Apie charakterį – iš pirmos vardo raidės

raidesAr pastebėjote, kad žmonių su panašiais vardais ir charakteriai dažnai būna panašūs? Specialistai, tyrinėjantys vardo ir asmenybės bruožų ryšį, mano, kad svarbiausia čia – pirmoji raidė. Būtent nuo jos priklauso mūsų pagrindiniai bruožai.

 

Raidė A suteikia jėgos, savarankiškumo ir siekį pirmauti. Žmonės, kurių vardas prasideda raide A, yra darbštūs ir dažnai siekia būti lyderiai kokioje nors srityje.

 

Pirmoji vardo raidė B žmogų apdovanoja atkaklumu ir net užsispyrimu. Žmonės, kurių vardas prasideda B, paprastai būna gudrūs. Jie sugeba savarankiškai priimti sprendimus, taip pat jaučia aštrių įspūdžių poreikį.

 

C raidė. Žmogus lyderis, turintis pretenzijų, pasipūtimo, išdidumo, bet nepakenčiantis vienatvės. Turite intuiciją, paprastai atvirai reiškiate savo jausmus. Galite gana sėkmingai save išreikšti, neblogas humoro jausmas.

 

Č raidė. Neatskiriama, priklausoma visumos dalis. Turite intuiciją, paprastai atvirai reiškiate savo jausmus. Galite gana sėkmingai save išreikšti, neblogas humoro jausmas. Mokate džiaugtis gyvenimu.

 

Žmonės, kurių vardas prasideda D, dažnai bando atrodyti ne tokie, kokie yra iš tikrųjų. Po blizgančiu fasadu gali slypėti uždara ir ribota prigimtis. Jie mėgsta perdėti savo gerąsias ypatybes, kartu yra linkę iš anksto apgalvoti kiekvieną veiksmą. Nors yra šiek tiek įnoringi, jie greitai pasišauna kitiems padėti.

 

Žmonės vardu, prasidedančiu E, yra gudrūs ir žavūs. Jie lanksčiai mąsto, kiaurai permato žmones, yra smalsūs ir landūs.

 

Raidė F teikia norą sublizgėti, būti dėmesio centre, draugiškumas, idėjų originalumas. Noras padaryti kitus žmones laimingais. Esate atsakingas, sugebate aukoti save. Jums būdingas draugiškumas, meilė, svetingumas, gailestingumas ir širdies šiluma.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Jeigu žmogaus vardas prasideda G, jam būdingas toks bruožas kaip nenuspėjamumas. Tokie žmonės yra linkę į riziką ir nestandartinį mąstymą.

 

H raidė. Esate išradingas ir originalus, lengvai uždirbate ir išleidžiate pinigus. Iš esmės esate geras finansininkas.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pirmoji vardo raidė I skatina siekti tikslo, aukotis. Šie žmonės yra idealistai ir mėgsta vienatvę. Nors toks žmogus gali atrodyti šaltas ir abejingas, iš tiesų jis veikiausiai yra gero ir taikaus būdo.

 

Vardas, prasidedantis raide J, rodo, kad žmogus yra lankstus, siekia tikslo ir tiesos. Žmonės su tokiais vardais tampa lyderiais dėl intelektualumo, būna geri organizatoriai. Labai jaučia savo vertę, jiems itin svarbi aplinkinių nuomonė. Kai kada gali aukotis.

 

Žmonės vardu, prasidedančiu raide K, pasižymi tvirtu charakteriu, blaiviu mąstymu, mokėjimu prisiderinti. Tiesa, dažnai būna smulkmeniški ir be principų.

 

Raidė L dovanoja meilę grožiui. Tokie žmonės kelia simpatiją, o santykiuose su mylimais žmonėmis būna ištikimi. Lengvai prisitaiko prie kitų. Taip pat jiems būdinga su partneriu dalytis žiniomis ir jausmais.

 

Tie, kieno vardas prasideda raide M, pasižymi didele vidine jėga. Jie yra atkaklaus būdo, rūpestingi, gali atrodyti švelnūs ir nedrąsūs, bet kartais parodyti žiaurumą. Yra linkę ieškoti naujų įspūdžių.

 

Žmonės, kurių vardas prasideda N, yra linkę viskuo abejoti ir neigti. Jie tampa maištininkais ir protestuotojais, pasižymi aštriu, kritišku protu, dar labai domisi sveikatos klausimais.

 

Pirmoji vardo raidė O reiškia, kad jo savininkas – iš prigimties linksmas, gyvenimu besidžiaugiantis žmogus, atviras ir permainingas. Tokie žmonės moka elgtis su pinigais. Išsivysčiusi intuicija jiems padeda siekti tikslų.

 

Pirmoji raidė P susijusi su permainomis ir aplinkybių vertinimu. Tokie žmonės gali prisitaikyti prie padėties, bet tik iki tam tikro momento. Jie turi daug idėjų ir moka siekti užsibrėžtų tikslų.

 

Žmonės su vardu iš raidės R apdovanoti jėga, drąsa ir įžvalgumu, kurie dera su tam tikru atsainumu. Jie yra linkę rizikuoti, bet kartu atsako už savo žodžius.

 

Tie, kieno vardas prasideda S, gali keisti tikslus priklausomai nuo aplinkybių. Jie būna blaivios galvosenos, valdingi ir įnoringi. Jiems svarbi socialinė ir materialinė padėtis.

 

Atidumas, sugebėjimas pagal mažiausią užuominą, šnabždesį, šnaresį suvokti ir įvertinti savo situaciją. Kuklumas ir sugebėjimas tyliai susitvarkyti savo reikalus. Š vardo raidės žmogui būdingas gilus humoro jausmas. Jums svarbu rasti savo kelią gyvenime. Galima dažna nuotaikų kaita.

 

Vardas, prasidedantis raide T, reiškia, kad jo savininkas – atkaklus, reiklus sau ir kitiems, yra linkęs ieškoti teisybės. Nors kai kada gali pasiaukoti, bet gali ir pasielgti žiauriai.

 

Laki vaizduotė, U raidei būdingas kilniaširdiškumas. Siekiate aukšto dvasinio lygio. Esate vienodai linkęs ir į kaupimą, ir praradimus. Šių problemų priežastimi gali būti jūsų neryžtingumas, egoizmas. Išmokite greičiau vertinti situaciją ir padėti kitiems. Esate intelektualus, išradingas, turite intuiciją.

 

Raidė V charakteriui suteikia prieštaringumo. Tokie žmonės gali klysti, o kai kada amžinai ieško tiesos. Jie yra komunikabilūs ir dažnai pasižymi kūrybiniais gebėjimais.

 

Žmonės, kurių vardas prasideda Z, yra linkę į įtampą ir pesimizmą, kritiką arba savikritiką. Be to, pasižymi turtinga vaizduote ir intuicija. Jiems dažnai atrodo, kad kas nors juos persekioja ir niekina.

 

Tie, kieno vardas prasideda Ž, pasižymi aistringumu ir siekia tapti svarbiais asmenimis. Jie gali net pervertinti savo svarbą. Mėgsta gniuždyti kitus, nesiskaito su jų interesais ir dėl to įgyja akiplėšų reputaciją.

 

Jei viena ar kita raidė nėra pirmoji, bet varde yra, ji vis tiek veikia charakterio bruožus, tik silpniau.

 

Parengta pagal dienraščio „Respublika“ priedą „Laisvalaikis“, parengė: Milda Kunskaitė

 

Respublika-logo1

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Andrius

o jei mano vardas prasideda is skaiciaus?

:)

6?

erika

nors realiai kartais tikrai buna, kad visos kristinos kurias pazisti yra kuom nors panasios, arba dariai visi tokie malunininkai. sita senai jau pastebejau, ir asmeniskai man atitiko, beje zmonems kuriuos pazistu nemenkai taipogi. nesiulau ziuret skeptiskai, gi visokio cia velnio vyksta ;}

alvydas zvirgzdys

Man tas negalioja

eh

Per daug paviršutiniškai, pasiskaičius tokių straipsniu ir atrodo, kad vardas jokios įtakos neturi.

PusiauŽmogus

Kaip gali kažkieno sugalvotas vardas įtakoti žmogaus charakterio savybes? Mistika kažkokia.

do

jetau,ko čia keikiesi

pff

nesamone

Taip pat skaitykite