Amerikietis nufotografavo tragiškai žuvusio sūnaus vėlę

Devynerių metų Nicolas McCabe’as žuvo šių metų gegužės 20 dieną, kuomet tornadas JAV Oklahomos valstijoje Muro miestelyje stovėjusią „Plaza Towers“ pradinę mokyklą sugriovė iki pamatų. Liepos 4 d. nufotografavęs savo dukterėčią žuvusio berniuko tėvas neteko amo – jis teigia nuotraukoje pamatęs ir savo sūnaus veidą.

 

„Aš negalėjau patikėti tuo, ką pamačiau. Nicolas labai mėgo liepos 4-ąją (tądien JAV švenčiama nepriklausomybės diena, – red. past.) Jam patiko saliutai“, – dailymail.co.uk pasakojo vyras.

 

zuvusio-berniuko-vele-arba-fotografijos-brokas-5295bf1e78df0 (1)

Žuvusio berniuko vėlė

 

Scottas McCabe’as mobiliuoju telefonu norėjo užfiksuoti su fejerverku žaidžiančią savo dukterėčią. „Pamatęs nuotrauką mano brolis apstulbo. Vėliau jis sakė, kad nuo to, ką pamatė, jam pasišiaušė plaukai. Aš pats buvau ištiktas šoko. Tai labai stipriai mane paveikė“, – prisiminė sūnaus netekęs tėvas.

 

Nuotraukoje matomi du veidai. Jų spalviniai tonai ir veido bruožai skiriasi. „Akivaizdu, kad antras veidas tikrai ne Madison. Nuotraukoje du žmonės. Tiksliau, vienas žmogus ir viena vėlė. Aš jaučiu, kad mano sūnus yra šalia“, – teigė skaudžią netektį išgyvenęs vyras.

 

nicolas-mccabeas-5295cade2e784

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Nicolas buvo palaidotas su raudonais savo mokyklos „Plaza Towers“ marškinėliais. S.McCabe’as sakė galintis juos įžiūrėti ir nuotraukoje.

 

Daugelis skeptiškai vertina šią nuotrauką ir teigia, jog tai tik efektas, atsiradęs dėl staiga pajudinto mobiliojo telefono. Pats S.McCabe’as teigė nesiekęs populiarumo ir ilgą laiką apie nuotraukas net nekalbėjęs, kol žurnalistai patys jų nepamatė jo „Facebook“ profilyje. Jis patikino, kad jam nesvarbi aplinkinių nuomonė, o jis pats žino, kas užfiksuota nuotraukoje.

 

Rekomenduojami video:


2500
13 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Damn...

LOL….. Mergiate ten baisesne uz vele… Bet as tiku :/

...

Nu nemanau kad pats noretai kad tavo vaikas butu vadinamas baisiu tai gal buk mandagesnis

Coco

Robinzonai o kas tau atsitiko?

aa

kaip nekeista fotografija kaip su bulve nufotografuota… kodel nei vienos ryskios nuotraukos su vaiduokliu?

robinzonas

Tik nesusidure zmones su kazkuom nepaaiskinamu garsiai saukia ir saiposi,noreciau ,kad bent vienas parasiusiu isgyventu kazka panasaus kaip man teko….su pagarba,as palaikau berniuko teva

ViktorijA

As pati netikiu kad ten nufotografuotas vaiduoklis,bet juk kad ir kokia foto idetu kas visada visi rekia, kad tai fake,kad nesamone ir tiek. Tikrai gal geriau tokius irodymus pasilikt sau:D

illuminati

Pirma – fotografuota tikrai su bulve…

Antra – vele tai ar ne vele, jum pasirinkt kuo tiket( as netikiu)

Trecia – ta ,,vele” ar tai ,,issiliejimas” atrodo maziau baisi uz pacia dukterecia… ( suprantu fotkes kokybe prasta, bet man pritraukus nuotrauka tai net siurpas perejo ziurint y ta mergiscia..)

Damn...

LOL :D

stripped

Pats esu nufotografavęs vėlę ir dar labai ryškiai, aiškiai net ne taip kaip čia. Bet tos nuotraukos niekur neviešinu, nes vis vien atsiras skeptikai kurie pripaišys, kad čia su fotošopu taip padariau. Juk tokiu argumentu galima nunegti praktiškai viską. Bet žinau kad esu ne vienas su savo įsitikinimais, dėl to visai būtų įdomu pabendrauti su bendraminčiais, galbūt pasidalinti ta nuotrauka.

Yo

Duok savo fb

shin

pastebejau toki dalyka jei kas ima sneket apie dvases ir vaisduoklius tai iskarto nuraso kaip nesveikus psihinius sizofrenikus….. tai manau kad apei kai kuriuos dalykus kartais geriau patylet arba ieskot tyliai zmoniu kurie yra su tuo susidure….

Minimal Criminal

paistlai ;)

Ishiki

Nezinau kas labiau i vele panasu, ar dukra ar sunus :D Gal reiketu pasisaugoti!

Taip pat skaitykite