Numerologinė prognozė: ką apie tave atskleidžia auros spalva?

aurosNorite tikėkite, norite ne, tačiau ezoterikos srities žinovai sako, kad kiekvienas žmogus turi savo aurą. Juk kai kas nors peržengia tam tikrą ribą ir per daug priartėja prie jūsų, argi nekyla noras atsitraukti? Kiekvieno mūsų aura yra vis kitokia – skiriasi savo dydžiu. Be to, ji kvėpuojanti, dinamiška ir nepakartojama. Šiandien siūlome apskaičiuoti savo auros spalvą ir sužinoti charakterio ypatybes, kurias ši atskleidžia.

 

Kaip skaičiuoti?
Reikės atlikti elementarų aritmetikos veiksmą. Pavyzdžiui, gimėte 1988 m. spalio 27-ąją. Popieriaus lape analogiškai parašykite savo gimimo datą tokia tvarka:

 

I veiksmas. 1988 10 27.

 

Sudėkite visus skaitmenis: 1 + 9 + 8 + 8 + 1 + 0 + 2 + 7 = 36.

 

II veiksmas. Dabar sudėkite 3 + 6 = 9 (jeigu skaičius didesnis nei 9, sudėkite dar kartą, kol gausite skaitmenį nuo 1 iki 9). Šis skaičius – vienas svarbiausių, dar vadinamas gyvenimo kelio, arba likimo, skaičiumi. Pasak numerologų, pagal šį skaičių apie žmogaus gyvenimą galima pasakyti išties nemažai. Tiesa, jeigu gaunate skaičius 11 arba 22, jų sudėti nereikia. Gavę rezultatą, galite pasitikrinti, ką jis apie jus atskleidžia.

 

1 – raudona spalva

 

Raudonos spalvos aura kalba apie gyvenimo džiaugsmą, jausmingumą ir netgi prigimtinį agresyvumą. Esate laisvas, siekiantis tikslų, kupinas optimizmo ir vidinio šviesumo žmogus. Turėtume stengtis paisyti savo charakterio ypatybių, nes bandymai slopinti save, tarkime, pasirinkta netinkama profesija, jūsų gyvenimą pavers nykiu ir liūdnu. Taigi rinkitės tai, kas jums prie širdies. Visuomet paklauskite savęs, ar tikrai darote tai, kas jums teikia laimės ir džiaugsmo?

 

Jums labai naudinga užsiimti fiziniais pratimais, sportuoti ir taip palaikyti ryškiai raudoną auros spalvą. Beje, ši jums dovanoja ir norą kautis, rungtyniauti, varžytis, tačiau pergalė neturėtų būti svarbiausias dalykas. Niekada nenustokite siekti savo tikslų, labai atsargiai rinkitės žmones, su kuriais bendraujate. Atminkite, kad tie, kurie žemina save, jums nėra pakeleiviai, mat gali sutrikdyti auros švytėjimą ir paveikti ją neigiamai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

2 – geltona spalva

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ši spalva kalba apie kūrybingumą, o jos savininkas linkęs į intelektualius ieškojimus, yra komunikabilus, ieško būdų išreikšti save. Tačiau šalia stypso ir šaltumas bei atotrūkis nuo kitų žmonių, tad vertėtų pamąstyti apie galimybę atsiverti ir pagalvoti, gal gyvenime darote kažką ne taip? Turite oratoriaus dovaną, jums nesunku sklandžiai dėlioti sakinius, o tai labai praverčia profesinėje srityje.

 

Visgi tikėtina, kad retorikos žinovo kaukė, kurią nešiojate, slepia švelnią ir lengvai pažeidžiamą dvasią. Išmokite atsilaikyti prieš psichologinius vampyrus, pasinaudodami savo humoro jausmu. Lengvabūdiškumą ir nerūpestingumą santykiuose stenkitės kontroliuoti taip, kad aplinkiniai jus įvertintų teisingai. Svarbu atlikti darbus, nes jūs pasižymite aiškiu mąstymu, taip pat stenkitės susidėlioti gyvenimo vertybių prioritetus.

 

3 – oranžinė spalva

 

Ši spalva reiškia emocijas ir sveikatą, o patį žmogų ji apdovanoja gebėjimu bendrauti, gerumu, rūpestingumu, jautrumu. Tiesa, stenkitės atsikratyti konstruktyvumo įvairiose situacijose tam, kad atrastumėte savo pašaukimą. Nesmerkite savęs ir pasistenkite priimti save tokį, koks esate. Daugiausia džiaugsmo patirsite bendraudami su bendraminčiais ir siela jums artimais žmonėmis.

 

Oranžinės auros spalvos žmonės – praktiški ir tvirtai stovi ant žemės, iš jų galima tikėtis puikios analizės ar išsamaus tyrimo. Neigiama savybe galima įvardyti tingumą, tad stenkitės jam nepasiduoti ir toliau siekti savo tikslų. Kadangi puikiai bendraujate, visuomet galite tikėtis didelio dėmesio iš aplinkinių, kuriuos sužavite vien savo šypsena.

 

4 – žalia spalva

 

Žalia – gamtos ir visa, kas gyva, spalva. Šios spalvos asmenys puikiai geba prisitaikyti prie bet kurios situacijos, adaptuotis net prie sudėtingiausių sąlygų, tačiau yra sentimentalūs, mėgstantys kančią. Tai gali būti tiek stipriosios, tiek silpnosios jų savybės. Mėgsta draugų būrį, į gyvenimą žvelgia optimistiškai, greitai sugeria nesėkmes. Beje, dažniausiai kitų.

 

Šie žmonės yra tikra priešingybė raudonos auros spalvos savininkams, nes dažniausiai jų poelgiai apgalvoti, o jie patys – ramūs ir subtilūs. Neišdalykite savęs smulkmenoms, išlikite geraširdžiai, patikimi, kad jūsų gyvenime viskas eitų lyg sviestu patepta. Taip pat verta neskubėti smerkti kitų, išlaikykite taktišką žvilgsnį bet kokiu klausimu.

 

5 – žydra spalva

 

Žydra spalva simbolizuoja mokymą, norą keliauti, teisybės ir tiesos paieškas. Jums būdingas žavus avantiūrizmas, kūrybiniai iššūkiai, aiškus ir tvirtas mąstymas. Širdyje žydros auros savininkai – amžinai jauni ir linkę atlikti didžius darbus. Juos įkvepia nauji potyriai, sutikti žmonės, todėl jiems nesunku bendrauti ir ieškoti bendrų sąlyčio taškų su bet kokiais gyvenimo pakeleiviais.

 

Tiesa, kartais per daug aktyvus gyvenimas išvargina, tad skirkite laiko poilsiui, nesistenkite visko padaryti, ypač neužbaigę to, ką pradėjote. Įtampa ir skubėjimas tik pablogins padėtį, tad verčiau vertinkite tai, ką jau pasiekėte. Esate ambicingi, aštraus proto, linkę valdyti. Galite džiaugtis – gamta jums nepagailėjo talento, tad sėkmę rasite pačiose įvairiausiose srityse.

 

6 – mėlyna spalva

 

Ką apie jus atskleidžia mėlyna? Tai dėkingumas, rūpestingumas ir humaniškumas. Mėlynos auros savininkai pasitiki savimi ir yra labai reiklūs tiek sau, tiek greta esantiems žmonėms, pasižymi stipriu atsakomybės jausmu. Stenkitės klausyti savo širdies balso ir per daug rimtai nežiūrėkite į aplinkinių reikalus, t. y. pirmiausia turite neužmiršti savęs – mokėkite pasirūpinti savo gyvenimu.

 

Tobulybės paieškos ne visada vertos beprotiškų pastangų, tad geriau išlikite nuoširdūs ir atviri savo draugams ir artimiesiems. Mėlyna – tai jausmingumo ir karštakošiškumo spalva, tad perdėti veiksmai gali jus nuvesti priešinga kryptimi. Tačiau žvelgiant iš kitos pusės, mėlynoje slypi ir šaltumo, nepriklausomybės akcentai.

 

7 – violetinė spalva

 

Intuicija, dvasingumas, mokymas, aiškiaregystė – visa tai savyje slepia violetinė spalva. Teigiama, kad šie žmonės išsiskiria turtingu dvasiniu pasauliu, moka laiku ir vietoje atsiskleisti subtilumu, yra taktiški, o sunkius laikus išgyventi jiems padeda tikėjimas savo jėgomis.

 

Didžiausia bėda ta, kad violetinės auros žmonės sunkiai išreiškia emocijas ir nemoka apie jas kalbėti garsiai, todėl jiems būdingas uždarumas, įsigilinimas į save, o tai aplinkinių gali būti suvokiama kaip atotrūkis nuo visuomenės. Šios spalvos aura dovanoja ir literatūrinius, aktorinius, kūrybinius impulsus, tad šie žmonės gali pasigirti labai turtinga vaizduote. Be to, jie dievina mistiką, fantazijas, o tai, kad violetinė aura būdinga nedaugeliui žmonių, juos paverčia tikrai išskirtiniais.

 

8 – rožinė spalva

 

Materializmo, tikslo siekimo, darbštumo, švelnumo, rūpestingumo spalva. Rožinės auros žmonėms patinka veikti, suranda daug jėgų ir nori rūpintis aplinkiniais. Jeigu esate priklausomi nuo kitų – stenkitės atitrūkti ir išmokti stovėti ant kojų savarankiškai. Taip pat negalvokite, kad kiti trokšta tik pasinaudoti jumis, o verčiau išnaudokite visas galimybes kaip pamokas patirti tai, kas jums duos naudos. Rožinės auros valdomi žmonės turi mokėti pasakyti NE, kad ir kaip tai būtų sunku, netikėta ar nemalonu.

 

Jeigu rūpinatės kitais, kodėl gi nepasirūpinus ir savo gerove? Rožinė spalva gali suteikti neryžtingumo, drovumo, tad jūsų gyvenimo tikslas – mokėti pasitikėti savimi, išreikšti savo mintis bei ketinimus. Esate puikūs draugai, tačiau neužmirštate nuoskaudų ir skriaudų, tad kartais išleidžiate aštrius nagučius. Jūs puikūs organizatoriai ir reikalaujate daug ne tik iš savęs, bet ir aplinkinių.

 

9 – bronzinė spalva

 

Mokate pasiaukoti, esate jautrūs, švelnūs, humaniški ir ryžtingi. Džiaugsmingai padedate kitiems, tačiau saugote emocinę nepriklausomybę. Į gyvenimą žvelgiate per pozityvumo prizmę ir esate pasiryžę surasti savo laimę. Kartais manote, kad aplinkiniai jūsų tinkamai neįvertina, tačiau verčiau nesistenkite įtikti kitiems ar paisyti jų nuomonės – mylėkite save.

 

Kadangi esate jautrios sielos, jums sunku priimti tinkamus sprendimus, kai matote, jog žmonės jumis naudojasi. Tokiu atveju kurkite gėrį ir nesistenkite gauti atpildo – tai nelengvas kelias, tačiau jis veda į tobulybę. Labiau tikėkite ir pasitikėkite savimi bei nepamirškite savo norų bei svajonių.

 

11 – sidabro spalva

 

Sidabro spalva atsakinga už humaniškumą, dovanoja idealizmą, svajingumą ir nuostabias fantazijas. Sidabro auros žmonės paprastai yra aukštos dvasinės kultūros, turtingo vidinio pasaulio ir labai intuityvios asmenybės. Tačiau jie, vadovaudamiesi savo jausmais, geba išsirinkti tinkamus draugus ar gyvenimo palydovus. Taigi verta paklausyti savo širdies balso ir kartais priimti, atrodytų, nestandartinius sprendimus.

 

Nesistenkite užsikrauti begalę darbų, ypač jeigu matote, kad nepavyks jo realizuoti. Jūsų gyvenime netrūksta judrumo, tad mintis į stalčiukus susidėliosite praktikuodami jogą, meditaciją, kitas dvasines praktikas. Kai kurie sidabro spalvos auros savininkai turi netgi paranormalių sugebėjimų, mėgsta kurti milžiniškus planus, tik reikia mokėti protingai juos įterpti į gyvenimą. Geriausiai realizuosite save mene, literatūroje ir psichologijoje.

 

22 – aukso spalva

 

Aukso spalva atskleidžia, kad jūs nesate apribotas ir priklausote visam pasauliui – jums nėra sienų! Šiems žmonėms puikiai sekasi kurti įvairiausius planus, siūlyti nestandartines idėjas, todėl sėkmė visuomet šalia ir dovanoja didžiulį džiaugsmą. Verta žinoti, kad neišsipildžius vienai ar kitai svajonei, geriau nenerti į gilią jūrą, o pasistengti atgauti jėgas.

 

Nebauskite savęs, o verčiau supraskite faktą, kad nėra neklystančių žmonių, o ta klaida – tai pati geriausia gyvenimo pamoka. Esate labai atsakingi, stiprūs energine prasme, mėgstate valdyti, kurti, lyderiauti, būti pastebimi. Tik nepaleiskite savo energijos pavėjui ir išmokite mėgautis savo pasiekimais.

 

Rekomenduojami video:


2500
22 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
merfis

spalvų gamos, kurios atspindi organizmo būklę, ligas, jausmus, emocijas, dvasinį tobulumą ir t. t., o šiaip mano sk. 9 aprašą atitiko.

merfis

Aura, kaip minėjo Laura turi ne viena spalvą, ji susideda iš įvairių spalvu

Vytautas

Devyni,bronzine spalva atitinka.

Virus

11 sidabras atitinka man

Grafas

4. Tiesa(100%). Kazkodel nieks negavo 4?

Laura

cia is esmes viskas daugiau maziau galetu atitikt, kaip kaikurie is jusu viska rimtai priema. jau vien pamascius, aura , energetinis zmogaus laukas, jis nuolat kinta , del zmogaus emociju, jausmu, savijautos ir t.t. o cia atrodo tiesiog, va, supliuskuok skaicius gimimo datos ir va tavo aura melyna ! cia absurdas, aura keiciasi, o kitas dalykas, kad zmogaus aura daznai yra ne vienos spalvos o keliu, keletos.

Zacharielis

Taigi… čia norėta pasakyti kad kiekvienas žmogus turi savo auros spalvą tokią, kurią įgavo gimdamas. Tai jo pastovi spalva, bet kaip minėjot Laura, dėl jūsų minėtų priežąsčių ta spalva kinta. Tai normalu. Čia tik sako kokia ji turėtų būti.

Turinti Savo Nuomonę

Mano 5, bet labai keista, nes ne viskas atitiko, o po truputį iš visų spalvų. Ir šitaip visuose testuose. Tas, kurį gaunu, tinka tik iš dalies, bet aš perskaitau visus kitus ir randu detalių, kurios man labai tinka. Keista…

Argentum

Mano skaicius 11. Tikrai nemazai dalyku pasijauciau turedama. Sidabras mano megstamiausias elementas ir spalva sidabrine labai patinka, taip pat megstamiausi papuosalai sidabriniai. :)

Manwis

5 – neatitinka, deja…

heh

Visi žmonės gimę tą pačią dieną, turi tokią pačią aurą.. O taip :) Kiekvieną dieną pasauly gimsta 353015 žmonių (internetiniais duomenim).. Taigi tiek žmonių turi tą pačią aurą… Ir jų yra tik 9 :D

Zacharielis

Kodėl gi ne? Juk juo “tampriau” suklasifikuoji, juo paprasčiau tai atskirt. Kodėl jūsų manymu rašoma, kad Babilono laikais (kai Dievas sugriovė Babilono miesto bokštą) žmonės kalbėjo viena kalba. Bet užsirūstinęs Viešpats dėl žmonių dvasinio smukimo ir nuopuolių, bokštą ir miestą sugriovė, o žmonių kalbas sumaišė ir šie išsibarstė po visą Žemę ir sukūrė atskiras tautas. Ar jums ir tai atrodo juokinga? :-)

Taip pat skaitykite