Lenkijos pilietis nufotografavo NSO iš kelių metrų atstumo!

nsolenkija32013 metų sausio menėsį, apie 3 val. nakties 27 metų Lenkijos pilietis Mateušas negalėdamas užmigti išėjo iš namų pasivaikščiojimui. Eidamas link netoli augančio miško, Čenstochovos miesto gyventojas danguje pastebėjo neatpažintą trikampio formos objektą – praneša npn.org.pl.

 

„Objektas buvo trikampio formos, o dydis apie 5-6 metrus. Po dangaus plotą skrido keisdamas greitį. Iš pradžių objektas skrido tiesia linija, o vėliau pradėjo judėti zigzagais. Praskrido tiesiai virš mano galvos kelių metrų aukštyje. Girdėjau iš objekto sklindantį keistą labai tylų garsą, tarsi kažkoks magnetinis variklis dirbo objekto viduje. Garsas priminė žemų dažnių kolonėlės skleidžiantį garsą“,- pasakoja Mateušas.

 

„Vėliau po kelių sekundžių objektas be jokio įsibėgėjimo tarsi iššovė į viršų ir nuo tada mačiau tik mažą šviečiantį tašką danguje“.

 

Visas reginys truko apie 30 sekundžių, per kurias liudininkui pavyko įamžinti neatpažintą objektą beveik iš karto, kai jis praskrido virš jo galvos. Objektas nufotografuotas Samsung Corby Pro telefonu.

 

nsolenkija

 

nsolenkija2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

nsolenkija3

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
gyz

Liustra.

scholastika

Tikiu, kad NSO aplanko mūsų planetą, nes susitikimą su nežinomos kilmės objektu turėjo mano šeimos nariai maždaug prieš 30 metų. Niekur tada niekam nepasakojom, nes pasitarėm, jog palaikys bepročiais.

virginijus

Labai panasu matem sausio gale apie koke 23 val. Pasisaukiau drauge kad ateitu pazet nes pamaniau kad nepatikes sake kad tikrai butu nelatikejus skrido nelabai aukstai per zemai kad butu lektuvas ir nekele tokio triuksmo kazkoks lyg ir uzimas na kazkas pan bet negarsiai isvaizda gana panasi bet netaip ryskiai

lol

Oooj koks fail :D

paragraf 78

Šio NSO nuotrauka paimta iš serialo X files. Va čia nuotraukas palyginti galite https://anomalija.lt/forum/index.php?topic=2700.msg49088#new

Anonimas

nuomoniu dauk bet as jau ne pirma karta girdziu apie trikampi nso karta karta jau buvau skaites panasu straipsni nso.lt

Anonimas

Liustra tamsoje

aa

Galejot ir isradingesni varda lenkui parinkt… o tai aki tik istorija su lenku tai visad bus Mateusas , Tateusas… aisku lengva sukurt istorija prie suklastotu nuotrauku kai nereik net zmogaus pavardes parasyt kuris tai mate…

Sharikovas

Tai, kad Mateusas vienas populiariausiu tiek lenku tiek ceku vardu, vienu metu esu dirbes su trim Matusais, tai nelabai suprantu kur cia galima izvelgti kazkokia samokslo teorija.

Klebonas

Akivaizdus montazas. Negi jus akli, po perkunais?

Laura

Neveltui klebonas…

Supernova

Tarsi kaskoks magnetinis variklis dirbo objekto viduje.Lyg tas zmogelis nusimanytu apie magnetinius variklius ir ju skleidzemus garsus…

Taip pat skaitykite