Išaiškinta, kas iš tiesų buvo Džekas Skerdikas?

jackripper125 metus paslaptinga Džeko Skerdiko istorija buvo aprašoma knygose, vaizduojama nuotraukose ir kaitino žmonių vaizduotę. Šiandien į pensiją išėjęs detektyvas paskelbė, kad pagaliau jam pavyko išsiaiškinti, kas iš tiesų buvo mįslingasis Džekas Skerdikas.

 

Iki šiol visi bandymai atskleisti, kas terorizavo Londoną XIX amžiaus pabaigoje, atsidurdavo aklavietėse. Tarp įtariamųjų buvo net dailininkas Vincentas Van Goghas, „Alisa Stebuklų šalyje“ autorius Lewisas Carrollis ir net karalienės Viktorijos giminaičiai. Tačiau į pensiją išėjęs detektyvas Trevoras Marriottas sako, kad po 11 metų tyrimo jis išsiaiškino, kad tikrasis Džekas Skerdikas buvo vokiečių prekiautojas ir jūreivis Carlas Feigenbaumas, kuris kaltas už iki šiol neaiškų skaičių žmogžudysčių.

 

Pasak buvusio detektyvo T. Marriotto, ištirti vieną didžiausių neišaiškintų pasaulio bylų jam padėjo senų mokyklų dokumentų analizė ir teismo medicinos tyrimai. Taip pat detektyvas tvirtina, kad per daugybę metų knygos ir filmai iškraipė tikrosios istorijos faktus.

 

Tikrai yra žinoma, kad nuo 1888 metų rugpjūčio 31 dienos iki lapkričio 9 dienos penkios moterys – Mary Ann Nichols, Annie Chapman, Elizabeth Stride, Catherine Eddowes ir Mary Jane Kelly – buvo mirtinai subadytos maždaug 2 kilometrų atstumu viena nuo kitos Londone. Kai kurie šaltiniai tvirtina, kad moterys buvo išmėsinėtos, dauguma aukų buvo prostitutės ir, manoma, jas nužudė vienas ir tas pats žmogus.

 

T. Marriottas nusprendė pradėti Džeko Skerdiko paiešką nuo C. Feigenbaumo, jūreivio, kuris reguliariai atvykdavo su prekėmis į uostą, esantį netoli tos vietos, kur buvo įvykdyti nusikaltimai. Nauji Skotlando Jardo tyrimai rodo, kad aukoms nebuvo išpjauti organai, tai leido atmesti versiją, kad nusikaltimus vykdė išsilavinęs, medicinos žinių turintis žmogus.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Žmogžudystės buvo įvykdytos su pertraukomis, būdingomis keliautojams, o to meto jūreiviai buvo ištikimi prostitučių klientai. 1894 metais C. Feigenbaumas buvo suimtas ir nuteistas mirties bausme Niujorke už kitą žmogžudystę. Jo advokatas tada pareiškė, kad šis vyras gali būti atsakingas iš už žmogžudystes Londone.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

„Džekas Skerdikas įsivaizduojamas kaip gerai apsirengęs, pasiturintis ir išsilavinęs žmogus, bet tai tėra legenda“, – tvirtino T. Marriotas. Jis taip pat išsiaiškino, kad panašios į Londono žmogžudystes buvo įvykdytos ir Vokietijos miestuose, kuriuose įtariamasis laikinai apsistodavo.

 

Rekomenduojami video:


2500
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
Damn...

Uch…

Taip pat skaitykite