Pastorius atlieka egzorcizmą ir per programą „Skype“

bob-larsonDvasinės laisvės bažnyčios pastorius Bobas Larsonas atlieka egzorcizmo ritualus per vaizdo skambučius „Skype“. Per 40 metų atlikęs apie 20 tūkst. egzorcizmo seansų B. Larsonas nuo šiol žmonėms suteikia galimybę atsikratyti savo demonų neišeinant iš namų, rašo odditycentral.com.

 

Kaip viename interviu sakė pastorius, egzorcizmas, paprastais žodžiais tariant, yra blogio dvasios iš žmogaus išvarymas ir nusiuntimas atgal į pragarą. B. Larsonas, dalyvavęs Opros ir Lario Kingo laidose, save paskelbė svarbiausiu okultinių ir antgamtinių reiškinių kultų žinovu pasaulyje. „YouTube“ paskelbta daugybė medžiagos apie jo vykdytus egzorcizmus.

 

Pastorius B. Larsonas vėl apie save pasauliui priminė pradėjęs teikti demonų išvarymo paslaugas per programą „Skype“. Net jei jūs neturite kompiuterio ir nesinaudojate „Skype“, pastorių galite pasiekti telefonu. Ir tai dar ne visos įdomybės apie šį dvasininką ir jo teikiamas paslaugas.

 

Pasirodo, internetiniame tinklalapyje galima atlikti iš 21 klausimo sudarytą „Demono testą“. Tik pirmiausia teks už tai susimokėti. Taip pat galite įsigyti „Sandoros akis“, apsaugosiančias jus nuo internete slypinčių pagundų (filmų suaugusiems žiūrėjimo ir pan.). Už 60 minučių trukmės egzorcizmo seansą per „Skype“ tektų sumokėti 295 JAV dolerius.

 



 

Kol kas nežinoma, ar sėkmingi buvo tokiu neįprastu būdu atlikti egzorcizmai, tačiau katalikų bendruomenės nariai nėra tuo patenkinti. Tarptautinės egzorcistų asociacijos direktorius Isaacas Krameris sako, kad egzorcizmas negali būti atliekamas internetu. Jei žmogus išties yra apsėstas, demonas neleis jam ramiai sėdėti priešais kompiuterį, tikėtina, kad kompiuteris bus nusviestas per visą kambarį.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Beje, B. Larsonas nebuvo pirmasis, sugalvojęs pasitelkti kompiuterį ir „Skype“ egzorcizmui atlikti. 2010-aisiais kabalos atstovas iš Izraelio Rabbi HaRav David Batzri nesėkmingai bandė išvaryti demoną Brazilijoje gyvenusiam vyriškiui.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
baal

As nesuprantu ir tikriausiai niekada nesuprasiu, ant kiek zmogus turi buti “tupas” kad visokiais egzorcizmais ir kitom panasion nesamonem tiketu. Ne viduramziai dabar, o 21 amzius………….

LOL

:DDDDDDDDD

ttt

‘Skype Egzorcizium 9000’ jau lietuvoje! kainu kiekis ribotas uzsisakykite dabar, 1vt kaina 500litu 5×100 isimokejimas. telefonu 86665666 :)

valda.zvinkliene

noras tikrai padėti žmonėms,pinigu imti nederetu,juk jis dievo tarnas;D

Minimal Criminal

tas hamas apsestas tai prajuokino.. :D

Neiprastas

Demonai negali išvaryti demonų…

valdis

Sunku žinoma suprasti, ar tai noras tikrai padėti žmonėms, ar tik modernus būdas uždirbti pinigus. Teko girdėti, kad kai kuriose valstybėse jau yra įmanoma per internetą pasikonsultuoti su savo šeimos gydytoju. Gal ateityje net į bažnyčią ar pas psichologą nebereikės eiti – melsimės ir gydysimės sėdėdami prie kompiuterio.
Bet visgi manau, kad gyvas bendravimas susitikus niekada neatstos interneto. Dabar sukurta visokių socialinių tinklų, tačiau į pasimątymą su mylimu žmogumi mieliau eiti realybėje…

Master

Ačiū Dievui, dabar ir ant širdies ramiau… :>

Taip pat skaitykite