Antarktidos paslaptys: įšalusi „skraidanti lėkštė“ ir anga į požeminį pasaulį

antarctica-tropical-climate-mystery-puzzleKeista anga aptikta Antarktidos kalnų regione ir gerai matyti iš palydovinių nuotraukų.

 

Maža to, netoli mistinio urvo galima įžiūrėti objektą, labai panašų į apledėjusią „skraidančią lėkštę“. Tokių atradimų aptiko žinomas virtualus archeologas iš JAV Džozefas Skiperis (Joseph Skipper).

 

Paprastai jis „kasinėja“ NASA ir kitų agentūrų Marso ar Mėnulio palydovinėse nuotraukose. Ir aptinka daug keistenybių, sunkiai telpančių į tradicinių sampratų rėmus.

 

Virtualioje kabinetinio archeologo kolekcijoje yra ir objektų, primenančių humanoidų kaukoles bei kaulus. Yra ir tokių, kuriuos, su tam tikromis išlygomis, galima laikyti humanoidų civilizacijos pėdsakais.

 

Šįkart Dž. Skiperis susidomėjo Žeme. Tiksliau – Antarktidos žemynu. Ir aptiko ten išsyk tris anomalijas – angą, „lėkštę“ ir ežerus. Iš tiesų, visi trys keisti objektai gerai matomi palydovinėse ledinio kontinento nuotraukose, kurias galima aptikti „Google Earth“.

 

2-1-101_skraidanti_lekste

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Antarktida – savotiškas Marsas Žemėje. Aplinka ten labiausiai artima Marso sąlygoms, ypač – stingdančiam Raudonosios planetos šalčiui. Kartais temperatūra Antarktidoje nukrinta iki -80ºС -90ºС. Nors Antarktidoje būna žmonių, o Marse jų ten dar nebuvo, tai dar nereiškia, jog šaltasis žemynas ištyrinėtas geriau už rausvąjį mūsų planetos kaimyną. Paslapčių apstu ir ten, ir čia.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nežinome, ar Marse egzistavo (egzistuoja) gyvybė. Nežinome ir kas slypi po kilometriniais Antarktidos ledo sluoksniais. Paradoksalu, tačiau aukštos rezoliucijos Marso paviršiaus nuotraukų yra padaryta daugiau nei didelės skiriamosios gebos Antarktidos nuotraukų. Įžiūrėti Antarktidos reljefo detales įmanoma tik siauroje „juostelėje“ Karalienės Meri Žemės apylinkėse, kur ir buvo aptiktos minėtos anomalijos. O jei taip būtų galima nuodugniau apžiūrėti ir į kitus regionus? Ypač tuos, kuriuos jau seniai gaubia mistinės legendos?

 

2-1-102_2anga

 

Yra žinoma, kad Antarktida itin domėjosi naciai. Jie į piečiausią planetos žemyną yra siuntę ne vieną ekspediciją. Viena populiari sąmokslo teorija skelbia, kad 1945 m. Adolfas Hitleris povandeniniu laivu slapta buvo išgabentas iš Vokietijos. Jis esą buvo nugabentas į Antarktidoje įkurtą slaptą karinę bazę. Šeštajame dešimtmetyje bazę neva aptiko britų ir amerikiečių kariai, o ji buvo sugriauta panaudojant atominius ginklus.

 

Kitoje hipotetinėje teorijoje minima, kad naciai Karalienės Mod Žemėje nužymėjo erdvius plotus ir juos pavadino Naująja Švabija. Kalbama, kad 1939 m. minėtoje pakrantėje vokiečiai aptiko stebinantį sausumos lopinėlį, kurio plotas siekė maždaug 40 kvadratinių kilometrų. Jame nebuvo ledo ir sniego, ten tvyrojo sąlyginai švelnus klimatas ir tyvuliavo daugybė neužšąlančių ežerų. Sausumos lopinėlis jį atradusio vokiečių lakūno garbei buvo pavadintas Širmacherio oaze. Vėliau ten buvo įrengta sovietų poliarinė stotis „Novolazarevskaja“.

 

Beje, kad pietinis mūsų planetos polius po amžinais ledynais slepia ne nykias dykumas, o labai turtingą ekosistemą, išraižytą upeliais, lygumomis ir ežerais, yra įsitikinę ir kai kurie Kolumbijos universiteto mokslininkai. Išnagrinėję NASA palydovų nuotraukas ir video medžiagą, kurioje matyti Pietinės planetos polius, jie praktiškai įsitikinę, jog po ledynais glaudžiasi daugybė ežerų, kuriuose dabar vyksta intensyvi mineralizacija. Be mikroorganizmų toks procesas apskritai nebūtų įmanomas arba jis vyktų nepalyginamai lėčiau.

 

2-1-103_pozeminiai_ezerai

Kad pietinis mūsų planetos polius po amžinais ledynais slepia ne nykias dykumas, o labai turtingą ekosistemą, išraižytą upeliais, lygumomis ir ežerais, yra įsitikinę ir kai kurie Kolumbijos universiteto mokslininkai

 

Manoma, kad Trečiasis reichas Antarktida domėjosi turėdamas tikslų įrengti apsaugos bazes banginius medžiojančioms flotilėms. Tiesa, yra ir kur kas įdomesnių versijų, nors jas, dėl mistikos koncentracijų, net ir mokslinėmis-fantastinėmis pavadinti būtų sunku. Trumpai apie jas.

 

Kalbama, neva ekspedicijos į Tibetą metu naciai sužinojo, kad Antarktidos gelmėse glūdi šis tas įdomaus. Kažkokios plačios, šiltos kiaurymės, angos. O jose – arba ateivių, arba kadaise Antarktidoje galbūt klestėjusios išsivysčiusios civilizacijos pėdsakai. Iškelta ir versija, jog Antarktida gali būti ne kas kita, o kadaise mistiškai pradingusi Atlantida.

 

Prieš Antrojo pasaulinio karo pradžią vokiečių povandeniniai laivai Antarktidą kaustančiuose ledynuose neva aptiko slaptą praėjimą, kuriuo praplaukę pateko į vidų – į minėtąsias kiaurymes.

 

Toliau legendos nebesutampa. Vienoje versijoje tvirtinama, jog naciai po Antarktidos ledu pastatė ištisus miestus, kitoje – jog naciai susitarė su olų gyventojais ir apsigyveno laisvuose gyvenamuosiuose plotuose.

 

Antarktinių mitų autoriai po ledu „kiša“ ir Liuftvafės (nacistinės Vokietijos oro pajėgų) deimantus – „skraidančias Trečiojo reicho lėkštes“, gandų apie kurias apstu knygose, filmuose, televizijos laidose ir internete. Esą visus šiuos skraidančius aparatus naciai taipogi paslėpė Antarktidos urvuose. Ten jų technologijos buvo ištobulintos ir naudojamos dar ir dabar. Visi skandalingieji NSO – ne kas kita, o tos pačios „antarktidinės nacių lėkštės“.

 

2-1-104_Naciu_lekste

 

Istorijas apie poliarinius ateivius ir poliarinius vokiečius vertinti rimtai lyg ir būtų sudėtinga. Tačiau kaip traktuoti Dž.Skiperio aptiktą angą, „lėkštę“ ir ežerus? Juk pro tą angą laisvai galėtų skraidyti NSO. Aptikta „lėkštė“, panašu, – tikra. Gal net iš kitos planetos. Tik atrodo šiek tiek apledėjusi – tarsi išlindusi iš sniego ir ledo – galbūt dėl globalinio atšilimo, galbūt atpustyta vėjų. O nukaldino ją, ko gero, tie vaikinai, kurie gyveno ir galbūt tebegyvena šiltose Antarktidos įsčiose.

 

O ežerai? Juk jie – kaip tik liudijimas, jog tos paslaptingosios angos iš tiesų egzistuoja. Per tuos ežerus, ko gero, ir šildoma nacių regėtoji Širmacherio oazė. Ir ji ten, Antarktidoje, ko gero – ne vienintelė.

 

Tad gal iš tiesų kaip tik ten 1945 m. neva buvo pristatytas ir gyvas fiureris A.Hitleris su žmona Eva Braun? Jo povandeninį laivą Antarktidon atlydėjo ištisa povandeninių laivų eskadrilė (aštuoni laivai) – „Fiurerio konvojus“. Ten, spėjama, A.Hitleris išgyveno iki 1971 m., o kai kuriais duomenimis – ir iki 1985-ųjų.

 

hitler-alien

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Saulys

Siais metais Antarktidoje nuspresta isjungti (nustoti eksploatuoti) Atomine elektrine ir pereiti naudoti dyzelini generatoriu. Miestelyje apytiksliai 4000 auksciausios kvalifikaciojos mokslininku is US ir ju sajungininku saliu. Mokslinis darbas laboratorijose vykdomas istisus metus jau ne viena desimtmeti. Klausimas – Ka galima tiek laiko tyrineti tokiose salygose? Mokslinio projekto kaina – bilijonai doleriu. Atomines elektrines ir naujausia iranga. Kiek apie tai matote ziniu? Admirolas Beard’ as. Siulau perversti sio vieno zymiausiu Amerikos juru istorijoje karininko karjeros pabaiga, Jokiu iskasenu ten nekasa. Cia velgi kaip is tos pasakos kad Afganistana visi puola kadangi ten daug naftos. Nieko mes nezinom ir belieka tik spelioti.… Skaityti daugiau »

Indija

>> pasakos kad Afganistana visi puola..

Afganistana uzpuole CCCP, noredama pravesti dujoteki/naftoteki i Indija nemokamai. Tai suprate, susoko visi kiti.

Google maps

-78.741607, -155.228204

Čia išvis gerai kas čia per linijomis nušlifuotas ledas ir tie juodi taškeliai kas kilometrą panašus į kokius tai bokštelius ? :D

Synkas

tai aisku kad su foto. paziurekit 39.0641327,125.90236,3387

Delan

Čia straipsnis iš technologijos puslapio… juo praėjusiais metais buvo išdurti skaitytojai. Su balandžio 1.

Vaidas

Foto galėtumėt normalias dėt..

Google maps

Čia tai nieko bet kas čia per velnias ???

-70.168459, 87.816838

rapolas

kogero kažkas panašaus į tai: -76.4418205, 155.9351798

Ignas

Nepanasu, kad kazkas rimto. Toje vietoje aiskiai susikerta nuotraukos ir gal tiesiog dalies nuotraukos neuzteko (matosi juodi konturai), tad programa tiesiog uztusavo ta vieta baltai.

Taip pat skaitykite