Gigantiškas 8 mėnesių kūdikis sveria kaip 6 metų vaikas

8 mėnesių kūdikis iš Kolumbijos visai nebepanašus į mielą mažylį – jis sveria net 20 kg. Aštuonių mėnesių berniukas sveria panašiai tiek, kiek turėtų sverti 6 metų vaikai. Dėl savo milžiniško antsvorio mažylis nešliaužia ir neropoja, nors aštuonių mėnesių kūdikiai paprastai tą jau bando daryti.

 

9848743_600x400

 

Kodėl berniukas priaugo tiek daug svorio, medikai kol kas tikslaus atsakymo neturi. Tyrimai, kurie buvo atlikti, jokios metabolizmo ligos nenustatė. Kūdikio mama yra normalaus kūno sudėjimo, broliai ir seserys – taip pat. Manoma, kad taip galėjo nutikti dėl per daug kaloringo maisto.

 

Mama Eunice sako, kad dėl itin idelio svorio ji sunkiai pakelia savo vaiką ir net paprastos maudynės tampa dideliu išbandymu. Išmaudžius kūdikį, ji privalo kruopščiai išvalyti visas jo kūno raukšleles, kurių jis turi visur. Jeigu raukšlelės lieka nenusausintos ior šlapios, jos iš karto ima šusti, raudonuoti ir skaudėti.

 

colombia-baby_fran

 

Dabar berniukui jau paskirta dieta, kurios pagrindą sudaro daržovės ir gėrimai be cukraus. Jeigu svoris nesumažės, arba dar blogiau – sparčiai augs, berniukui iškyla rizika susirgti diabetu ir širdies ligomis.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Turinti Savo Nuomonę

O kitose šalyse žmonės badauja…

ttt

Jis jau gime burti sumo imtinininkas :)

Jaunėlis

Didelė nelaimė,tiek vaikui,kuris gali neturėti normalaus gyvenimo,tiek ir jo artimiesiems.

Paranojikas

Tai ateivų kūdikis!!!!!!!!!

Taip pat skaitykite