“Curiosity” Marse nufotografavo suakmenėjusią iguaną?

Marso paviršiuje pastebima vis neįtikėtinesnių dalykų. Štai prieš keletą dienų NASA marsaeigio “Curiosity” nuotraukose pastebėtas “suakmenėjusio” driežo iguanos siluetas.

 

Ufonautų fanai savuose tinklalapiuose ploja katučių: jų įsitikinimu, tai – suakmenėjusi iguana Marso paviršiuje. Gluminančio panašumo akmeninį iguanos antrininką NASA nuotraukose surado ir įžvelgė NASA fotoarchyvus uoliai studijavę “UFO Sightings Daily” entuziastai. Driežo formos akmenį Marso paviršiaus nuotraukose, kurias darė garsusis NASA marsaeigis “Curiosity”, įžiūrėjo minėto tinklalapio savininkas Skotas Vorinas (Scott Warin).

 

iguana

 

“Tai – nebe pirmas ir nebe antras Marso paviršiuje pastebėtas gyvūnas, tokių būta jau apie 10-15, – tvirtina S. Vorinas. – Aš esu radęs akmenį, kuris nuotraukose pajudėjo 4 kartus… o paskui pasislinko ir penktą kartą.”

 

“Turint omenyje, kad Marse yra nedaug vandens, visai įmanoma, kad planetos paviršiumi laigo tokie dykumų gyvūnai, – nesistebi S. Vorinas. – O kas galėtų tai paneigti? Gal NASA į Marsą nuskraidino kriogenizuotų (užšaldytų) gyvūnų ir jų kūnus moksliniais tiksliais paliko Marso paviršiuje?”

 

“Curiosity” Marse nusileido 2012 m. rugpjūčio 6 d. 2,5 mlrd. JAV dolerių vertės marsaeigis į Marsą nuskraidintas, kad išsiaiškintų, ar cheminė ir fizinė planetos aplinka kadaise galėjo būti tinkama gyvybei.

 



 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
lapis1986

akiu dumimas…. nufotkino zemej koki kreiva akmeni pafotoshopino ir vuolia… kiek teko skaityt is kitu saltiniu tai didzioji dauguma foto yra padaryta zemej (o sako tipo marsas, menulis)

aisku nesakau kad nera tikru foto , jos yra, bet ju mums nerodys nes tenais daros dar kitokie dallykai kurie yra tipo slepiami…

Nesvarbu

Gerai kad zemej mokslininkai pamate koki akmeny panasu i drieza nesako cia turbut dinozaurinis driezas :D

lt133

čia gi bajeris :)

dizidiz

i svecio paketa ganja ieina?!

dizidiz

… arba suakmenijusi akmeni…:)

Taip pat skaitykite