Šarūnas Marčiulionis: pamatęs NSO pasijutau bejėgis

marciulionisJau šį ketvirtadienio (2013.11.14) vakarą BTV laidoje „Yra kaip yra“ 20.30 val. laidos vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė klaus, ar mes gyvename vieni šioje beribėje visatoje.

 

Ar vis dėlto aplink mus yra ir kitų civilizacijų?

 

Vienas iš BTV laidos „Yra kaip yra“ dalyvių Paulius Ruzgas prisipažins, kad regėjo ateivių laivą. „Tokio dalyko, kurį mačiau tą naktį virš ežero, pamiršti neįmanoma “, – pasakos vyras. Ką jis matė? O etnokosmologijos muziejaus direktorius Gunaras Kakaras tiki, kad visatoje gali egzistuoti ir kitos civilizacijos.

 

„Mūsų egzistavimas šioje žemės planetoje yra absoliutus įrodymas, kad gyvybė visatoje egzistuoja. O ar egzistuoja kitos civilizacijos, mes nežinome, tačiau tai, turint omeny, kad egzistuojame mes, yra labai tikėtina“, – BTV laidoje teigs jis.

 

Legendinis krepšininkas Šarūnas Marčiulionis laidos „Yra kaip yra“ kūrėjams papasakos, kad nežemiškomis būtybėmis domisi nuo septynerių metų amžiaus. Vyras aktyviai lankosi NSO konferencijose, skaito knygas bei bendrauja su neatpažintus skraidančius objektus tyrinėjančiais mokslininkais.

 

Š.Marčiulionis apie ateivius turi sukaupęs labai daug medžiagos. Legendinis krepšininkas svajoja apie galimybę susitikti su nežemiškomis civilizacijomis, tačiau anot jo, po kol kas žmonija tam nepasiruošusi. „Turi būti tam tikras informacinis saugumas“, – mįslingai kalbės jis.

 

Taip pat retai apie savo aistrą NSO prabylantis krepšininkas jau šį ketvirtadienio vakarą papasakos kaip jam pačiam teko patirti susidūrimą su nežemiškomis būtybėmis. „Pamatęs NSO pasijutau bejėgis“, – teigs Š. Marčiulionis. Ką pamatė garsus krepšininkas? Kokius įrodymus patvirtinančius ateivių egzistavimą pateikia mokslininkai? O ką apie tai mano skeptikai?

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Tikros istorijos apie Lietuvoje matytus ateivius, paslaptingos nuotraukos bei gyvi žmonių liudijimai – jau šį ketvirtadienio vakarą BTV laidoje „Yra kaip yra“ 20.30 val. per BTV.

 

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
God bless us!

Cia ne ateiviai, o demonai

ciplokitas

As ir domuosiu apie daug ka bet apie mane straipsniu neraso nemanau kad del to reiktu sukti galva.

Nesvarbu

Nesvarbu gali pasakot kiek tik nori zmones nepatikes nes mes visi daznai meluojame ir nesuprasi kur tiesa kur ne tad net neapsimoka jam pasakot :P

garnett

nk keisto zmones visi bejegiai prues juos

mantis

Man ir keista kad jis cia apie nso pradejo kalbeti,… Kas toliau? Sabonis is Urano :DD

david

itariu kad kaska parukes

Phoenix

Man tai čia naujiena kad Marčiulionis domisi tokiais dalykais..

Taip pat skaitykite