Zodiako ženklai ir jų silpnybės

Svarstyklės (09.24-10.23)

 

Svarstyklėms būdinga išvešėjusi savimeilė. Šio ženklo atstovams dažnai atrodo, kad jie yra nepakankamai vertinami, gerbiami. Dažniausiai toks įspūdis jiems kyla visai be pagrindo: pavyzdžiui, pašnekovas neišklausė iki galo, jo pastaba neapsvarstyta kolegų susirinkime…

 

Kitas charakterio bruožas, vedantis iš kantrybės ir pačias Svarstykles, ir jų artimuosius bei kolegas – negebėjimas apsispręsti, abejonės, dvejonės. Dažnai visai nesvarbiuose dalykuose: ką šiandien rengtis – užteks plonos striukės, ar jau vilktis paltą? Kur eisime pietauti – į kinų restoraną ar į piceriją? Kai atsakymo į šiuos klausimus nerandama valandą ir ilgiau – tai jau tikrai per daug.

 

Galiausiai dar viena į neviltį varanti savybė – tai begalinis išlaidumas. Šokoladukas, pakabutis, kavos puodelis, šiaip gražus, bet visai neaiškios paskirties niekutis… Visa tai Svarstyklės perka nė nesusimąstydamos.

 

Skorpionas (10.24-11.22)

 

Kažkodėl visi, besidomintieji horoskopais, tiki: Skorpionas – pats baisiausias ženklas. Taigi vertėtų visų pirma išsklaidyti šį mitą: dauguma Skoprionų – linksmi, geri, mieli žmonės. Tiesa, kaip ir visi, turi silpnybių. Pavyzdžiui, vienas nemalonus bruožas – tai troškimas kontroliuoti visus ir viską savo aplinkoje. Tai gerokai apsunkina gyvenimą net ir pačiam Skorpionui.

 

Apskritai Skorpionai mėgsta aiškintis kitų žmonių paslaptis, traukia informaciją žodis po žodžio ir… viską sužinoję nepasiūlo jokio sprendimo, jokios pagalbos – esą, tai visiškai ne jų reikalas.

 

Šaulys (11.23-12.21)

 

Viena didžiausių šio ženklo bėdų – siekis paisyti visuotinai priimtų standartų. Tai atsispindi kasdieniame gyvenime: Šauliai linkę bemaž aklai sekti mada, tai, ką turi kiti žmonės – būtina įsigyti ir jiems. Be to, jie yra nepaprastai reiklūs sau ir aplinkiniams, neretai tas reiklumas perauga į kaprizingumą, priekabumą, o tai, deja, nepadeda lengviau bendrauti su artimaisiais.

 

Šauliai labiau nei kitų ženklų atstovai linkę kurpti Napoleono užmojų vertus planus. Daug prižada, bet nespėja visko laiku įvykdyti. Svajones painioja su realybe.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Ožiaragis (12.22-01.20)

 

Iš esmės Ožiaragiai – tai žmonės, kurių silpnybes ir klaidas vardyti sunkiausia. Sveikas protas, nuosaikumas, tikslumas – visa tai arkliukai, kurie padeda jiems natūraliai pelnyti neklystančiųjų etiketę. Jie kruopštūs, tvarkingi, protingi, mandagūs, moka atskleisti savo žavesį – ko gi dar galima norėti?

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ir vis dėlto… galbūt kaip tik tai ir yra pagrindinė jų silpnybė? Pajutus, kad Ožiaragių gyvenime viskas tobulai apskaičiuota ir sudėliota į lentynėles, tampa baugu: šie žmonės vengia spontaniškumo, jie linkę viską savo gyvenime planuoti ir dėlioti. Mažai emocijų, daug šalto proto, mažai polėkio – daug atkaklaus darbo. Monotoniškas ratas, į kurį jie įsisuka, kaip tik ir yra ta pagrindinė klaida, nejučiom atimanti gyvenimo džiaugsmą ir iš jų pačių, ir iš jų artimųjų.

 

Vandenis (01.21-02.19)

 

Visų pirma šiam ženklui būdingas kiek perdėtas savęs vertinimas. Dauguma Vandenių kažkodėl save laiko nepripažintais genijais, neatrastais talentais, kuriems žiaurios gyvenimo aplinkybės „apkarpė sparnus“ ir neleidžia atsiskleisti.

 

Iš prigimties Vandeniai – maksimalistai. Jiems sunku pasitenkinti sėkmės dalimi, trokšta visko. Nemėgsta nuoseklumo – link savo tikslo juda ne žingsniais, o šuoliais.

 

Kad ir ką beveiktų, jie svajoja imtis ko nors naujo, dar neišbandyto. Jiems atrodo, kad pakeitus gyvenamąją vietą ar darbo pobūdį įvyks stebuklas ir jie staiga taps dar geresniais.

 

Na, o vienas didžiausių Vandenių priešų – jų pačių atvirumas. Patys būdami geraširdžiai jie, net ir nusvilę, netiki, kad kiti iš jų gautą informaciją gali panaudoti piktiems kėslams.

 

Žuvys (02.20-03.20)

 

Pati didžiausia Žuvų silpnybė – polinkis visame kame demonstruoti savo silpnumą. Šio ženklo atstovams labai patinka, kai jų gailimasi, jie trokšta būti globojami, saugomi. Deja, anksčiau ar vėliau net ir atkakliausi saugotojai susivokia: jie yra tiesiog išnaudojami.

 

Kitas bruožas, pakišantis koją pačioms Žuvims – tai begalinė jų empatija, polinkis įsijausti į kitų žmonių problemas. Ne veltui sakoma: kas pernelyg užjaučia visų nelaimių aukas, netrukus pats tampa visų šių nelaimių auka.

 

Pažadėti savo pagalbą Žuvys pasiryžusios visada. O realiai ją suteikti – anaiptol. Ne todėl, kad būtų pamiršę pažadą. Jį duodami šio ženklo atstovai tikrai tiki galį padėti kitam žmogui. Tačiau dažnai paaiškėja, kad tam neturi nei laiko, nei jėgų, nei galimybių. Taip šis neatsargus pažadas virsta melu, kuris gali atsisukti prieš juos pačius.

 

Žuvys suvokia, kad gamta jų neapdovanojo energijos ir jėgų pertekliumi. Tačiau užuot racionaliai paskirstę savo laiką ir pastangas darbams, kuriuos privalo atlikti, Žuvys juos tiesiog… meta. Užpuolus didžiausiam stresui nuleidžia rankas ir išeina atostogų – tada, kai jų pagalba ypač reikalinga.

 

Rekomenduojami video:


2500
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Endzejus

Neatitinka data horoskopu

Anonimas

AZ\az\|

Taip pat skaitykite