Užfiksuota juodaodžių čiabuvių genties reakcija į baltą žmogų

Įdomu, kaip mes elgtumėmės jeigu savo namo kieme netikėtai sutiktume tikrų tikriausią ateivį su protu nesuvokiamais daiktais rankose? Visiems tikriausiai būtų šokas. Galime numanyti, kad panašiai jautėsi Papua Naujosios Gvinėjos gentis, kuri pirmą kartą savo teritorijoje pamatė baltaodį žmogų apsiginklavusį populiariais civilizacijos daiktas: degtukais, veidrodžiu, peiliu, fotoaparatu ir t.t.

 

Dokumentinių filmų kūrėjas Jean-Pierre Dutilleux 1976 metais sutiko Papua Naujosios Gvinėjos čiabuvių gentį, kuri prieš tai niekada gyvenime nematė baltaodžio žmogaus. Šis unikalus įvykis nuo pirmos jų akistatos iki atsisveikinimo buvo nufilmuotas.

 

Kokios čiabuvių reakcijos buvo pamačius save veidrodyje? Ar patiko jiems druska? Kaip reagavo išgirdus savo balso įrašą diktofone? Ar pavyko jiems degtukų pagalba sukurti ugnį? Atsakymus į šiuos klausimus sužinosite peržiūrėję kelių dalių dokumentinį filmą žemiau. Linkime smagaus žiūrėjimo.

 

1 dalis (trukmė 14:38 min.)

 

 

2 dalis (trukmė 5 min.)

 

 

3 dalis (trukmė 5 min.)

 

 

4 dalis (trukmė 7:38 min.)

 

 

5 dalis (trukmė 8:34 min.)

 

 


Perspausdindami, cituodami ar kitaip platindami skelbiamą turinį portale kuris priklauso Anomalija.lt grupei, Jūs turite įdėti nuorodą į šaltinį (t.y. Anomalija.lt). Daugiau informacijos apie naudojimo taisykles rasite čia.

Rekomenduojami video:


2500
7 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
zzz

Vat apie tokius dalykus ir raso Indusu VEDOS. Tik ten buvo ju issivystymo lygis ryyyskiai lenkiantis musu! Bet yra kad tai vis dar legendos, nes suknistiems Darvinistams tai netinka!!! Tai pripazinti reiskia Perrasyti visas istorijos knygas ir panaikinti Darvinizmo kulta su visais jo “sventikais” = “mokslininkai darvinistai” eina ubagaut!

ieva

Buvo tikrai labai idomu pasiziureti

Siaudelis

ooo siaudelis

lt133

Chemija…

wooozeeeee

Kad visa tai jau buvo seniai paplatinta o tik dabar ikele ,bet kaip pirma karta pamaciau labai nustebino ir patiko :D

Inga

paliko dideli ispudi:)

GandzaMAN

ooo papai

LOLas

ooo imbicilas

Taip pat skaitykite