Skaitytojo istorija: Dvasia namuose

dvasia-namieRedakcija gavo laišką nuo skaitytojo Deivido, kuris dalinasi protu nesuvokiama ir paslaptinga istorija.

 

Sveiki Anomalija.lt kolektyve! Man labai patinka Jūsų tinklalapis. Džiugu, kad mistika prieinama kiekvienam mistikos gerbėjui. Linkiu Jums, kad Jūsų portalas dar ilgai ir turiningai gyvuotų, aš Jums noriu parašyti ir tuo pačiu pasidalinti istorija, kuri yra tikrų tikriausia, nes tai kas nutiko buvo mano broliui ir jo šeimai.

 

Kaip ir kiekviena jauna pora nori gyventi atskirai nuo tėvų. Nori turėti nuosavą gyvenimą ir auginti patiems vaikelį. Tad brolis su šeima sugalvojo išsinuomoti butą. Po kelių savaičių ieškojimo jie pagaliau rado jiems tinkamą butą nuomai. Persikraustyti padėjau ir aš. Juk jis mano brolis, kaip galiu nepadėti.

 

Įėjęs į tą butą iškart pajutau, kad čia kažkas negerai. Bet į tai visai nekreipiau dėmesio. Baigiantis kraustymuisi aš su tėvais išvažiavome namo, mano brolis liko jau nakvoti naujame bute. Prabėgo keletą savaičių. Brolio draugė susirado darbą.

 

Kažkaip išėjo, kad ir broliui, jo panelei teko dirbti naktinę pamainą. O mažo vaikelio nėra kam prižiūrėti. Ilgai nemastę pasikvietė savo geriausią draugę, kad pernakt vaikelį prižiūrėtų, ir ji nieko negalvodama sutiko. Vakaras. Lauke tamsu. Abu tėvai darbe, o auklė prižiūrėjo berniuką. – Laikas miegoti,- tarė ji. Paguldė vaikelį ant nugaros ir liūliavo. Bet vaikas žiūri į vieną tašką ir net neprisimerkia.

 

Auklei pasidarė baisoka. Ji pažiūrėjo kur žiūri vaikas, ir koridoriuje pamatė baltą siluetą. Ji sustingo iš siaubo. Tačiau dvasia greitai dingo ir ji nedelsdama pati greitai nuėjo miegoti, kad tik pamirštų tai, kas įvyko. Grįžus vaikelio tėvams, ji viską papasakojo, bet jie netikėjo ją.

 

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Po poros dienų tėvams vėl teko dirbti naktines pamainas. Bet ką gi pakviesti? Draugė tikrai neis po to įvykio. Galvojo brolis su drauge ir sugalvojo nakčiai pasikviesti Gretos (toks buvo brolio panelės vardas) mamą. Paskambino jie jai ir ji sutiko. Vėl naktis. Atsigulė močiutė su anūku miegoti. Išjungė televizorių, šviesas. Močiutė jau buvo bemieganti, kol kažkas nuo kojų patraukė antklodę.

 

Senoji vėl pasitempė į viršų, galvojo, kad savaime nusmuko, kol tai nepasikartojo antrą kartą. Ji taip išsigando, kad net paklodę užsitempė ant galvos. Ji tyli ir klauso. Mirtina tyla. Kol kažkas pradeda stipriai alsuoti jai į galvą. Močiutė neiškentus išlindo iš paklodės, pakėlė galvą, bet ten jau nieko nebuvo. Tuo baisi naktis ir baigėsi.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Ryte, grįžus tėvams, močiutė viską papasakojo, kas buvo naktį nutikę. Tai buvo paskutinis lašas mano broliui. Jis nuėjo pas kunigą ir paprašė, kad jis pašventintų butą. Ir Dievo tarnas iškarto sutiko. Atėjęs kunigas į namus šventino jį, dėjo į kampus kryžius, bet vieno dalyko jis padaryti niekaip negalėjo. Negalėjo uždegti žvakės.

 

Lyg kažkas ją užpūstų. Baigęs darbą, kunigas išėjo. Vėl naktis. Tik šįkart abu tėveliai namuose, tik sūnus jų buvo pas kitą močiutę nuvežtas. Taip gavosi, kad jaunoji pora liko dviese bute. Brolis išjungė televizorių, nes norėjo jau eiti miegoti su drauge. Atsigulė abudu. Tačiau ant skirtingų šonų. Žiūrėjo į skirtingas puses. Tarp jų gavosi tarpas.

 

Neprabėgus nei 5 minutėm, tarp jų pasigirdo stiprus vyro balsas: – Ša! Abu staigiai pašoko iš lovos ir pradėjo vienas kito klausinėti ar tai tu taip sušukai. Deja, abiejų atsakymai buvo neigiami. Jie atgal atsigulė su didžiulę baimę. Įjungė televizorių ir tik tada užmigo.

 

Atsikėlusi ryte brolio draugė pastebėjo, kad ant grindų mėtosi sudaužytas puodelis. Bet kaip jis galėjo nukristi nuo stalo? Juk jis buvo padėtas per vidurį stalo, o pelių namuose nėra. Iki šiol dar neaišku kaip tas puodelis nukrito. Bet aišku, jie įtaria tą dvasią.

 

Brolis viską papasakojo man ir tėvams. Pasirodo jis pasakojo net tai, ko mes nežinojome. Jis sakė, kad tą pačią naktį, kada jie atsikraustė į butą, kažkas pasibeldė į duris. Brolis nieko nelaukdamas jas atidarė, bet už jų nieko nebuvo.

 

Greta pradėjo ant brolio šaukti kodėl jis nepaklausė kas ten, kodėl nepažiūrėjo per akutę kas už jų? Paskui jis pasakė, kad taip jie turbūt ir įleido į butą šią sielą. Mama taip pat užpyko, kad brolis taip neapgalvotai padarė. Iki šios dienos mes nežinome kas ten vaidenasi. Bet brolis su šeima ir toliau ten gyvena.

 

Taigi, norėčiau Jums palinkėti, kad kai kažkas pasibels į Jūsų duris, neatidarinėkite iš karto durų. Paklauskite kas ten, pažiūrėkite pro akutę, nes nežinia, ką tada įsileisite Jūs.

 

Skaitytojas, Deividas.

 

Anomalija.lt teiraujasi savo skaitytojų – gal ir Jus esate girdėję istorijų apie keistus ir sunkiai paaiškinamus reiškinius iš savo artimų žmonių? O galbūt patys tapote antgamtinių reiškinių liudytojais? Laukiame Jūsų istorijų ir pasakojimų – parašykite mums!

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Deividas

panašias istorijas kuriu viename iš fb psl :D
bet jai tai tikra…. tai mūsų tėvai mokė NEATIDARYK DURŲ NEPAŽYSTAMIEMS… bet nieko nėra sakoma ir kai nieko nėra irgi neatidaryt….

Leta

Ne, deja dvasioms BŪTINAI reikia atidaryti duris, jog jos galėtų pakliūti į vidų. Tai kvietimas joms užeiti į jūsų erdvę. Kiaurai sienas jos vaikščioti tikrai gali, bet tik tose teritorijose, kuriose jau yra pakviestos arba niekieno negyvenamose patalpose. Dvasios be jūsų leidimo negali užeiti, tad jei namuose ji atsirado yra du paaiškinimai: pasikvietėte (atidarydami duris ar pan.) arba iškvietėte (per seansą).

asmantas

Klaidas galejai pataisyti.

taip

Gali buti tik 2 dalykai: arba tavo brolis arba jo zmona kazkada lankesi pas burejus ir taip patrauke dvasia, arba ankstesni gyventojai taip dare. Bet manau greiciausiai pirmas variantas

Adas

Na nežinom kaip ten yra. bet jei ateina nekviesti svečiai tiesiog neatidarom durų ir jie negalį įeiti… tai gal taip pasamonė bendrauja ir su dvasiom ir tam tikros taisyklės ir anapusiniame gyvenime. Jai neatidarai durų gal koks apsauginis šydas saugo kuris neleidžia dvasiai patekti į butą. ar šiaip kokios tai apšlakstymo apeigos saugo. o kai atidarai duris tai tarsi kvietimas užeiti pasisvečiuoti

P.S. Man įdomus kitų teigimas, kad dvasios eina kiaurai ir pan. Susidaro įspūdis, kad teko bendraut su dvasiom. Tai kviečiu pasidalinti kaip jos ten ir pro kur vaikšto. Ačiū už dėmesį.

As

Paprasciausiai uzdekit zvake,atitraukite uzuolaida ir atidarykite langa ji pati iseis,cia tiesiog uzklydo nerami dvasia.Buvo ir man taip!!! O jei nepades pasikvieskite kuniga.

Anonimas

Parašiai taip lyg būtum iš intiko radęs ir patalpinęs, nemanau ar čia ištiesų taip buvo..

Baphomet

[facepalm] Tikrai….dvasiai reiktu atidaryti duris :D. Vienu zodziu stereotipine istorija, turetum buti tikras idijotas kad ja patiketi, ir dar tas “dievo tarnas” kodel visi galvoja kad “pasventinus” namus dvasia pabegs. :D Atsimenu kaskada anomalija rase tikrai idomius straipsnius bet dabar delfio lygis….. Gaila……

SS

Su tuo durų atidarymu.. Ar tikrai dvasiai reikia, kad kažkas atidarytų duris, jei ji gali landžioti per sienas, įlįsti pro mažiausią plyšelį, ar net palaukti kol kas eis į butą ir tada įsliuogti? Jomajo, pati duris gali atsidaryt, jei jau puodukus ir antklodes tampo.

mmm

Vienu žodžiu tiek galiu pasakyti. Aš tikiu tais visais reiškiniais ir t.t. Bet ši rašliava yra penktoko lygio. Tad.. :)))

Taip pat skaitykite