Ekstremalus grožis: 3 metai su korsetu

Daugelis iš mūsų turbūt sutiktų, kad lieknas liemuo – subalansuotos mitybos ir sporto rezultatas. Ne viena moteris pasaulyje svajoja apie vapsvos liemenį, tačiau tik nedaugelis ryžtasi ekstremaliems bandymams jį sumažinti.

 

kobke3

 

24 metų mergina iš Berlyno gali pasigirti unikaliu, vos 40 cm apimties liemeniu. Iš Berlyno (Vokietija) kilusi Michele Kobke trejus metus kiekvieną dieną nešiojo korsetą, ir dabar didžiuodamasi demonstruoja pasiektus rezultatus.

 

kobke

 

„Kai kuriems žmonėms toks mano kūnas atrodo labai patrauklus“, – sakė mergina. Tačiau 24 metų vokietė nežada sustoti. Nors jos talija žymiai plonesnė nei daugumos podiumo modelių, vokietė sako norinti ją dar labiau susiaurinti ir pasiekti šokiruojančią 38 cm apimtį. Būtent toks yra oficialiai užfiksuotas ploniausio liemens pasaulio rekordas – amerikietės Cathie Jung 38 cm apimties liemuo.

 

kobke2

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Palyginimui galima paminėti, kad vidutinis suaugusios britės liemuo siekia 84,9 cm, tai atitinka 42 drabužių dydį. Ekstremali grožio procedūra, nuolatinis kūno veržimas korsetu, neabejotinai kenkia M. Kobke sveikatai: jos vidaus organai keičia natūralią padėtį, jai tampa sunku judėti ir dėl suspaustų plaučių nuolat trūksta oro.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

kobke4

 

Gydytojai įspėja –jei mergina ir toliau nešios tokius siaurus korsetus, ji save negrįžtamai suluošins – ateityje nebegalės judėti be korseto ar, blogiausiu atveju, išvis nebegalės judėti.

 

kobke5

 

Tačiau net tokie įspėjimai M. Kobke negąsdina – ji tikina žinanti, kokios pasekmės jai gresia, bet dėl liekno liemens yra pasiryžusi ir toliau spraustis į siauriausius korsetus.

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zzz

Iskrypeliu propaganda is moters daryti baidykles, kad butu kuo panasenes y iskrypelius, o y savo gretas neysileidziantys neiskrypeliu, dizaineriai kuria visokias “madas” kurios skirtos PIRMOJ EILEJ ISKRYPELIAMS, o kvaisoms kalama y galva kad jos turi lieknintis iki tokio lygio kad beveik nesiskirtu no iskrypeliu!!! Nusiimkit rozinius akinius ir pazvelkit kitu kampu y visa ta bjaurasty kuri mus supa!

vaida

Man cia biskeli nedasuto, kam jai 38 cm liemuo, jei su juo gales tik gulet lovoj be jokio judesio?

vaida

Idomu, o kodel tada snukis ne kaip leles barbes?

shin

man nepatinka kaip tai atrodo…. nes tada klubai baisiai platus atrodo ir peciai ir kazkaip deformuotai atrodo…..kodel kai kurios taip pasimaiso ant to siauro liemens….

oi

baisu

Taip pat skaitykite