Motina 18 metų saugo mumifikuotą sūnaus kūną

mumijaGruzijos gyventoja jau 18 metų prižiūri sūnaus lavoną. Kiekvieną dieną mirusįjį moteris valo spiritu ir uždengia jį baltais popieriaus lapais.

 

Ši moteris labai mylėjo savo sūnų ir niekaip negalėjo susitaikyti su jo mirtimi, todėl nusprendė jį mumifikuoti.

 

Velionis, kurio vardas Jonis Bakaradze, mirė būdamas 22 metų. Šeima atsisakė jį laidoti motyvuodama, kad Jonis šiame gyvenime turi sūnų, ir jis turi išmokti mylėti tėvą.

 

Kiekvieną dieną moteris prižiūri kūną, rengia jį vis kitais drabužiais. Iš pradžių, vargšelė naudojo tradicinius balzamavimo metodus, tačiau vėliau pradėjo naudoti savus.

 

„Vieną kartą susapnavau sapną, kuriame balsas man pasakė, kad turiu sūnaus kūną trinti spiritu. Nuo to laiko taip ir darau. Pamirkau paklodę spirite ir padedu ant sūnaus“, – pasakojo moteris.

 

Pasak gruzinės, jeigu nakčiai ji nepadės ant sūnaus baltų lapų, jis taps juodas kaip anglis. „Jis buvo geras žmogus, geras sūnus, mylintis vyras, tėvas ir tiesiog gražus vyras“, – tęsė Jonio motina.

 

 

Rekomenduojami video:


2500
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
deivis

fui nahui numire tai numire palaidok normaliai ir tegul ilsisi ramybei o ne sou ir cirkus cia kresk su sunaus lavonu gydikis staruha

GandzaMAN

mldc boba prikolina

shin

na , aš asmeniškai tikrai nenorėąiau savo vaiko lavono namuose…..manau , kad kartais geriau tiesiog reik “paleist”, nes abejoju kad šito asmens siela ramiai ilsisi….

GI

kosmaras

Xma

Apetitą praradau velniop!

Taip pat skaitykite