Astrologija – Kodėl vis dar esate vieniši?

love-astroKas jums trukdo surasti meilę? Kodėl vis liekate be poros? Ar jūsų neįmanoma mylėti?

 

O gal kai kurie Zodiako ženklai turi tam tikrų savybių, bendravimo įpročių, kurių jiems reikėtų atsisakyti dėl geresnių santykių?

 

Avinas. Šio ženklo atstovų pasitikėjimas savimi santykių pradžioje žavi partnerį, bet vėliau ima erzinti. Jei Avinai nori ilgalaikio ryšio, privalo apkarpyti savo egoizmą ir pamiršti frazę „pirmiausia aš“. Jiems reikia išmokti daryti kompromisus.

 

Tauras. Nemanykite, kad jūsų partneris išliks jums lojalus, jei nustosite rūpintis savo išvaizda, aptingsite, nebesistengsite kurstyti romantiškų jausmų. Užsispyrėliai Taurai taip pat yra linkę priekaištauti, įsižeisti, kai vis kyla ginčai dėl tų pačių dalykų.

 

Dvyniai. Jei jūsų santykiai nutrūksta dėl neištikimybės, greičiausiai pėdsakai atves pas jos kaltininkus – Dvynius. Partneris dažniausiai pavargsta nuo Dvynių kaitos, jų gebėjimo kaskart save sukurti iš naujo, vis kitu personažu.

 

Vėžys. Jie dažnai kartoja tą pačią klaidą – per anksti partneriui užsimena apie santuoką, vaikus. Vėžiai gali būti kibūs, prilipti prie partnerio, todėl jų meilė kai kuriuos išgąsdina. Vietoj to, kad atsakytų į jų jausmus, šie tiesiog deda į kojas.

 

Liūtas. Šio ženklo atstovai su partneriu veliasi į ginčus, nes jiems rūpi santykiai. Tačiau sutrikęs ir to nesuprantantis mylimasis gali pamanyti, kad Liūtai tiesiog vedami sportinio intereso kelia barnius, o tai vargina. Liūtai gali likti vieniši, jei jiems būna svarbiau laimėti ginčą, o ne užkariauti partnerio širdį.

 

Mergelė. Tas nuostabus vyras ar moteris, su kuriuo norėtumėte eiti į pasimatymą, galbūt net nenujaučia, kad jums patinka. Juk Mergelės yra labai nedrąsios. Be to, jos per greitai pasiduoda ir niekada nebepaskambina žmogui, su kuriuo pasimatymas dėl tikrų ar įsivaizduojamų priežasčių nepavyko.

Junkitės prie mūsų Facebooke
ir
sekite mus Instagram @anomalija.lt

Aš jau Jus seku (uždaryti ir daugiau nerodyti)!

 

Svarstyklės. Jų asmeninis gyvenimas gali virsti visiškas katastrofa, jei Svarstyklės vis rinksis tokius partnerius, kurių širdys sudužo ir jas reikia gydyti. Deja, šio ženklo atstovai nesąmoningai gali ieškoti tokių nelaimėlių, kurie jiems visiškai netinka. Taip Svarstyklės patenka į manipuliuotojų ir apgavikų spąstus.

Įdomu? Sudominkite ir kitus! Pasidalinkite ir tęskite skaitymą.
Dalintis

 

Skorpionas. Žavūs Skorpionų sąmojai taip žavėję santykių pradžioje, jiems įsisiūbavus gali labiau priminti nuodingus kirčius. Jie gali sunaikinti meilę ir draugystę. Skorpionai dažnai vadovaujasi gana išrankiu požiūriu „viskas arba nieko“, o tai atbaido potencialius partnerius. Kai kurie šio ženklo atstovai tampa pernelyg kontroliuojantys, valdingi, tai irgi priverčia esamus ar būsimus mylimuosius nuo jų bėgti.

 

Šaulys. Galbūt jūsų kartelė būsimam partneriui yra kiek per aukšta? Žinoma, jūs nusipelnėte paties geriausio. O jums patiems nieko netrūksta, esate tobuli? Manyti, kad kiti yra nepakankamai jums geri, yra gana arogantiška.

 

Ožiaragis. Jie gali laikytis nuošaliai ir būti pavydūs, kol jų mylimasis ir mylimoji pelnys jų pasitikėjimą. Gaila, bet tam prireikia daug laiko ir pastangų. Potencialus partneris gali tiesiog nusivilti ir nustoti siekti pasitikėjimo arba pabėgti iš nuobodulio, nes Ožiaragis garsėja palankumu tradicinėms vertybėms.

 

Vandenis. Jie turi tvirtą nuomonę ir net neslepia savo nepalenkiamo būdo. Tai gali žavėti pradžioje, tačiau nuolatiniai konfliktai, kuriuos pradeda Vandeniai, gali sugriauti santykius.

 

Žuvys. Ar vis dar negalite pamiršti buvusiojo? Žuvų altruistiškas būdas dažnai jas įmurkdo į joms kenksmingus santykius ir neleidžia jų nutraukti. Šio ženklo atstovai dažnai pasirenka netinkamus partnerius, kurie juos išnaudoja. Nuo tokių tenka bėgti ir vėl įsirašyti į vienišių gretas.

 

Rekomenduojami video:


2500
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Naujausius Seniausius Geriausius
diana4trance

Tiesa apie skorpionus;););)

indigo

kazkur teko seniau skaityt, pagal statistika oziaragiu daugiausia isiskiria

HipTuck

Kad oziaragiai yra pavydus, pritariu :)

Taip pat skaitykite