Kraupi liga: mergina verkia ir prakaituoja krauju

delfina-cedeno-4Mergina Delfina Cedeno kuriai neseniai sukako 19 metų, kenčia nuo labai retos ligos – ji verkia ir prakaituoja krauju.

 

Retkarčiais merginai kraujas taip pat bėga iš bambos, nosies ir panagių, rašo odditycentral.com.

 

Dominikos Respublikos, kurioje gyvena Delfina, gydytojai ilga laiką nežinojo nė ką galvoti.

 

Net atlikę šimtus tyrimų jie vis negalėjo nustatyti, kas merginai yra negerai. Be to, visi jos istorija patikėjo tik tuomet, kai pamatė kruvinas ašaras.

 

„Iš pradžių manimi niekas netikėjo ir net laikė išprotėjusia. Tik tuomet, kai priešais daktarą ėmiau verkti krauju, manimi patikėjo“, – pasakojo mergina.

 

Neseniai merginai teko ištverti ligos priepuolį, kuomet ji kraujavo 15 dienų iš eilės. Jos būklė po dviejų savaičių buvo kritinė, tad jai teko daryti kraujo perpylimą.

 

D. Cedeno pasakoja, kad dėl savo būklės yra siaubingai persigandusi, be to, gėdijasi išeiti iš namų.

 



 

„Žmonės manęs bijo. Jie galvoja, kad jei mane palies, ištepsiu juos krauju. Vaikai iš manęs juokiasi ir ant manęs šaukia. Ilgą laiką tiesiog būdavau viena savo kambaryje“, – pasakojo mokyklą dėl mokytojų ir kitų mokinių elgesio turėjusi palikti mergina.

 

Dėl ligos ir patyčių mergina susirgo depresija ir net bandė nusižudyti. Tačiau po to jos gyvenimas ėmė gerėti – mergina sutiko savo gyvenimo meilę, o gydytojai atrado ligos priežastį.

 

Apie Delfiną išgirdęs Recarisas Avilas aplankė ją ligoninėje ir pamilo. Dabar laiminga pora jau susižadėjo ir planuoja vestuves.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Gydytojai galiausiai išsiaiškino, kad mergina serga hermatidroze – jos kūne yra 20 kartų didesnis adrenalino kiekis nei paprastai. Be to, ji kenčia nuo panikos priepuolių, kurių metu jos kraujo spaudimas pakyla taip stipriai, kad ji ima prakaituoti krauju.

 

Rekomenduojami video:


2500

Taip pat skaitykite