Sunkiai suvokiama: Jemene mergaitė verkia akmenimis

verkia-akmuoJemene gyvenanti mergaitė šokiravo gydytojus, ji verkia ne ašaromis, bet akmenimis. Dvylikos metų Saadiyai Saleh iš akių krenta maži akmenukai. Jie natūraliai išsirita iš akiduobių ir nurieda skruostu.

 

Šiuo metu Jemeno gydytojai ieško racionalių paaiškinimų, kodėl Saleh organizme vyksta tokie nenatūralūs biologiniai procesai. Kol gydytojai ieško mokslinių paaiškinimų šiam reiškiniui, vietiniai gyventojai mano, kad mergaitė yra apsėsta velnio ir galvoja ar nereikėtų jai atlikti egzorcizmo seanso.

 

“Negali žmogus verkti akmenimis. Tai ženklas, kad Saleh viduje vyksta gerio ir blogio kova.” – susirinkusiems žurnalistams aiškino vienas gyventojas.

 

 

Vaizdo įrašas, kuriame matyti, kad mergaitė verkia akmenimis, įkeltas ne tik į „YouTube“ kanalą, tačiau ir buvo rodomas per Jemeno televiziją „Azal“.

 

Kol kas Saleh guli ligoninėje. Gydytojai žurnalistams parodė, kad per valandą mergaitė priverkia nedidelę dėžutę akmenėlių.

 



 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Dainius

Na kažkiek tikiu kas būna čia rašoma, bet čia tikra nesamonė, nes akmenys yra fosilijos, kitaip mirę ir suanglėję gyvūnų kūnai. Kaip gali verkti tais suanglėjusiais kūnais?

as

as tai maciau per tv rode tiesiogei per vienas rusu zinias,

valdis

Matosi tamsi dėmelė ant akies obuolio, bet kad mergaitė “verktų akmenimis”, vaizdo įraše nematyti. Ir demonstruojami akmenėliai mano manymu per dideli, kad galėtų susidaryti akyse. Nors galbūt maži druskos kristalai ir gali susiformuoti, nes kaip žinia, ašaros yra sūrios.
Pamenu vaikystėje negalėjau patikėti bei suprasti, kaip žmogaus organizme gali susidaryti ir užaugti akmenys. O pasirodo, tai ne toks jau ir retas reiškinys…

Taip pat skaitykite