ir pačios Beždžionės intelektu. Tai pora, kuri leidžia vienas kitam pademonstruoti geriausias savo savybes ir atsiskleisti tokiems, kokie jie yra iš tikrųjų.

 

► OŽKA (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991)

 

Ožka ir Kiaulė

 

Jausminga ir švelni Ožka atras laimę, palaikymą ir ramybę su Kiaulės metais gimusiu partneriu. Ši pora – puikus duetas, visuomet turintis bendros veiklos. Kiaulė vertina Ožkos subtilumą ir lakoniškumą, taip pat dosnumą.

 

Meilėje jie stengiasi pasitenkinti vienas kitu ir nė nemano žvilgčioti kairėn, kadangi labiausiai vertina ištikimybę ir atsidavimą. Agresyvumu išsiskirianti Kiaulė kaipmat tampa švelnumo įsikūnijimu šalia mylimos Ožkos, kuriai būdinga gyvenimiška išmintis ir užburianti šypsena.

 

Ožka ir Triušis

 

Ožka pasiryžusi visą savo širdį padovanoti jautriam ir švelniam Triušiui, kuris pasirengęs dėl jos nuversti kalnus. Ožka atvira, o štai Triušio metais gimęs partneris šalia atsiskleidžia pačiomis geriausiomis savybėmis.

 

Ši pora mėgsta laiką leisti kartu ir patiria didžiausią malonumą būdami vienas šalia kito. Sėkmė jų neapleidžia ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir tuomet, jeigu jie kartu dirba. Šiuo atveju pagrindinį vaidmenį sąjungoje atlieka Triušis, tačiau Ožka to nė nepatebi ir džiūgauja, kad savo linksmumu Triušis ją išvaduoja iš kartkartėmis užplūstančios slogios nuotaikos.

 

► GYVATĖ (1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989)

 

Gyvatė ir Gaidys

 

Ši pora vienas kitam prisiekia ištikimybę ir stengiasi jos laikytis. Jie panašūs vienas į kitą, tačiau Gyvatė – varomoji santykių mašina ir idėjų generatorė. Tačiau tam, kad viskas pavyktų taip, kaip ji trokšta, reikia Gaidžio pagalbos, kuris viską realizuoja. Gaidys – veiklos žmogus, nemėgstantis sėdėti vienoje vietoje ir itin gerbiantis Gyvatės nuomonę bei požiūrį. Tai labai aistringa pora, kurie savo santykius puoselėja iki pat gyvenimo pabaigos.

 

Gyvatė ir Jautis

 

Gyvatė ir Jautis vienas kitą puikiai papildo – patikimasis Jautis, už kurio jo mylimas žmogus jaučiasi kaip už sienos, itin traukia Gyvatę. Ši pora labai vertina likimo jiems suteiktą galimybę būti kartu, todėl visuose gyvenimo niuansuose stengiasi bendradarbiauti ir surasti reikiamą sprendimą. Tačiau gudrioji

 

Gyvatė turi kur kas didesnę įtaką Jaučiui nei galite pagalvoti! Šiuo atveju jai reikia suprasti, kad visus savo ketinimus įgyvendina tik mylimojo jėga, kuris pasiruošęs sekti kad ir į pasaulio kraštą. Taigi, meskite intrigas į šalį ir apsiginkluokite kantrybe.

 

► DRAKONAS (1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

 

Drakonas ir Beždžionė

 

Šie žmonės labai panašūs savo energetika, o tai turi didžiulę įtaką jų santykių gerovei ir tolimesnei eigai. Visos Drakono idėjos yra įgyvendinamos tik su Beždžionės palaiminimu, kuri stengiasi išlaikyti reikalų kontrolę.

 

Beždžionė lenkiasi priešais Drakoną už jo sumanumą, jėgą, tvirtybę, o jis ją dievina už gudrumą, kūrybiškumą. Šioje sąjungoje kiekvienam jų pavyks įgyvendinti tai, ko jie visada troško. Tik daugiau laiko praleiskite kartu ir nepamirškite vienas kitam padovanoti kuo daugiau įsimintinų akimirkų.

 

Drakonas ir Žiurkė

 

Žiurkės kūrybingumas, o Drakono energija šiai porai užaugina sparnus. Ir nors Žiurkė visuomet pasiduoda savo išrinktojo valdžiai, vertina jo turtingą dvasią, entuziazmą. Ji jaučiasi ramiai ir saugiai šalia jėga ir stiprybe alsuojančio Drakono, pasitiki savimi.

 

Tačiau ir Drakonas yra patenkintas tuo, kad Žiurkė jį visuomet palaiko, remia, gerbia ir yra visuomet pasiruošusi padėti. Tai danguje sudaryta sąjunga, kuriai nė vienas jų neliks abejingi ir pasieks netgi neįtikėčiausių tikslų.

 

► TIGRAS (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998)

 

Tigras ir Arklys

 

Tai dvi itin impulsyvios natūros – vieną akimirką, atrodo, jie perkąs vienas kitam gerkles, o štai kitą – glėbesčiuojasi laimingi ir patenkinti. Jie niekada nenuobodžiaus, kadangi yra laisvi, nepriklausomi ir kupini gyvenimo džiaugsmo.

 

Tai juos ir veda pirmyn, jų nepasotinamas noras gyventi ragaujant visus gyvenimo skonius. Ši pora pasitiki vienas kitu, todėl dažniausiai išvengia nereikalingų priekaištų, reikalavimų ir konfliktų.

 

Tigras ir Šuo

 

Tiek šuo, tiek Tigras pasižymi permainingu charakteriu ir labai audringu temperamentu, tad nieko keisto, kad kartais vieną kitą jie išveda iš rikiuotės. Tačiau jeigu jie susivienija – poros laukia nuostabi, vienas kitą dievinančių partnerių sąjunga.

 

Tai itin artimi žmonės: Šuo į Tigrą žvelgia su prieraišumu, meile ir taip nugesina impulsyvų plėšrūno charakterį, o Tigras savo mylimą žmogų vertina už palaikymą, kruopštumą, situacijos analizę, atsargumą.

 

► JAUTIS (1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)

 

Jautis ir Gyvatė

 

Turtingi, dvasinės stiprybės kupini santykiai. Stiprus ir patikimas Jautis lyg magnetas traukia subtilią ir kūrybingą Gyvatę. Metai keičia metus, o štai pora išlieka ir toliau aistringa, kupina pagarbos vienas kitam. Faktas tas, kad jie tik dar labiau suartėja ir džiaugiasi savo laime.

 

Tiesa, gudrioji Gyvatė turi nemažą įtaką Jaučio nuomonei ir poelgiams, o jis apžavėtas stengiasi išpildyti valdovės prašymus. Ši pora vertina ištikimybę, todėl jiems nerūpi aplinkinių nuomonė ar kišimasis į jų santykius. Jie geriausiai žino, ko reikia tobulai sąjungai.

 

Jautis ir Gaidys

 

Šie partneriai visuomet pasiryžę vienas kitam padėti ir išsiskiria sveiku požiūriu į gyvenimą, t.y., jaučiasi laisvi, laimingi ir mėgaujasi tuo, ką turi. Tai praktiški, kuklūs ir subtilūs žmonės, pasiruošę sukurti tobulą santuoką.

 

Vardan tokio tikslo jie gali upes ir marias perplaukti! Ir nors Gaidys trokšta dominuoti, Jautis tam pritaria ir nė nežada užsirūstinti. Užtat Gaidys puikiai iškenčia Jaučio užsispyrumą, taip gebėdamas išsaugoti ilgus metus trunkančius santykius.

 

► ŽIURKĖ (1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

 

Žiurkė ir Beždžionė

 

Ši pora taip smagiai leidžia laiką, kad jis lekia kone nepastebimai. Praktiškoji Žiurkė visuomet skirs savo dėmesį linksmybes mėgstančiai Beždžionei ir įvertins tai, kad jas sieja tos pačios vertybės ir tas pats požiūris į gyvenimą.

 

Protingumu, kūrybingumu išsiskiriantyus partneriai nepaliauja žavėtis vienas kito gudrumu ir išmintimi, tad nieko keisto, kad jie pasiekia išties nemažai: išlieka kantrūs vienas kito trūkumams, o sunkią minutę palaiko vienas kitą džiūgaudami dėl jau užkariautos sėkmės.

 

Žiurkė ir Drakonas

 

Tai puiki sąjunga, kurioje gyvenimiška energija trykštantis Drakonas susilieja su rūpestinga ir praktiška Žiurke. Jie susijungia tam, kad papildytų vienas kitą ir atskleistų stipriąsias savo savybes. Jų nekamuoja pavydo jausmas, kadangi šie žmonės kur kas labiau vertina pasitikėjimą vienas kitu.

 

Žiurkę ramina Drakono rūpestis – už jo ji jaučiasi lyg už sienos! Tai pat ji dievina jo entuziazmą, kuris ją kasdien vis labiau įkvepia.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
agnyte007

as noriu su zinoti kokia pora bus gyvate ir ozka

Taip pat skaitykite