Ką galima sužinoti pasitelkus gimimo datą?

pitagoro-numerologijaPagal Pitagoro sukurtą numerologijos teoriją, apie kiekvieno žmogaus pašaukimą, charakterį, savybes, polinkius, gabumus ir talentus galima sužinoti iš gimimo datos. Norite geriau pažinti save? Sužinokite, kokį skaičių slepia jūsų gimimo data.

 

Kaip skaičiuoti

 

Jums reikės atlikti elementarų aritmetikos veiksmą. Pavyzdžiui, gimėte 1988 metų spalio 27 dieną. Ant lapo analogiškai surašykite savo gimimo datą tokia tvarka: 1988 10 27

 

Sudėkite visus surašytus skaitmenis: 1 + 9 + 8 + 8 + 1 + 0 + 2 + 7 = 36

 

Dabar sudėkite gauto skaičiaus skaitmenis: 3 + 6 = 9 (jeigu skaičius didesnis už 9, sudėkite dar kartą, kol gausite skaitmenį nuo 1 iki 9). Šis skaičius – vienas svarbiausių, dar vadinamas gyvenimo kelio, arba likimo, skaičiumi (išsamesnės informacijos galite rasti S.Špirkausko ar kitose knygose apie numerologiją). Anot numerologų, pagal šį skaičių apie žmogaus gyvenimą galima pasakyti išties nemažai.

 

Dėmesio: numerologijoje egzistuoja ir keletas vadinamųjų tobulų skaičių, kurių nebūtina išskaidyti. Tarkim, jei gavote 11, 22, 33, 44, žinokite, jog esate išskirtinė asmenybė, mokytojas plačiąja prasme, kuriam likimas skyrė atlikti ypatingą misiją. Apie ją galite nė nenutuokti, bet anksčiau ar vėliau gyvenimas pastūmės ten, kur galėsite vykdyti savo pašaukimą. O gal savo misiją Žemėje jau atliekate, bet tiesiog to nežinote…

 

VIENETAS – lyderis

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Anot numerologų, tai – sėkmės žmonės, apdovanoti intelektu, vadovo gabumais ir trokštantys garbės bei pripažinimo.
Iš prigimties esate lyderis, individualistas, drąsus, emocingas, jausmingas, impulsyvus. Jums būtina veikla, mėgstate dominuoti ir žavėti. Iš kitų reikalaujate dėmesio ir pagarbos. Jautriai reaguojate ir nemėgstate kritikos.
Darbas, karjera. Esate gimęs vadovauti, būti aukščiau už vidutinybes, bet kokia kaina kopiate karjeros laiptais. Jums tiktų būti vadovu, taip pat tinka gydytojo, dailininko, fotografo, žurnalisto, vadybininko, dėstytojo profesijos.
Meilė. Lengvai pavergiate priešingą lytį, net tuos, kurie iš pradžių nereaguoja į jūsų įgimtą žavesį. Pakerėjęs iš karto trokštate dominuoti ir imate reikalauti dėmesio. Miegamajame vienetukai dažniausiai būna aistringi, gundantys ir nesivaržantys. Karštai įsimylėję, tampa ištikimi. Dėl didelės meilės netgi linkę aukotis.
Jums geriausiai tiktų gyvenimo draugas, kurio likimo skaičius yra 2, 6, 7, dar 3 ir 4.
Sveikata. Turite polinkį į didelį kraujospūdį. Jautresnė – širdis, kraujotakos sistema ir akys.
Spalvos, talismanai. Geltona ir bronzos. Tinka auksiniai ir gintariniai papuošalai.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

DVEJETAS – jautrus ir romantiškas diplomatas

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Esate geros širdies, suprantantis aplinkinius, truputį sentimentalus, jautrus, išmintingas, diplomatiškas. Gamta jus apdovanojo nuosaikumu, intelektu, nuovokumu. Nemėgstate išsiskirti, esate pareigingas, sąžiningas, kūrybingas, kantrus. Visada vadovaujatės sveiku protu, nemėgstate intrigų.
Darbas, karjera. Jums labiausiai tiktų darbas, kuriame nereikia agresyviai demonstruoti lyderio savybių. Galite būti puikus pedagogas, socialinis darbuotojas, administratorius, pardavėjas, buhalteris ir pan. Galėtumėte sėkmingai save realizuoti ezoterikos, meno srityje, nes turite išlavintą šeštąjį pojūtį, esate jautrios ir meniškos sielos.
Meilė. Labai rimtai žiūrite į vedybas, esate ištikimas, atsidavęs šeimai. Dvejetukai paprastai tuokiasi tik iš meilės, nes be jos gyvenimas jiems neturi prasmės. Priešingu atveju linkę rinktis vienišių gyvenimą.
Trokštate būti mylimas ir reikalingas. Kartais visiškai pasiaukojate dėl šeimos ar darbo ir pamirštate save.
Geriausiai jums tiktų partneris, kurio likimo skaičius 2, 4, 6, 3, 5 ir 9.
Sveikata. Esate apdovanotas puikia sveikata. Jei vengsite žalingų įpročių, rimti sveikatos sutrikimai jus aplenks. Jautriausia vieta – virškinamasis traktas.
Spalvos, talismanai. Žalia, kreminė, balta. Mėnulio akmuo, perlai, turkio spalvos akmenys.

 

TREJETAS – draugijos siela

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Kupinas gyvybinės energijos ir džiaugsmo, pasirengęs padėti kitiems. Iš prigimties apdovanotas stipria valia. Neretai emocijos nustelbia sveiką protą, bet gelbsti išlavinta intuicija ir psichologo įžvalgumas. Esate apsukrus, dosnus, lakios vaizduotės, ambicingas, sielos gelmėse romantikas. Mėgstate bendrauti ir džiuginti aplinkinius bei atkreipti į save dėmesį. Nekenčiate rutinos ir monotonijos.
Anot numerologų, tokie žmonės nemėgsta būti pavaldiniai. Jų tikslas – nuolat tobulėti ir nuveikti kažką prasmingo, nes tik tada pajunta gyvenimo pilnatvę.
Darbas, karjera. Trejetukai turi daug šansų atskleisti įgimtus savo gabumus pasirinkę pediatro, rašytojo, aktoriaus, dainininko, šokėjo, dailininko, juristo profesiją. Taip pat būtumėte puikus renginių organizatorius, architektas, dizaineris, fotografas ir kt.
Meilė. Labai ilgai ieškote tobulos meilės, idealizuojate partnerį. Neskubate kurti šeimos, nes vertinate laisvę ir savarankiškumą. Itin rūpinatės savo išvaizda, jums ilgam pavyksta išsaugoti jaunatvišką žavesį ir grožį. Meilėje esate aikštingas ir reiklus.
Nors gerai sutarsite su bet kurį gyvenimo skaičių turinčiu partneriu, idealiausia sąjunga – su 3, 1, 5 ir 9.
Sveikata. Jautriausia vieta – nervų sistema, inkstai.
Spalvos, talismanai. Violetinė, purpurinė, mėlyna ir rožinė. Laimę neša ametistas.

 

KETVERTAS – tvirtai stovinti ant žemės

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Tvirtai stovite ant kojų, nes vadovaujatės protu. Visada žinote, ko norite. Iš prigimties esate uždara, ryžtinga, savarankiška, rimta, garbinga, tvarkinga, praktiška, reikli sau ir aplinkiniams. Mėgstate primesti kitiems savo nuomonę. Neskubate susižavėti naujomis idėjomis – tikra konservatorė bei maištautoja.
Anot numerologų, tokių žmonių pašaukimas – siekti aukštumų mokslo ir technikos srityje.
Darbas, karjera. Pagal jūsų prigimtį tinka net monotoniški darbai, kuriems reikia tikslumo ir kruopštumo. Galite būti išradėja, mokslo darbuotoja, skulptorė, matematikė, ekonomistė, bankų tarnautoja, juristė, buhalterė.
Meilė. Trokštate darnių santykių. Paprastai ilgai ieškote partnerio, kuris sugebėtų branginti jūsų meilę. Nepatikli ir uždara. Užuot kalbėjusi apie meilę, linkusi ją įrodyti. Jūs ištikima ir lojali, puikiai sugebate rūpintis šeima. Miegamajame esate drąsi ir išradinga.
Jums reikia partnerio, kuris visada lauktų sugrįžtančios, pasitiktų su šypsena ir apibertų komplimentais. Tad nesuklysite pasirinkdama gyvenimo palydovą, kurio likimo skaičius 2, 6, 7 ir 5.
Sveikata. Esate linkusi į melancholiją ir mažakraujystę. Jautri vieta – nugara ir galva.
Patarimas. Gerai jausitės, jei visą laiką tobulinsite žinias, domėsitės naujovėmis. Tai padės jums sulaukti trokštamo dėmesio ir įvertinimo. Išmokite pripažinti klydusi.
Spalvos, talismanai. Visi mėlyni atspalviai, žalsvai melsva. Laimę neša papuošalai su safyru.

 

PENKETAS – aktyvus individualistas

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Esate linksmas, kupinas gyvybės ir entuziazmo. Negalite pakęsti, kai kas nors mėgina varžyti jūsų laisvę. Vertinate nepriklausomybę. Geriausias jūsų mokytojas – ne knygos, o pats gyvenimas, per kurį lėkte lekiate. Turite daug draugų ir mėgstate išbandyti naujoves, išgyventi stiprias emocijas. Monotonija ir nuobodulys – didžiausi jūsų priešai.
Numerologai teigia, kad tokių žmonių pašaukimas – padėti kitiems, bendrauti, išklausyti. Realizuoja save tik jausdamiesi reikalingi.
Darbas, karjera. Geriausias pasirinkimas būtų viešųjų ryšių sfera, diplomato, advokato profesijos. Taip pat tinka visi darbai, susiję su rizika bei naujovėmis. Puikiai save realizuotumėte ir kaip sportininkas.
Meilė. Net meilėje ieškote permainų ir pramogų. Esate patrauklus, lengvai sužavite, tačiau pats esate nelengvai „suvystomas“. Neieškote žodžio kišenėje, todėl su nuobodomis jums ne pakeliui – ieškote partnerio, kuris turėtų polėkio nemažiau nei jūs.
Į porą jums geriausiai tiktų rūpestingas, jus suprantantis asmuo, kurio skaičius 5, 3, dar 2.
Sveikata. Kadangi gyvenate nuolat „ant bangos“, labiausiai kenčia nervų sistema, gali kamuoti nemiga. Dėl pernelyg didelio jautrumo esate linkęs sirgti neurozėmis ir skrandžio ligomis.
Spalvos, talismanai. Balta, pilka, visos blizgančios. Deimantu inkrustuotas sidabrinis papuošalas padės privilioti sėkmę.

 

ŠEŠETAS – kilniaširdis realistas

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Iš prigimties esate optimistas, kupinas žavesio. Nuotaikos žmogus. Mėgstate kaišioti nosį į kitų reikalus. Nors netrokštate lyderiauti, visada turite savo nuomonę, tik kartais pristingate drąsos ją apginti. Jums svarbiausia – bendrauti, rūpintis kitais, todėl esate visų gerbiamas ir mėgstamas. Ypač jus vertina už toleranciją ir gebėjimą išklausyti.
Anot numerologų, „šešetukai“ sukurti rūpintis artimaisiais. Jiems svarbu apgaubti mylimus žmonės meile, dėmesiu, komfortu.
Darbas, karjera. Jums svarbi materialinė gerovė. Esate sumanus, išradingas ir veiklus, todėl save puikiai realizuosite pasirinkęs verslininko karjerą. Taip pat tiktų tapti vertėju, psichologu. Galėtumėte būti puikus kulinaras.
Meilė. Šeima jums – svarbiausias dalykas gyvenime, todėl mielai pasišvenčiate buičiai, vaikų auklėjimui. Rūpinatės, kad namuose tvyrotų jaukumas ir ramybė. Nors kartais elgiatės pernelyg globėjiškai, o tai gali erzinti namiškius.
Jums geriausiai tiktų partneris, kurio likimo skaičius 2, 3, 5, 1 ir 8
Sveikata. Jautriausia vieta – viršutiniai kvėpavimo takai (linkęs sirgti peršalimo ligomis) ir širdis.
Spalvos, talismanai. Mėlyna, rožinė. Laimingiausi akmenys – smaragdas ir turkis.

 

SEPTYNETAS – santūrus idealistas

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Esate dvasingas, santūrus, o kartais net truputį drovus. Daugelis Septynetukų linkę į mistiką, okultizmą, netgi yra apdovanoti aiškiaregystės dovana, todėl kitiems kartais gali atrodyti kiek ekscentriški, nesuprantami. Paprastai jie nepraktiški, buitis jiems – našta. Siekia tobulumo kiekviename žingsnyje. Neretai spinduliuoja savitu magnetizmu – tai traukia kitus žmones.
Anot numerologų, „septynetukų“ pašaukimas – tobulėti, ieškoti, kurti, nuolat pažinti nauja.
Darbas, karjera. Tinka verslininko, archeologo, menininko, mokslininko, dvasininko kelias. Gali būti, kad pašaukimą rastumėte net pasirinkęs vienuolio kelią.
Meilė. Septynetukai linkę idealizuoti meilę. Graužiasi dėl neišsipildžiusių lūkesčių. Gana uždari, todėl retai atvirai reiškia jausmus. Nelengvai randa tinkamą partnerį. Paprastai jiems kur kas svarbiau ne seksas, o dvasingi santykiai.
Geriausiai tiktų partneris, kurio likimo skaičius 7, 9, taip pat ir 8, 4.
Sveikata. Jautriausia vieta – nervų sistema. Kadangi esate labai jausmingas, jautriai reaguojate į menkiausias smulkmenas.
Spalvos, talismanai. Žalia, balta ir geltona. Sėkmę neša Mėnulio akmuo, „katės akis“ ir perlai.

 

AŠTUONETAS – fatališkas kovotojas ir lošėjas

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Esate stipri fatališka asmenybė. Lyderis. Blaškotės tarp fizinių ir dvasinių vertybių. Daug reikalaujate ne tik iš savęs, bet ir iš kitų, todėl aplinkiniai jūsų dažnai nesupranta ir net vengia. Jei kas nors vyksta ne taip, kaip suplanavote, būnate griežtas ir negailestingas. Taip pat esate veržlus, sąžiningas ir kruopštus. Savo idėjomis gebate užkrėsti daugelį žmonių, atkakliai siekiate tikslo, net jei reikia pasipriešinti aplinkybėms ar kitų nuomonei.
Anot numerologų, tokie žmonės iš prigimties laimės kūdikiai, nesvarbu, kad tą laimę kartais jiems tenka iškovoti „dantimis ir nagais“. Jei savęs nerealizuoja, jaučiasi nevykėliai. Jūsų pašaukimas – pakeisti pasaulį, nuveikti ką nors reikšminga.
Darbas, karjera. Bene labiausiai tiktų valstybės tarnautojo, politiko, žurnalisto karjera. Neretai aštuonetukai tampa dvasiniais lyderiais, yra puikūs psichologai, įvairių pakraipų ezoterikai.
Meilė. Trokštate didelės meilės, jums reikia stiprių išgyvenimų – arba visko, arba nieko. Esate linkęs valdyti visą šeimą, net mylimam žmogui neleidžiate kištis į jūsų gyvenimą. Neretai dėl šios savybės „aštuonetukai“ pasirenka vienatvę. Jei sąjunga su partneriu jums neteikia pasitenkinimo, pasišvenčiate karjerai.
Santuoką geriausiai kurti su vyru, kurio likimo skaičius 6, 2. Tinka ir 5 bei 3.
Sveikata. Saugokite kepenis ir skrandį, nes tai – jautriausia jūsų vieta.
Spalvos, talismanai. Pilka, juoda, purpurinė ir tamsiai mėlyna. Laimingi akmenys – juodieji perlai, ametistai ir safyrai.

 

DEVYNETAS – perfekcionistas ir aiškiaregys

 

Pašaukimas, gabumai, polinkiai, charakteris. Iš prigimties esate lakios vaizduotės, protingas, aktyvus, taktiškas, dvasingas, linksmas ir draugiškas. Visada pasirengęs aukotis dėl kitų. Siekiate tobulybės, žinių. Turite išlavintą intuiciją. Pinigai, turtai, šlovė, komfortas ir patogumai jums – antraplaniai dalykai.
Anot numerologų, šie žmonės turi aiškiaregystės ir iškalbos dovaną. Jų pašaukimas – padėti likimo nuskriaustiesiems, dvasiškai tobulėti ir padaryti pasaulį teisingesnį bei laimingesnį.
Darbas, karjera. Tinkamiausios – mokslininko, filosofo, rašytojo, menininko profesijos. Puikiai save realizuotumėte kaip parapsichologas, astrologas, taip pat dalyvaudamas visuomeninėje ir labdaringoje veikloje, dirbdamas socialiniu darbuotoju, gidu.
Meilė. Esate nepriklausomas ir išdidus, nemėgstate rodyti jausmų, todėl neretai atrodote nepasiekiamas. Iš partnerio trokštate švelnaus atidumo, jums reikia peties, į kurį galėtumėte atsiremti. Idealizuojate meilę ir iš partnerio reikalaujate labai daug.
Geriausiai tiktų galantiškas, elegantiškas, ištikimas ir dėmesingas partneris, kurio likimo skaičius 9, 7, 4 ir 3.
Sveikata. Jautriausia jūsų vieta – smegenys (linkę sirgti smegenų, taip pat virusinėmis ligomis).
Spalvos, talismanai. Raudona ir visi rausvi atspalviai. Laimę nešantys akmenys – granatai ir rubinai.

 

Rekomenduojami video:


2500
15 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
e1

Esu 1. 90% pataikyta. Kaip jiem tai pavykst? :)

zhy

Pas mane 11 :D

sandra

per klaida suskaiciavau mnetaip ir atitiko viskas 100 proc , skaiciu daugiau turejo buti mano skaicius ir nei menkiausio sutapimo.idomiai

Rimantas

Gavosi 33 iki šiol spėlioju kokia mano misija šioje ašarų pakalnėje.Vis dar jaučiuosi pataikanti ne į tuos vartus.Taip ir nesu tikras ką naudingo gauna tie nuo kurių vartų pasitraukiu.Na o jei šešetukas tai tik bendražmogiškų savybių rinkinys,ne visada pavyksta nuosekliai laikytis.

rupuzius

Esu astuonetukas ir straipsnyje apie mane labai nepataikyta vos keli % atitikmens. Taip kad straipsnis yra tikra pieva.

Lora

Geras…..pas mane 11

Kamile

Tik keli sakiniai buvo tiesa…

Kris

33 tobulas skaicius :)

sensejus

Nu mano yra 37 tai sudejus gaunasi 10 tai kaip cia toliau reikia deti ?

Sandra

Reiškia sudedi tą 1+0 ir gauni lygu 1 … esi Vienetas…

xxl

vienetai stiprus, viena frukta pazystu. sakykit ka jus norit, bet atitinka tie aprasymai. kaip ir horoskopo apibudinimas, zodiako teisingiau. ateities horoskopas tai cia jau fignia, planetos kazkiek veikia zmogu, bet itakot gyvenima pilnai negali

Brigita

jūsų sk.1

Pritariantis

Viskas sutapo

Taip pat skaitykite