Pasaulis šokiruotas: berniukas, rūkantis nuo dvejų metų

mazametisrukoPasaulį šokiravo cigaretes rūkantis bamblys. Tiesa, rūkymo stažas – ne toks ir didelis, vos 40 dienų. Po jų berniukas metė rūkyti ir tapo priklausomas nuo maisto, rašo „DailyMail“.

 

Aldi Rizalas, tai matyti nuotraukose, pradėjo rūkyti sulaukęs dvejų. Tokia neįprasta situacija nustebino Indonezijos vyriausybės narius – šie puolė gelbėti berniuko.

 

Iš pradžių Aldi spardėsi ir nepanoro atsikratyti nesveiko įpročio. Tačiau vėliau taip įniko valgyti, kad pamiršo ir rūkymą, ir visa kita. Taip Aldi rūkymo stažas ir baigėsi.

 

Šiuo metu jau penkerių sulaukęs įžūlus Aldi tapo viso pasaulio sensacija. Žaibo greičiu išplito jo nuotraukos, kuriose matyti, kaip berniukas iš Sumatros rūko ir „vadelioja“ savo triratuką.

 

Aldi iš Indonezijos atlieka reabilitaciją, berniuką jau apžiūrėjo ne vienas psichiatras, o jo tėvams išaiškinta rūkymo žala. Pas vieną iš gydytojų Aldi su savo tėvais lankosi reguliariai, kad nebūtų grįžta prie senų nesveikų įpročių.

 

Aldi mama, 28-erių Diane Rizal, sakė: „Aplink yra daug žmonių, kurie mano vaikui vis dar siūlo cigarečių. Didžiuojuosi savo sūnumi, nes jis visiems atsako „ne“. Man būtų liūdna, jei Aldi vėl pradėtų rūkyti.“

 



 

Rekomenduojami video:


2500
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
vaida

Na kad priklausomas nuo maisto ir valgo be saiko irgi nera jau taip gerai

Turinti Savo Nuomonę

Žmonės, kaip gyvybės forma, labai kvaili. Vien tik pinigai, pinigai… Dėl pinigų žmonės išranda nuodus, kuriais nuodija beveik visą Žemę ir save pačius; išranda ligas, kuriomis dabar skundžiasi pasaulis, nerandantis vaistų. Žinoma, straipsnyje pilna klaidų, bet esmė ne ta. Kodėl mes nekreipiame dėmesio į tai, kad rūko suaugęs žmogus? Ar nė vieno „nešokiruoja“ tai, kad seniau rūkymas buvo laikytas sveiku?!

Anonimas

P.s. Jo vardas Ardi o ne Aldi.
P.p.s. Ruko nuo 18 men o video jam 4 metai. Tad turi vaikis jau 2.5 metu staza. Saltinis: http://www.dailymail.co.uk/news/article-1281538/Smoking-year-old-Ardi-Rizal-40-cigarettes-day.html

Anonimas

Ziurnaliugos, jus zurnaliugos… Ar suprantat angliskai? Ar mokat rasyt lietuviskai? Tai kam tada rasot tuos straipsnius jei nesuprantat net patys ka rasot.
Nuo kada “40 cigaretes a day” reiskia 40 dienu??? Taigi 40 cigareciu per diena. Dar ir sako video, kad vaikas pradeda galva i siena dauzyt jei negauna savo 2 pakeliu per diena.
Ir beje, nuo kada 18 menesiu yra 2 metai? Gal gryzkit i mokykla pasimokyt lietuviu kalbos, anglu kalbos ir matematikos.

Egle

jam 2 metai? :D
Tegul nebejuokina,jau visai nebezino ka rasyti liliputa ikele ir jau 2 metai :D

aa

pasaulis jau savaite negali uzmigt ant kiek jis sokiruotas… nematet jus dar kas yra sokiruota…

Taip pat skaitykite