„Romantiko-monstro“ istorija: lavoną pavertė lėle, su kuria mylėdavosi

Meilė moteriai gali paskatinti vyrą imtis įvairių beprotiškų veiksmų – kartais mielų ir nekaltų, o kartais ir visiškai siaubingų. Aistringa Carlo Tanzlerio meilė virto kraupiu poelgiu, apie kurį pasakoja portalas „Mental Floss“.

 

tanzler1

C. Tanzler

 

Vokiečių imigrantas C. Tanzleris, taip pat žinomas kaip grafas Carlas von Coselas, su savo šeima į Floridą atvyko 1926 metais. Tačiau jau netrukus jis paliko savo žmoną ir vaikus dėl gydytojo-radiologo darbo Kei Vesto saloje.

 

Ten jis susipažino su jauna gražia mergina vardu Maria Elene Milagro de Hoyos, kuri už jį buvo 32 metais jaunesnė. Ji sirgo tuberkulioze, ir C. Tanzleris dažnai ją lankė, siūlydamas bevaisius bandymus išgydyti ją rentgeno įranga ir kitais metodais. Vieną dieną gydytojas prisipažino merginai meilėje, pareiškęs, kad būtent jos jis ieškojo visą savo gyvenimą.

 

Dar būdamas mažas berniukas, C. Tanzleris tvirtino, kad jį dažnai aplankydavo 1765 metais mirusios grafienės Anna‘os Constantina‘os von Cosel vaiduoklis. C. Tanzleris tvirtino, kad grafienė jam nurodė jo tikrosios meilės bruožus. Būtent šiuos bruožus jis esą įžvelgė Maria Elene‘oje.

 

maria

Maria Elene Milagro de Hoyos

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Deja, bet Maria Elene mirė 1931 metais. Jos laidotuvės dosniai parėmė C. Tanzleris, kuris pastatė jai visą mauzoliejų, kad turėtų galimybę kasdien ją lankyti ir dainuoti jos mėgstamiausias ispaniškas melodijas. C. Tanzleris buvo įsitikinęs, kad ji prašo pasiimti jos kūną pas save į namus.

 

Tą jis ir padarė vieną iš 1933 metų balandžio dienų. Suprantama, kad moters kūnas buvo toli gražu ne geriausios būklės, todėl C. Tanzleris nusprendė priduoti jam „estetiškesnį“ vaizdą. Naudodamas stygas ir pakabų detales, jis sujungė jos kaulus, į akis įstatė stiklinius rutuliukus, sukūrė peruką iš jos plaukų likučių, pakeitė viršutinį odos sluoksnį molio ir šilko ir vašku mišiniu.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Kad išliktų kūno forma, jis prikimšo kūną medžiagos. Lavoną jis aprengė suknele, pėdkelnėmis, uždėjo pirštines, padarė makiažą. Kad išvengtų kvapo, jis reguliariai apipurkšdavo lavoną kvepalais.

 

maria2

Maria Elene Milagro de Hoyos: gyva ir po C. Tanzlerio „procedūrų“

 

Vyras ramiausiai gyveno su lavonu septynerius metus, kasnakt atsiguldamas šalia jo miegoti. Ir neaišku, kiek tai tęstųsi, jei apie dėl meilės pakvaišusio profesoriaus elgesį nebūtų sužinojusi Maria‘os Elene‘os sesuo.

 

Netrukus apie tikrąją Maria‘os Elene‘os lavono buvimo vietą sužinojo visi. Lavonas buvo konfiskuotas, ištirtas ir, lyg to dar betruktų, kaip eksponatas trims dienoms pateiktas visuomenei apžiūrėti. Lavoną apžiūrėti panoro daugiau nei 6 tūkstančiai Floridos gyventojų.

 

Po to kūną palaidojo bevardžiame kape.C. Tanzleris buvo suimtas ir apkaltintas lavono išniekinimu (kažkodėl ne nekrofilija). Įdomu tai, kad daug žmonių palaikė C. Tanzlerį, laikydami jį „išprotėjusiu romantiku“. O netrukus po suėmimo ekscentriškąjį gydytoją paleido, nes nusikaltimui jau buvo suėjęs senaties terminas.

 

Likusią savo gyvenimo dalį C. Tanzleris praleido pardavinėdamas atvirukus su Maria‘os Elene‘os atvaizdu, gąsdindamas turistus savo atviravimais ir demonstruodamas pomirtinę savo mylimosios kaukę. 1952 metais negyvas C. Tanzleris aptiktas prie savo mylimosios kūno kopijos su jos pomirtine kauke.

 

Tačiau 1972 metais gydytojas, dalyvavęs lavono skrodime, papasakojo apie dar labiau šokiruojantį dalyką – į lavono tarpukojį C. Tanzleris buvo įstatęs specialų vamzdelį, per kurį su lavonu vykdydavo seksualinius kontaktus.

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
REDdog

Pasaulyje dažnai pasitaiko nesveikų maniakų…
Bet tik ne tokių kaip šitas…

vedaryte

Siaubinga!Toki zmogu i durnyna o ne i kalejima.

Yuki

R.I.P.

Monologue

Va iš kur savo dainai Tom Petty sėmėsi įkvėpimo..:)

Burokas

savas bahuras

Taip pat skaitykite