Kanados gynybos ministras: ateiviai jau gyvena tarp mūsų

paulBuvęs Kanados gynybos ministras Rusijos televizijos eteryje pareiškė, kad ateiviai jau gyvena tarp žmonių, tačiau nenori dalintis savo aukštosiomis technologijomis, kol žmonija nepakeis savo karingo ir aplinką teršiančio gyvenimo būdo, praneša „The Daily Mail“.

 

Pasak Paulo Hellyero, kuris buvo Kanados gynybos ministru nuo 1963 iki 1967 metų, egzistuoja net 80 įvairių rūšių ateivių. „Kai kurie iš jų atrodo taip pat, kaip mes. Jie gali praeiti gatve, o jūs net nepastebėsite“, – pareiškė jis laidoje „SophieCo“ per televizijos kanalą „Russia Today“.

 

„Mes su NSO turime seną istoriją, ir turbūt per kelis paskutinius dešimtmečius buvo gerokai daugiau aktyvumo, nes mes išradome atominę bombą“, – tikina kanadietis. Pirmą kartą apie savo tikėjimą ateiviais P. Hellyeras viešai pareiškė 2005 metais.

 

Pasak jo, ateiviai norėtų bendradarbiauti su žmonėmis ir mokyti juos, bet to nedaro, nes žmonės yra prasti Žemės šeimininkai. P. Hellyeras aprašo kelias ateivių rūšis, įskaitant „aukštus baltuosius“, kurie neva bendradarbiauja su JAV ginkluotosiomis pajėgomis. Kita grupė vadinama „trumpaisiais pilkaisiais“, trečioji – „nordiški blondinai“.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
hm

to Matt, o ką tu norėtum, kad būtų oficiali vyriausybinė ataskaita su įvairiais paskaičiavimais ir įrodymais… :)

Arunas

Kad mes kile ne is bezdzioniu tai tikiu,kad kiekvienas realiai mastantis suauges zmogus supranta. Mes ir esame aukstos civilizacijos kurinys i kuriuos ir esme panasus.Tai ka mes vadiname dievu Tai ir yra gal but protingiausia civilizacija gyvenanti arciausiai musu planetos.Taciau manau ,kad mes niekada to nesuzinosim ir nepasieksim ju lygiu,nes tada jie nebebutu dievai…
O kad mes esame stebimi kiekviena sekunde tai aisku netgi vaikui,nes jis stebimas tevu,taip pat vyksta ir su mumis.Be to kiek zinau pirmas zmogus nuo savo egzistavimo pradzios zemeja yra jau daugiau kaip 400 000 metu…

Asssssssss

Sutinku su tuom ka sakiai apie zmones kad garbiname uz mus protingesnisu kaip dieva. Bet nemanai kad butu tikrai labai labai kvaila manyti kad nuo zemes atsiradimo pries 4,5mljrd m. zmones gyvena tik 400 000?

cha

pala pala, dar trūksta lietuviškųjų trispalvių – labai panašūs į mus, tik mažai kalba ir keistai kvepia…

Gi

“Kai kurie iš jų atrodo taip pat, kaip mes. Jie gali praeiti gatve, o jūs net nepastebėsite” kazkaip man tai labai istrigo. Kazkada teko matyti labai keistos isvaizdos zmogu. Jis nebuvo panasus i serganti kazkokia liga ar panasiai, bet ta isvaizda buvo tikrai bauginanti ir issiskirianti. Tas zmogus primine paveiksleliuose arba filmuose vaizduojamu ateiviu ir zmogaus hibrida. Labai sunku apibudinti tai ka maciau.

be panikos

paimkit pavyzdi su zmonemis. zmogai mielai draugauja ir zaidzzia su delfinais, bet nrvysto ypatingu projektu su rykliais ar piranijom… pagaunat paralele??

aa

tiesa sakant nei kiek…

Ishiki

Neblogas palyginimas, bet rykliai ir piranijos nesika ten kur gyvena, netersia to ka valgo geria ir kvepuoja :) Nenaikina vieni kitu atominem bombom, kuriu naudojimas gali isnaikinti ir visas kitas gyvybes formas… Zmones kolkas per daug egoistai, kad isvis suvokti, kad kazkas uz zmones gali but protingiau ar labiau pazenge. Pradzioj man buvo lb idomu pamatyt ateivius, suzinot kas vyksta kitose planetose ir tt… Bet galiausiai supratau, kad nesugebu tvarkytis savojoje, net tik, kad nesugebu tvarkytis, bet ir siku ant kiekvieno kampo :) Kiekvienas isgertas mineralinio butelis, kiekvienas ismestas sugedes daiktas, kiekvienas nupirktas politileninis maiselis yra sikimas ant gamtos. Deja… Skaityti daugiau »

Atšalęs

Pabrėžkit šiuos žodžius: “jie nesikiš į mūsų veiklą, nebent, bus pakviesti.”

Matt

Keistas video, sneka tarsi viskas vyktu istikruju, remiasi kazkokiais faktais , velnias zino is kur paimtais. Nezninau ,nezinau..

Taip pat skaitykite