Rusijoje 1969 metais buvo rastas ateivio kūnas

Bauginanti istorija gąsdina daugelį. Ar tikrai gali būti, kad Rusijos specialiosios tarnybos ne vieną dešimtmetį žinojo apie ateivių egzistavimą ir kitas civilizacijas? Apie tai rašo Huffingtonpost.com.

 

Lyg iš fantastikos srities atklydę pasakojimai byloja, kad neva 1969 metais kažkur Rusijos teritorijoje sudužo ateivių laivas.

 

rusiaufo

 

Rusijos specialiosios tarnybos aptiko radinį. Teigiama, kad buvo rastas kūnas. Galimai ateivio. Visa ši informacija nuo visuomenės buvo slėpta ne vieną dešimtmetį, rašo TheVoiceofRussia.com.

 

Yekatrinburg

 

Ar ši istorija jums skamba pažįstamai? Apima jausmas, kad jau esate tai girdėję? Na, nieko keisto, nes panaši istorija nuskambėjo 1947 metais Rosvele, Naujojoje Meksikoje, JAV. Tik apie šį įvykį žmonės sužinojo anksčiau, buvo net specialiai šiam nutikimui sukurtas serialas.

 

Vis dėlto, nepaisant JAV vyriausybės mėginimų aiškinti, kad Rosvele nukrito ne koks ten ateivių laivas, o slapto karinio šnipinėjimo balionas, žmonės tuo vargiai tikėjo: jų atmintyje šis įvykis liko amžiams.
Rosvelo incidentas buvo aptarinėjamas, tačiau tai, kas nutiko Sovietų Rusijoje 1969 metais dar labiau prikaustė dėmesį, nes… informacija buvo slepiama. O tai visada masina ir kursto fantazijas. Neatpažintas skraidantis objektas nukrito netoli Sverdlovsko.

 

1969-Russian-UFO-Crash

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kodėl tokio senumo istorija vėl keliama į viešumą ir aprašinėjama žiniasklaidos? Priežastis viena: atsirado naujų faktų. Įdomiausia tai, kad nuo pat 1969 metų šis incidentas buvo slepiamas nuo visuomenės ir tik 1998-aisiais iškilo į viešumą.

 

Kaip rašo „Pravda“, Alexey Savinas, į pensiją išėjęs Gynybos ministerijos pareigūnas, žurnalistams atskleidė, kad 1980-aisiais grupelei tyrėjų pavyko užmegzti kontaktą su nežemiškomis civilizacijomis. Tų metų viduryje buvo surengtas didelio masto paranormalių reiškinių tyrimas.

 



 

Tyrimo vietai pasirinkta karinių mokymų stovykla. Neatsitiktinai. Mat ekspertai priėjo prie išvados, kad NSO dažniausiai atsiranda tose vietose, kur išbandoma karinė įranga ar vykdomi slapti tyrimai.

 

Rekomenduojami video:


2500
8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Energija

Na “mokslininkai”, ar žinote jog energija iš nieko neatsiranda ir niekur nedingsta? Taigi branduolinių jėgainių ir branduolinių mėginių sprogimų energija imama iš kitų paaulių! Štai iš kur energija klimato įkaitimui, štai iš kur sulysę “ateiviai”, palikę be energijos!

visatos bamba

zmones tiki kuom nori tiketi, netiki kuom nenori tiketi nes ju samone ir mastymas taip sutverti jog nevisi gali pakelti tiesa o tiesa yra ta jog visata yra kaip smelio deze mazos granules kaip planeta ir ju yra begalybe nesuskaiciuojama tai norit pasakyt toj smelio dezei mes vieninteli gyvi ir mastantis? nebejuokaukit ir nebegrybaukit jeigu netiketumet neieskotumet faktu ir nebutumet cia. tarpk kitko as esu mates skraidanti objekta ir su manim mate dar 3 zmones tik kazin ar jie dar pamena. buvo juros svente keliaudami namo laukem draugo seses kol privaziuos ne is sio nei is to nukreipiau zvilgsni i… Skaityti daugiau »

ra

maciau ta filmuka pries metus per bing ,manau kad cia surezisuota.

Klebonas

Sarmata net žiūrėti tokius filmukus…

aa

Bl jus nejuokaukit su tuo ateivio skrodimu :DDD , panasu kad ateivi buvo bandoma padaryt fiziologiskai panasu i zmogu , bet i klastotes kokybe nebuvo atsizvelgta , visu pirma reikejo jiems pamatyt zmogaus skrodima , tai gal butu suprate kad po oda ne tik organai ir kaulai yra bet ir raumenys bei riebalinis sluoksnis , cia kaip matom prapjove krutines oda ir iskarto matom sonkaulius ,tai kokia prasme tu sonkauliu jeigu nera tarpsonkauliniu raumenu kurie butini kvepavimui? kaip tas padaras kvepuoja? be plauciu? tai kam tada paskritai tie sonkauliai jei jie reikalingi kad apsaugotu plaucius?

Justinas Herbsman

“”Netikiu ateiviais apskritai”” ;D nzn juoktis ar liuded,o tu savim ar tiki ??? ant kiek siaurai turi mastyt jog nesuvokt kad musu planeta tik smelio granule beribei visatos dykumoi ,net nekalbu apie fakta kad musu planetoi ateiviu pasitaike pasitaiko ir pasitaikys …. ech ….

ropke

kazkokie bandymai kopijuot rosvelo istorija. tik rusai isvis nesugeba tokiu dalyku. kaip ir fantastiniu filmu sukurt. faktas kad ateiviai mus pastoviai aplanko, karts nuo karto. bet su tais leksciu kritimais, tai cia vejai gryni. pas juos rimtos tehnologijos, nekrenta tikrai tos lekstes kaip kad kokie boingai suchaltrurinti

lolaa

Netikiu ateiviais apskritai bet man idomu ar tu pats nepagalvojai kad su naujom technologijom atsiranda ir naujos problemos? Visi galvoja kad jei jau kitos civilizacijos tai jos tobulos nedaro klaidu ju sukurtos technologijos tobulos ir ju niekaip nesunaikinsi…

Pyktis.

O tu pagalvok ar simpanzes galetu mus sunaikinti?

Bomzhas

:DDD

Taip pat skaitykite