1000 JAV dolerių paskola suteikiama už žmonių sielas

siela-kreditaKrizės metu žmonės padarys viską, kad sudurtų galą su galu. Latvijoje jie pasirengę parduoti net savo nemirtingas sielas už grynųjų pinigų paskolą. Žmogus, kontroliuojantis šį verslą, vadinamas moderniuoju Mefistofeliu.

 

Jis duoda paskolas iki 1000 JAV dolerių ir neprašo jokių dokumentų, bet užstatu paima žmogaus sielą.

 

„Kontora“paskolos kompanijos direktorius Viktoras Mirošnikovas yra ateistas. Jis sako, kad jo verslas yra sąžiningas, tačiau, net prieš savo klientus slepiasi po akiniais nuo saulės.

 

„Latvijoje dabar yra rimta kizė. Yra daug nemokių žmonių, todėl senieji principai neveikia“,- sako Viktoras. – „Aš nusprendžiau, kad tokiais laikais žmogaus žodis yra brangesnis, nei jo automobilis ar butas, kuris yra netekęs vertės.

 

Apie 200 žmonių atidavė savo sielas „kontorai“ per 4 jo valdymo mėnesius, tačiau tiktai 15 atvyko susigrąžinti savo sielos. Jie gražino paskolas su 1% palūkanų per parą.

 

Jaroslavas Borodinas yra vienas iš nedaugelio, kuris susigundė pinigais. Po pirmos paskolos, jo žodžiais tariant, įvyko stebuklas: jis rado gerą darbą, ir jo gyvenimas pasikeitė į gerąją pusę. Dabar jis yra pakartotinis klientas. Jis taip pat stačiatikis, kuris laikas nuo laiko vaikšto į maldos namus, tačiau jo negąsdina mintis palikti savo sielą kaip užstatą.

 

„Prieš keletą metų aš buvau įsiskolinęs keliems bankams- vienam po kito“, – sakė jis,-„Galiausiai nei vienas iš bankų nebesutiko duoti man paskolos, ir tada aš sužinojau apie „Kontorą“. Neprieštaravau jiems atiduoti savo sielą, mano kreditoriai jau ją turėjo.„

 

Jaroslovas pripažįsta, kad sielos įkeitimas yra amoralus, bet, kai jo paklausė, už kokią kainą jis ją parduotų, jis nedvejodamas atsakė : „Už 5000 $“

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Skirtingai nei Jaroslovas, kiti Latviai ir turistai, kuriems buvo parodytos sutartys, nebuvo taip įsitikinę dėl šito sumanymo. „Jūs negalite įkainoti savo sielos! Tai jūsų dalis“,- sakė vienas iš jų. „Aš tikrai nepasirašyčiau. Tikrai ne“ ,- pridūrė kitas. Nepaisant blogos kompanijos reputacijos, ji vis dar laikosi, kai daugelis kitų bankų bankrutavo krizės metu. Dauguma žmonių vis dar nėra pasirengę atsisakyti savo sielos už pinigus, nepriklausomai nuo sumos.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Pasipelnymas iš žmonių sunkmečio laiku buvo kritikuojamas tiek Latvijos stačiatikių vyskupijų, tiek katalikų.

 

„Aš nemanau, kad labai daug žmonių naudosis „Kontoros“ paslaugomis“,- sakė liuteronų arkivyskupas Rygoje Janis Vanagis, – „Tačiau manau, kad krizė atėjo , nes pernelyg daug žmonių pardavė savo sielas už pinigus.“

 

Nors daugelio žmonių nuomone tai yra amoralus verslas, pirkimas ir sielų pardavimas pasirodė kaip efektyvi rinkodaros priemonė. Iš viso bendrovė išmokėjo tik apie 5000 € paskolų, tačiau sulaukė neprecedentinio dėmesio. Nėra sunku atspėti, kad „Kontora“ yra pajėgi pradėti bet kokią naują įmonę – su Dievo pagalba ar be jos.
 

Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
12 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
pardavėjas

oo čia kur, ir kaip kreiptis ? :D

pardavėjas

kaip čia , ir kur kreiptis ? :D

vaida

Cia siela ikeiciama, uz % galima, o to ir tikisi verslininkas,ja susigrazinti.IKEICIAMA,o ne parduodama,

ImmorTalley

Visu pirma ar kas nors galit paneigti Dievo egzistavima? Ir antra;- Nebutu baznycios jos vieta ir pareigas uzimtu vyriausybes. As zinau kad turiu siela- manau del to ir galiu jausti meile savo seimai, pagarba aplinkiniams, zavetis gamta, jausti, uosyti, girdeti. Ar jums teko matyti zmogu kuris neturi sielos? As asmeniskai manau kad tai yra visi tie kurie atsiduoda blogiui ir taip praranda savo tikraja prigimti tuo paciu ir siela.

ninastra

Kai miršta žmogus, visi sako jokie pinigai neatstos netekto žmogaus. O čia, parduoti siela ir tik už 1000 dol? Žmonės, jūs rimtai?

:DD

Juokinga kaip galima parduoti sielą ? Tai ne daigtas koks :D Sielą ir yra tikrasis tu be sielos ir žmogaus kūnas negali funkcionuoti.

Mongolas

adreas kas zinot?

Idomu

Gal butu galima placiau suzinoti apie sia “Kontora”, kur galima rasti kordinates ir kontaktus?

Baphomet

Gaila kad tik 1000$ o ne kokie 20000$. :D Bet kaip uz neegzistuojanti dalyka sakyciau neblogai.

Edvinas

Visi paisto apie dievus tikejimus o nepagalvojat kadcia per klaida atrasta pasaku ar dar kaskokia knyga kuri tiesiog isaukstinta nes to kaskam reikejo ar nebus po kokiu keliu simtu metu atras kokio pinokio knygair visi galvos kad mus isdroze kaskas nes logiskai pagalvokite jei yra dievai tai kas juos sukure jie is niekur neatsirado viska galimamoksliskai paaiskinti o cia zmogus gudriai velgi naudojas tikinciaisiais :)Nieko izeist nenorejau jeigu tikite tai tikekite jeigu jum tik geriau :)

Skorp

Bet juk geriau tiketi kazkuo, nei gyventi beviltiska gyvenima po kurio nieko nebebutu. Nelogiska, kodel kai zmones mirsta, tokie kaip tu as ar kas nors kitas, nevisada paliekame si pasauli. Kaikuriu zmoniu sielos visdar blaskosi po mirtinguju pasauli, nori irodimu? Pamegink spiritizma, bet uz pasekmes neatsakau. Ir jai jau yra dvasia, tai kam ji tuomet. Yra tikrai, zinau kaskas musu ten laukia. Tikejimas daro zmones pilnesniais.

Taip pat skaitykite